Emise 2016
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dělám v jedné nejmenované firmě...spis gigantu........a naší kancelářští atd atd.......jsou uplne stejni jako nase vláda. Proste se něco vymyslí nového aby si tam nahoře mohly poplácat po zádech a rict si jak sme dobří........ale že to nefunguje a jsou s tím velký problémy to uz je nezajímá a ani to nechcou slyšet nebo nejak resit. Proste oni si svou ulohu a roli splnily..dostanou za to premie a je to. Proste v bordelu se dobře žije........
Navíc oni nemyslí aby tady ve státě byl poradek a chtely lepsi ekologii....ale spis aby tady byl chaos, bordel...a tahat z lidi co nejvic prachy......o nic jiného jim nejde.
Navíc oni nemyslí aby tady ve státě byl poradek a chtely lepsi ekologii....ale spis aby tady byl chaos, bordel...a tahat z lidi co nejvic prachy......o nic jiného jim nejde.
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
jj to je dneska normální změna ty dole se z nastavení systému můžou posrat než to začne makat podle jejich představ a pak někdo za 2 roky vymyslí obdobu původního a dostane odměny za komplet zlepšovák klasika 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jj....presne takLadas píše:jj to je dneska normální změna ty dole se z nastavení systému můžou posrat než to začne makat podle jejich představ a pak někdo za 2 roky vymyslí obdobu původního a dostane odměny za komplet zlepšovák klasika

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
Tadle válka kancelářských vs. operátoři ( která často neexistuje ) mě šíleně bavístanda123 píše:dělám v jedné nejmenované firmě...spis gigantu........a naší kancelářští atd atd.......jsou uplne stejni jako nase vláda. Proste se něco vymyslí nového aby si tam nahoře mohly poplácat po zádech a rict si jak sme dobří........ale že to nefunguje a jsou s tím velký problémy to uz je nezajímá a ani to nechcou slyšet nebo nejak resit. Proste oni si svou ulohu a roli splnily..dostanou za to premie a je to. Proste v bordelu se dobře žije........

-
- Přispěvovatel
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
To je cisto cista buzerace. To jsem zvedavej jak me vyhodi s CR 2013 ze mam zvedlej preventivne volnobeh kvuli dvouhmote..Diletant_a_Laik píše:Jen pro pobavení-dneska chtěli fotříka vyhodit z emisí. Vyšší volnoběh oproti rozmezí výrobce o 53 ot. Mondeo 2001 2.0 benziňák. Ostatní hodnoty hluboko v limitech, bez závad v ecu. Docela by mě zajímalo, jak bych tu závadu řešil, kdyby to nešlo "nějak" udělat-tzn po 1.7.

340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
- marena tdi
- Aktivista
Pokud to jde oficialne tak problem to je uz delsi dobuTDIfun píše:To je cisto cista buzerace. To jsem zvedavej jak me vyhodi s CR 2013 ze mam zvedlej preventivne volnobeh kvuli dvouhmote..Diletant_a_Laik píše:Jen pro pobavení-dneska chtěli fotříka vyhodit z emisí. Vyšší volnoběh oproti rozmezí výrobce o 53 ot. Mondeo 2001 2.0 benziňák. Ostatní hodnoty hluboko v limitech, bez závad v ecu. Docela by mě zajímalo, jak bych tu závadu řešil, kdyby to nešlo "nějak" udělat-tzn po 1.7.

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Pochopil bych, kdyby měl vykuchanej kat, obě lambdy off, ale za tohle.Diletant_a_Laik píše:Jen pro pobavení-dneska chtěli fotříka vyhodit z emisí. Vyšší volnoběh oproti rozmezí výrobce o 53 ot. Mondeo 2001 2.0 benziňák. Ostatní hodnoty hluboko v limitech, bez závad v ecu. Docela by mě zajímalo, jak bych tu závadu řešil, kdyby to nešlo "nějak" udělat-tzn po 1.7.
Je vidět, že se drží tabulkového předpisu a nazdar

Ostatně víš asi sám, kolik benziňáků jezdí s různýma chybama lambdasond, egr ventilů ( starší Opely ), odvětrání pal. nádrže apod. jsem zvědav na tyhle případy.
-
- Přispěvovatel
Jako když něco evidentně nechodí, tak je to jasný. On sám měřitel byl pěkně nasranej. Trochu s tím počaroval, ale online to bude prostě v prdeli. Bylo to auto zákazníka-polda. Takže se to pěkně obrací:-) Jak se pojede online, tak leda to zkusit přidusit spojkou nebo si objednat novýho logana nebo spíš sehnat starýho žigula
Chlapi vidite to velmi cierne. V metodickych pokynoch, budu mat vzdy nejaku dolozku aky pouzit nahradny postup v pripade poroblemu. Keby sa u nas vykonavala dynamicka skuska emisii podla striktych predpisov, tak vam rucim, ze ani jedno jedine auto (ani uplne nove zo showroomu) by nesplnilo kriteria a nepreslo by emisnou kontrolou! A to vam mozem aj podpisat u notara! Meranie emisii to je vsetko len bu bu bu na ludi aby sa nepovedalo. Cely ten cirkus ma pricinu u diletantnych birokratov z Bruselu a nasich ritolezov v parlamente, aby mali ciarku, ze nieco tam hore robia ked uz beru ten nechutne velky plat. Verte mi furt sa upravia metodicke postupy merani, tak aby presla aj Avia. SME maju biznis zo zakona a mi budeme calovat. Hovori sa tomu vykoristovanie, prip. jemnejsi nazov ze kapitalizmus.
I když jsi tu nový (divím se že tvůj příspěvek je tak fundovaný) a ve spoustě věcech náš pravdu přesto se ale trošku pleteš ty městský benzíny taky nemaj readinnes kompletní protože to prostě ve městě na krátký nedokážeš prohřát tuhle jsem jednu 1.2HTP 2006 dělal, 48tis najeto a donucoval ji hodinu jízdou aby byla vidět účinnost 2katu a readinnes v nulách takže systém co vymysleli nemaká jak si někdo představuje a pořád na to doplácí majitelé aut 2004 nahoru což je asi většina a zbytečně je emisáci posílají do orig. servisů kde se s tím spousta techniků neví rady protože to nikdy neřešily.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower