Tuning Extrem Show Příbram 12-13.4.2013
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a kde byla ta technická přejímka? to teda organizátoři jděte doprdle mě to je putna já na tyhle srandaakce nejezím a jezdit nebudu ale někdo si dá práci s pravidlama a věc co je na první pohled jasná o tom kdo má jaký spdek motoru se nebavím a proklouzne do kategorie kde dá se říct nemá co dělat to už tam mohli poslat klidně vyšší obsahy když to jde tak jednoduše...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Takže registrovat se dá všechno když se nikdo nekoukne ani na auto to je vidět že papír snese hodně...
protest je jedna věc ale kdo do toho dá 10 s nejasným výsledkem jak to posoudí organizátor navíc ruku na srdce kdo u sebe nosí 10 jen pro to aby se šel podívat nějakej porotce na motor kterej nemá šanci poznat jestli je to 1.9 nebo 2.0 opět šaškárna s alibi pro toho kdo je tvořil...
protest je jedna věc ale kdo do toho dá 10 s nejasným výsledkem jak to posoudí organizátor navíc ruku na srdce kdo u sebe nosí 10 jen pro to aby se šel podívat nějakej porotce na motor kterej nemá šanci poznat jestli je to 1.9 nebo 2.0 opět šaškárna s alibi pro toho kdo je tvořil...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
já umím číst a od kdy se sériově dělala tak rychlá G1 v originále resp. s TDI motorem 
jasná kategorie 2 ani nemusím to auto vidět...

jasná kategorie 2 ani nemusím to auto vidět...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 622#851622Brouk píše:ja jel jen s 244PS a 450Nm vcera jsem to narychlo zmeril
v patek jsem auto zprovoznil teprve ...
... ti to nejak neodpovida

Jinak to s tim G1 je opet jen vysmech, nic jineho. Mimochodem, ta pravidla nebyla vystavena v officu, kde se to prihlasovalo?

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)