VELMI DOBRE
Emise 2016
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak,první STK letos za náma no neprošlo by to ani náhodou po stránce emisí jinak po technický bez vady. Technik z emisí přiběch,že nejdřív to musí napíchnout na svoji diag,smáznul chyby dvakrát to zkusil jestli po dobu testu nenaskočej a teprv potom dělal emise.A světe div se díky bohu prošlo to. Ale to je ze známosti jinak by skoro všechno neprošlo. Bavím se o benzínu nafta ještě na STK nebyla.
O1 66kw,r.v 04 , Ps 8 Fires 1,9 mtdi cca 130ps
1. Předminulej týden jsem jel za teréňákem, modrej kouř z výfuku, jel jsem tak 200m za ním a odstup zvětšoval, ačkoliv mám kabinovej filtr, čuchat se to nedalo, štiplavej smrad jako prase. Všechny auta na mě namáčknutý, tak jsem je pustil před sebe. Ti rychlejší se ho jali předjíždět, ti pomalejší pochopili proč jsem je pouštěl před sebe a taky zpomalili. Jel jsem tak 500m za nimi s oběma otevřenými okýnkami a trvalo tak 2km než to vyčuchlo.
2. Včera jsem jel za nějakým bílým sráčem, auto z rokem výroby hluboko před rokem 1990, taky namodralej kouř, benzín, štípalo to jak v očích tak v nose, taky jsem ho nechal jet, protože jsem si nechtěl kurvit zdraví.
3. U nás v obci bydlí u jedné nejmenované bejvalé hasičky frajer s passatem kombi 5, vzadu velká nálepka chipforum nebo tak nějak, hulí se z toho fakt jak z lokomotivy, černej kouř, kterej se navíc drží při zemi i několik minut. Párkrát jsme se potkali tak že jsem jel za ním stejným směrem na Brno. V připojovacím pruhu na to šlápl tak že já jsem musel výrazně zpomalit, protože nešlo nic vidět. Prostě jakoby jste vjeli do husté mlhy. Nemluvím teď o staré tatrovce nebo liazce, tohle bylo 100x horší! A jezdí s tím už nějakej ten pátek. Kde sou kurva policajti aby si ho odtáhli do jiříkovic na STK?
* Tuhle mi kamarád vyprávěl jak mu museli smazat chybu ABS aby to prošlo STKčkem. No no jednu stranu jo, protože vím že auto má v pořádku. Ale u řidičů automobilů z odstavce 1. a 3. , mohu jen zpřísnění doporučit a těšit se že tihle sráči přestanou jezdit nebo dostanou po kulách.
2. Včera jsem jel za nějakým bílým sráčem, auto z rokem výroby hluboko před rokem 1990, taky namodralej kouř, benzín, štípalo to jak v očích tak v nose, taky jsem ho nechal jet, protože jsem si nechtěl kurvit zdraví.
3. U nás v obci bydlí u jedné nejmenované bejvalé hasičky frajer s passatem kombi 5, vzadu velká nálepka chipforum nebo tak nějak, hulí se z toho fakt jak z lokomotivy, černej kouř, kterej se navíc drží při zemi i několik minut. Párkrát jsme se potkali tak že jsem jel za ním stejným směrem na Brno. V připojovacím pruhu na to šlápl tak že já jsem musel výrazně zpomalit, protože nešlo nic vidět. Prostě jakoby jste vjeli do husté mlhy. Nemluvím teď o staré tatrovce nebo liazce, tohle bylo 100x horší! A jezdí s tím už nějakej ten pátek. Kde sou kurva policajti aby si ho odtáhli do jiříkovic na STK?
* Tuhle mi kamarád vyprávěl jak mu museli smazat chybu ABS aby to prošlo STKčkem. No no jednu stranu jo, protože vím že auto má v pořádku. Ale u řidičů automobilů z odstavce 1. a 3. , mohu jen zpřísnění doporučit a těšit se že tihle sráči přestanou jezdit nebo dostanou po kulách.
A to jsi ještě nejel za mnou, můj kouř z vejfuku by ti pomačkal haupnuWOB píše:1. Předminulej týden jsem jel za teréňákem, modrej kouř z výfuku, jel jsem tak 200m za ním a odstup zvětšoval, ačkoliv mám kabinovej filtr, čuchat se to nedalo, štiplavej smrad jako prase. Všechny auta na mě namáčknutý, tak jsem je pustil před sebe. Ti rychlejší se ho jali předjíždět, ti pomalejší pochopili proč jsem je pouštěl před sebe a taky zpomalili. Jel jsem tak 500m za nimi s oběma otevřenými okýnkami a trvalo tak 2km než to vyčuchlo.![]()
2. Včera jsem jel za nějakým bílým sráčem, auto z rokem výroby hluboko před rokem 1990, taky namodralej kouř, benzín, štípalo to jak v očích tak v nose, taky jsem ho nechal jet, protože jsem si nechtěl kurvit zdraví.![]()
3. U nás v obci bydlí u jedné nejmenované bejvalé hasičky frajer s passatem kombi 5, vzadu velká nálepka chipforum nebo tak nějak, hulí se z toho fakt jak z lokomotivy, černej kouř, kterej se navíc drží při zemi i několik minut. Párkrát jsme se potkali tak že jsem jel za ním stejným směrem na Brno. V připojovacím pruhu na to šlápl tak že já jsem musel výrazně zpomalit, protože nešlo nic vidět. Prostě jakoby jste vjeli do husté mlhy. Nemluvím teď o staré tatrovce nebo liazce, tohle bylo 100x horší! A jezdí s tím už nějakej ten pátek. Kde sou kurva policajti aby si ho odtáhli do jiříkovic na STK?![]()

BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
EX:
Re: pelep
To byla sranda, WOBův příspěvěk mi přijde až moc přehnanejpejrak666 píše:sranda co? ze jezdis na bordel, smrdi to, poustis sracky do ovzdusi a jeste se tomu smejes, no nekteri lidi sou rozbity jak zpiva jedna kapela
Ten bílej sráč vyrobenej hluboko před rokem 1990 bude nejspíš ještě poctivý auto, navíc v té době se emise tolik nehrotily, takže jen kvůli tomu je to sráč? Sráče jsou podle mě dnešní nový auta, ty za črvrt století už nebudou ani existovat, natož jezdit
BMW E46 328i automat LPG
EX:
EX:
hodně lidí začne chodit pěšky.......protože jejich celoživotní auto budou muset zavést na vrakáč. Je to smutné hlavně vůči lidem co nemají pomalu ani na opravy natož na nové auto. A pokud jednou schválí že na stk budes muset kazdej rok tak budu chodit i já pěšky......je to zase bič na obyčejný lidi.....nic víc 
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
-
UchoTD
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
všetci svetušikovia ale to,že tie vaše CR šroty s DPF smrdia,že sa ide človek dogrcat je super však? akurát,že potom,všetky tie sračky čo zachytí vypustí potom niekde inde,tak isto do ovzdušia,sme to ekológovia.
kup si auto ktoré bude mat senzor smogu a máš vybavený problém,môžeš íst aj za vetrieskou
kup si auto ktoré bude mat senzor smogu a máš vybavený problém,môžeš íst aj za vetrieskou
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4