Já bych řekl, že princip fungování převodovky je super (osobně bych ji ve FRS měl hned, kdyby to bylo možné), ale soft řazení je nesmyslný a je třeba poupravit, aby to tak rychle nesázelo nejvyšší kvalty a nepodtáčelo.TDI tech píše:Uplny sushlas. Ta DSG prevodovka je otrasna. Tak nehanebne ubija ten motor. Vobec nedovoli vyniknut tomu krutiacemu momentu. Ta prevodovka je nakokot uz len tym aka je kratka a to nakokot radenie cely ten chujovy pocit uz len umocnuje.bjukemen píše:to vase fasa DSG bezne smari 6 kvalt v meste tiez som sa povozil a otras takto sa robia spotreby podtocenym motorom.. u TSI detto
DSG nikdy ani zadarmo!!!
SUPERB II - jakou naftovou motorizaci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

To ako my tu všetci vieme lepšie, že ako by to malo radiť správne?Jim píše: Já bych řekl, že princip fungování převodovky je super (osobně bych ji ve FRS měl hned, kdyby to bylo možné), ale soft řazení je nesmyslný a je třeba poupravit, aby to tak rychle nesázelo nejvyšší kvalty a nepodtáčelo.
Tí inžinieri vo VW to nevedia?
Mám obsah síce 2.2 ale pri 1300 otáčkach to neprotestuje. Žiadne vibrácie. Trvale takto nejazdím, nemá tam výkon, ak by som potreboval zrýchliť, tak to neide, musel by som podradiť, ale DSG predsa podradí, keď šľapnem na plyn.
Že pri takýchto otáčkach motor trpí? Veď je to len stroj
A možno vôbec netrpí
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
jericho-3 píše:Fantomeš- to máš pravdu, ale až ti skříň lehne, tak se ti až zaplatíš ani nepostaví...
škoda octavia ASZ + chip - Prodáno
VW Passat BMR => BMN + DPF OFF + chip = Asi 200 Poníků..
- Chvála bohu prodáno... Nejhorší auto co jsem kdy měl...
Chevrolet Silverado 2500HD 6.0 V8 421PS
OII BKC DSG
VW Passat BMR => BMN + DPF OFF + chip = Asi 200 Poníků..
Chevrolet Silverado 2500HD 6.0 V8 421PS
OII BKC DSG