Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Nechci základat nové téma, tak se zeptám tady. Brácha koupil budíky od RaidHP, vzhledově stejný s těmi co mají členové Tunerko a Sráč. Problém je se zapojením podsvícení. Podle schématu černý kabel kostra, červený spínané + a oranžový podsvícení. Po připojení ale hned po zapnutí klíčku svítí jako o život a na rozsvícení světel nereagují, takže v noci by s tím jezdit nešlo. Když červený odpojím a rozsvítím světla, tak svítí tak jak bych si na noc představoval, ale bez červeného nefungují. Nesetkal jste se s tím někdo? Díky za nápady.
To všechno jsem zkoušel, oranžový na podsvit funguje krásně - normální tlumený světlo, ale bez červeného (+) ty budíky jen svítí, ale nic neukazují. Jakmile zapojím červený, tak svítí jak o život. Ale zase fungují. Nic mě nenapadá. Jsou to jen tři kabely, není co zblbnout.
na každom budiku maš ale dva červene dlhší a kratší
jeden je na spinanie osvetlenia a jeden na spinanie fungovania budiku
ja mam to spinanie budiku privedene od kontrolky ABG ked ho odpojim svietia ale nefunguju (je to tak ale len na tlaku a teplote oleja) ostatne maju spinanie len na osvetlenie (turbo tlak a voltmeter aj na baterku samozrejme nehc mera okamžity prud)
nechci cist 18 stranek...
Co delat kdyz se mi klepe rucicka merkau tlaku turba?
Nekde jsem cetl ze se musi datn nejaky mezikus...bud uzssi trubicka nebo neco jako treba palivovej filtr..je to pravda?
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu )
Ferenzzo píše:a do toho palivového filtru nastříhat molitan?
Nemusíš přímo do něj, stčí ho dát do hadičky. Buď molitan, nebo vatu. Já dal vatu a vše ok. Dal jsem jí za filtr směrek k budíku. Kdyby náhodou, tak aby nešla do EGR
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu )
Tak po nedělním snažení se podařilo.Moc mě nakamenujte za ten držák ale nejsem profík s laminováním a v sobotu dopoledne jsem nic lepšího nevymyslel
Práce cca 2 hoďky.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
Tak som zase upravil budíky, na stĺpiku mi to vadilo vo výhlade a v noci mi to svietilo do očí, tak som ich umiestnil do výduchov, a prirobil som aj potenciometer aby som si mohol regulovať svietivosť, pretože v noci svietili až moc (týmto ďakujem Henovi za zapojenie potenciometra, preto že toto je pre mne španielska dedina)