HLUČNÉ rozvody DAYCO + INA na O1 ALH 66kW - VYŘEŠENO ! str.5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
kňučelo to.pak ustalo.proto jsem chtěl taky reklamovat.myslel jsem kladky apod.,ale prodejce to řešil i s dodavatelem a prý to tak je.i když se mi to nelíbilo.MarfyE34 píše:A dělalo ti to ten pazvuk stejný jako na tom videu ???r.martinec píše:přestalo mi to tak po 4-5tis.MarfyE34 píše: Tak uvidíme no, při mém poměrně velkém nájezdu km, na těch rozvodech budu mít brzo 2000 km tak pak se uvidí, resp. uslyší.
ale zda to bylo tím nemůžu s jistotou uplně říct.prostě to přestalo.
panove nechci nic rikat
ale podle toho videa bych rekl ze nejvic je tam slyset turbo okolo 1800otacek. budto jsem uz hluchej z toho jak porad do neceho rezu kladivem
a nebo tam slysite jeste neco jineho

VW Eos 2.0 TFSI 147kw BWA. 390hp/540nm 
Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs

To tady vůbec neříkej,že nic neslyšíš!!! Až si Martin tvůj příspěvek přečte,tak ti nejspíš bude pískat v uchujirka.p píše:panove nechci nic rikatale podle toho videa bych rekl ze nejvic je tam slyset turbo okolo 1800otacek. budto jsem uz hluchej z toho jak porad do neceho rezu kladivem

Octavia II RS
ja to myslim vazneRudisTDic píše:To tady vůbec neříkej,že nic neslyšíš!!! Až si Martin tvůj příspěvek přečte,tak ti nejspíš bude pískat v uchujirka.p píše:panove nechci nic rikatale podle toho videa bych rekl ze nejvic je tam slyset turbo okolo 1800otacek. budto jsem uz hluchej z toho jak porad do neceho rezu kladivem

spis bych to videl u nej na nejake lozisko budto v napinaci kladce nebo ve vodici kladce. mel jsem tady volvo na zadni lozisko. prislo SKF a bylo vadne (celej naboj v cene 5tis) takze i INA nemusi bejt moc kvalitni. rozhodil bych rozvody a udelal kontrolu kladek.