Nebud naivní? jak dostane do řepy hned si to rozmyslí a nechat si srát po hlavě od nějakého zmrdečka to si nech třeba tyMartincv píše:besoun: nebud naivni narok nikoho nezajma pokud chces res si to soudne ahoj za X let.
vyrezlý kód motoru OCT1 -prošel STK-je to v pořádku??poraďte
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Moc si od toho neslibuj, 66kw motor poznas od 81kw podle vysky olejoveho chladiče 81kw ma vysokej, pak podle vstřikovací trysky po její demontaží . Jestli menily motor a mas tam 66 udelanou na 81kw to těžko zjistí. jedině že by vyndali horní šálu z ojnice jestli ma černej proužek.amatertdi píše:prodejce má pár let zkušeností s dovozem aut. a dle jeho chování bych řekl že i dohadování s lidmi.![]()
no on mi chybí i ten nalepený kód na plastovém deklu na rozvodech![]()
tudíž se nabízí otázka co je v OCT vůbec za motor???
příští týden zajedu do škodovky , zeptat se jak postupovat dál s kódem motoru a zda bude nějaký mechanik tak zkušený a odhalí co je v autě za motor a popř. i z čeho
Vyklepnou ti tam to ce je v TP a hotovo.
tak já doufám že tam 81kw je a snad se hned nerozsype, jelikož jsem tdi amatér tak děkuji za každou radu. ale samozřejmě mam kamarády a mechaniky co se v tdi motorech orientujou , tedy troufám si to o nich říct.Zdeněk M píše:Moc si od toho neslibuj, 66kw motor poznas od 81kw podle vysky olejoveho chladiče 81kw ma vysokej, pak podle vstřikovací trysky po její demontaží . Jestli menily motor a mas tam 66 udelanou na 81kw to těžko zjistí. jedině že by vyndali horní šálu z ojnice jestli ma černej proužek.amatertdi píše:prodejce má pár let zkušeností s dovozem aut. a dle jeho chování bych řekl že i dohadování s lidmi.![]()
no on mi chybí i ten nalepený kód na plastovém deklu na rozvodech![]()
tudíž se nabízí otázka co je v OCT vůbec za motor???
příští týden zajedu do škodovky , zeptat se jak postupovat dál s kódem motoru a zda bude nějaký mechanik tak zkušený a odhalí co je v autě za motor a popř. i z čeho
Vyklepnou ti tam to ce je v TP a hotovo.
a kód motoru si tam chci nechat naklepnout ofic. cestou ať mám klid.
no a pak už přijde konečně na řadu údržba.
Poslouchej ty chytrá hlavo, ty budeš jeden s těch co melou na hubě jen na internetu. A hulíš asi až moc jen ty. Ja se těch sraček nikdy nechytnul. A proto své peníze investuji do bydlení rodiny atd. A když mě chce ojebat nějaký blbeček s tvým rozumem, tak mu to necham slíznout. A už tě volala máma , že ti nachystala svačinu tak šup šup a ráno do školyMartincv píše:Uz ty sracky nehul nedela ti to dobřebesoun píše:Nebud naivní? jak dostane do řepy hned si to rozmyslí a nechat si srát po hlavě od nějakého zmrdečka to si nech třeba tyMartincv píše:besoun: nebud naivni narok nikoho nezajma pokud chces res si to soudne ahoj za X let.

VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
kluci nechte toho, děkujibesoun píše:Poslouchej ty chytrá hlavo, ty budeš jeden s těch co melou na hubě jen na internetu. A hulíš asi až moc jen ty. Ja se těch sraček nikdy nechytnul. A proto své peníze investuji do bydlení rodiny atd. A když mě chce ojebat nějaký blbeček s tvým rozumem, tak mu to necham slíznout. A už tě volala máma , že ti nachystala svačinu tak šup šup a ráno do školyMartincv píše:Uz ty sracky nehul nedela ti to dobřebesoun píše: Nebud naivní? jak dostane do řepy hned si to rozmyslí a nechat si srát po hlavě od nějakého zmrdečka to si nech třeba ty
-
- Přispěvovatel
tady se někdo začíná hádat,a je mimo misu,začni raději s Tvou oct.návštěvou autorizáku,tam Ti daj nové označení kodu motoru,říká se tomu Náhradní technologie,něco jako když se dělá kastle-VIN,poplatek už tu někdo zmiňoval kolem 600,-+ potom evidenčka +odbor dopravy-evidence-zapsání do TP,je mi jen trochu divné,že koupíš auto a při kontrole čisel si to neviděl,že je něco špatně?to je doknce dobrovolně povinný ukon při koupi vozidla,jestli je to babeta nebo náklaďák,čísla se musí kontrolovat,nic ve zlým,ale pořád na tom nejsi tak zle,jako když si někdo pořídí třeba čorku,,nebo něco slátanýho z angličana, tam teprve problém začíná,tak hodně štístkaamatertdi píše:kluci nechte toho, děkujibesoun píše:Poslouchej ty chytrá hlavo, ty budeš jeden s těch co melou na hubě jen na internetu. A hulíš asi až moc jen ty. Ja se těch sraček nikdy nechytnul. A proto své peníze investuji do bydlení rodiny atd. A když mě chce ojebat nějaký blbeček s tvým rozumem, tak mu to necham slíznout. A už tě volala máma , že ti nachystala svačinu tak šup šup a ráno do školyMartincv píše: Uz ty sracky nehul nedela ti to dobře

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Někteří jsou mimo mísu ,šlo o to ať si dotyčná osoba , která řeší tento problém navštíví prodejce a domluví se s ním jak budou dále postupovat. Ono je jednoduché zajít na stk nechat si zavolat vedoucího kde bylo auto přihlašené a zjistit proč 28.1. problém nebyl. Všechny stk mají stejné předpisy. A proč jiné stk ma s tím problém. Ale to stk, kde problém nebyl je asi trošku divné protože už km nesedí že?
že by pětikilčo do kapsy ať jsme kamarádi s panem dovozcem?
a jak je známo km se točí .
Kdyby jste viděli jedno auto co bylo zakoupeno z bazaru a ihned přistaveno na výměnu olejů atd jak mělo přehnilou nápravnici to by jste neveřili. A stk čerstvě uděláno. Druhý den jsme šli do bazaru zeptat jak je to možné, že na stk půjdeme znovu a ejhle už nám bylo řečeno peníze vám vratime zpět.

Kdyby jste viděli jedno auto co bylo zakoupeno z bazaru a ihned přistaveno na výměnu olejů atd jak mělo přehnilou nápravnici to by jste neveřili. A stk čerstvě uděláno. Druhý den jsme šli do bazaru zeptat jak je to možné, že na stk půjdeme znovu a ejhle už nám bylo řečeno peníze vám vratime zpět.
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi