Felda 1.9TD a la RASTIKOS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- nyxel
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Také jsme zkouseli :)
Ahoj panove, take jsem tohle zkousel, porad mam doma veci se kterymi jsem daval dohromady, bohuzel jsem nikdy nenasel odvahu na vymenu vstrikovaciho cerpadla.
Ted mi ale nejakym zahadnym zpusobem cerpadlo umrelo, tak se treba jeste uvidi
, kdyz uz by bylo nove cerpadlo, tak TD+vstriky 

nekolik fotek a pár keců je tady http://www.hubnermotorsport.com/page.php?7
Preji vam hodne stesti pri podobnych upravach, mate to velmi hezky zpracovane!
Ted mi ale nejakym zahadnym zpusobem cerpadlo umrelo, tak se treba jeste uvidi

nekolik fotek a pár keců je tady http://www.hubnermotorsport.com/page.php?7
Preji vam hodne stesti pri podobnych upravach, mate to velmi hezky zpracovane!

NIXEL:: ties som jazdil jeden tyzden z povodnym cerpadlom zn. Lucas.
islo to este horsie ako bez turba. az po namontovani cerpadla z vw1.6td to zacalo slapat. nestaci ze dostanes do motora viac vzduchu potrebujes k tomu vzduchu aj primerane mnozstvo nafty as potom to slape. inac ma to zatah od 2000rpm do cca 4300rpm p[otom to uz daha trochu menej asi do 4800rpm. vyfuk mam 52mm az po prvy diel z antikoru a egr a kat. som vyhodil. par ludi co sa natom vozily povedali ze to je uplne ine auto. na semaforoch to nandam 66kw okte
vimen cerpadlo caoo
islo to este horsie ako bez turba. az po namontovani cerpadla z vw1.6td to zacalo slapat. nestaci ze dostanes do motora viac vzduchu potrebujes k tomu vzduchu aj primerane mnozstvo nafty as potom to slape. inac ma to zatah od 2000rpm do cca 4300rpm p[otom to uz daha trochu menej asi do 4800rpm. vyfuk mam 52mm az po prvy diel z antikoru a egr a kat. som vyhodil. par ludi co sa natom vozily povedali ze to je uplne ine auto. na semaforoch to nandam 66kw okte
vimen cerpadlo caoo
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
F1 1.9TDi 101Kw.
- nyxel
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na čerpadlo
Je k tomu čepradlu zapotřebí ještě nějaká externi elektronika prosim?
Nebo se jen pripoji nafta, vstriky (vymene za TD..) tlak v sacim potrubi za turbem a dratek od elektroventilu na 12V ?
Dekuji za odpoved!
Nebo se jen pripoji nafta, vstriky (vymene za TD..) tlak v sacim potrubi za turbem a dratek od elektroventilu na 12V ?
Dekuji za odpoved!
- vita
- Přispěvovatel
Jo pak to asi bude chtít přidat naftu, jinak budeš mít výkon přibližně jako motor ze kterýho je to čerpadlo. Nějak se piluje tyčka co je v tý přetlakový baňce na čerpadle, zkušenosti s tím má přispěvovatel iTD, tak se ho zeptej. Taky nějakej IC je dobrá věc, může dát 10-20% výkonu (s přidáním nafty) oproti verze bez IC.
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw
)

ja som kupil na vrakaci cerpadlo z 1.6TD. zaniesol som ho chlapikovy na stolicu pretesnit a na odskusanie a pital som sa ho aky je rozdiel medzi 1.6td a 1.9td. on mi povedal ze len v mnozstve nafty. tak som mu povedal ze nech mi tam prida na 1.9td. viac som sa do cerpadla nevrtal a slape to. dym ziadny!! tlak turba mam 0.8bar.
caoo
caoo
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
F1 1.9TDi 101Kw.
- nyxel
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
vstřiky
ale na fotkach tady v tom vlakne nejsou vstriky ktere ma motor vw 1,9D AEF navic je na jednom navlecena takova ta mala civecka s kablikem ...
, predpokladam ze jsou to vstriky z TD, kam se zapoji ten kablik prosim?
(nechci totiz prinest domu cerpadlo za ca. 5k nebo kolik mi rikal vokurka na vrakaci a zjistit ze mi "neco" chybi ..)
Dekuji!
=================

(nechci totiz prinest domu cerpadlo za ca. 5k nebo kolik mi rikal vokurka na vrakaci a zjistit ze mi "neco" chybi ..)
Dekuji!
=================
RASTIKOS píše:ja som kupil na vrakaci cerpadlo z 1.6TD. zaniesol som ho chlapikovy na stolicu pretesnit a na odskusanie a pital som sa ho aky je rozdiel medzi 1.6td a 1.9td. on mi povedal ze len v mnozstve nafty. tak som mu povedal ze nech mi tam prida na 1.9td. viac som sa do cerpadla nevrtal a slape to. dym ziadny!! tlak turba mam 0.8bar.
caoo
Jsem student a flákač. To jsem. Nyxel.