SUPERB II - jakou naftovou motorizaci

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jim
Site Admin
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jim »

TDI tech píše:
bjukemen píše:to vase fasa DSG bezne smari 6 kvalt v meste tiez som sa povozil a otras takto sa robia spotreby podtocenym motorom.. u TSI detto
Uplny sushlas. Ta DSG prevodovka je otrasna. Tak nehanebne ubija ten motor. Vobec nedovoli vyniknut tomu krutiacemu momentu. Ta prevodovka je nakokot uz len tym aka je kratka a to nakokot radenie cely ten chujovy pocit uz len umocnuje.
DSG nikdy ani zadarmo!!!
Já bych řekl, že princip fungování převodovky je super (osobně bych ji ve FRS měl hned, kdyby to bylo možné), ale soft řazení je nesmyslný a je třeba poupravit, aby to tak rychle nesázelo nejvyšší kvalty a nepodtáčelo.
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
Csala
Přispěvovatel

Příspěvek od Csala »

Jim píše: Já bych řekl, že princip fungování převodovky je super (osobně bych ji ve FRS měl hned, kdyby to bylo možné), ale soft řazení je nesmyslný a je třeba poupravit, aby to tak rychle nesázelo nejvyšší kvalty a nepodtáčelo.
To ako my tu všetci vieme lepšie, že ako by to malo radiť správne?
Tí inžinieri vo VW to nevedia?
Mám obsah síce 2.2 ale pri 1300 otáčkach to neprotestuje. Žiadne vibrácie. Trvale takto nejazdím, nemá tam výkon, ak by som potreboval zrýchliť, tak to neide, musel by som podradiť, ale DSG predsa podradí, keď šľapnem na plyn.
Že pri takýchto otáčkach motor trpí? Veď je to len stroj (noteeth)
A možno vôbec netrpí :D
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Fantomeš- to máš pravdu, ale až ti skříň lehne, tak se ti až zaplatíš ani nepostaví... :D
nepropadat panice...
Fantomeš
Přispěvovatel

Příspěvek od Fantomeš »

jericho-3 píše:Fantomeš- to máš pravdu, ale až ti skříň lehne, tak se ti až zaplatíš ani nepostaví... :D
:D Neviděl bych to tak černě... Lehnout ti může i spojka, nebo cela skříň i u manualu... Já mám 330000km a šlape jak má... Jen je třeba měnit olej...
škoda octavia ASZ + chip - Prodáno

VW Passat BMR => BMN + DPF OFF + chip = Asi 200 Poníků.. :-) - Chvála bohu prodáno... Nejhorší auto co jsem kdy měl...

Chevrolet Silverado 2500HD 6.0 V8 421PS :-)

OII BKC DSG
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“