vyrezlý kód motoru OCT1 -prošel STK-je to v pořádku??poraďte

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

besoun
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od besoun »

Martincv píše:besoun: nebud naivni narok nikoho nezajma pokud chces res si to soudne ahoj za X let.
Nebud naivní? jak dostane do řepy hned si to rozmyslí a nechat si srát po hlavě od nějakého zmrdečka to si nech třeba ty
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

amatertdi píše:prodejce má pár let zkušeností s dovozem aut. a dle jeho chování bych řekl že i dohadování s lidmi. :)

no on mi chybí i ten nalepený kód na plastovém deklu na rozvodech :o

tudíž se nabízí otázka co je v OCT vůbec za motor???

příští týden zajedu do škodovky , zeptat se jak postupovat dál s kódem motoru a zda bude nějaký mechanik tak zkušený a odhalí co je v autě za motor a popř. i z čeho
Moc si od toho neslibuj, 66kw motor poznas od 81kw podle vysky olejoveho chladiče 81kw ma vysokej, pak podle vstřikovací trysky po její demontaží . Jestli menily motor a mas tam 66 udelanou na 81kw to těžko zjistí. jedině že by vyndali horní šálu z ojnice jestli ma černej proužek.
Vyklepnou ti tam to ce je v TP a hotovo.
amatertdi
Nováček

Příspěvek od amatertdi »

Zdeněk M píše:
amatertdi píše:prodejce má pár let zkušeností s dovozem aut. a dle jeho chování bych řekl že i dohadování s lidmi. :)

no on mi chybí i ten nalepený kód na plastovém deklu na rozvodech :o

tudíž se nabízí otázka co je v OCT vůbec za motor???

příští týden zajedu do škodovky , zeptat se jak postupovat dál s kódem motoru a zda bude nějaký mechanik tak zkušený a odhalí co je v autě za motor a popř. i z čeho
Moc si od toho neslibuj, 66kw motor poznas od 81kw podle vysky olejoveho chladiče 81kw ma vysokej, pak podle vstřikovací trysky po její demontaží . Jestli menily motor a mas tam 66 udelanou na 81kw to těžko zjistí. jedině že by vyndali horní šálu z ojnice jestli ma černej proužek.
Vyklepnou ti tam to ce je v TP a hotovo.
tak já doufám že tam 81kw je a snad se hned nerozsype, jelikož jsem tdi amatér tak děkuji za každou radu. ale samozřejmě mam kamarády a mechaniky co se v tdi motorech orientujou , tedy troufám si to o nich říct.
a kód motoru si tam chci nechat naklepnout ofic. cestou ať mám klid.
no a pak už přijde konečně na řadu údržba.
Martincv
Přispěvovatel

Příspěvek od Martincv »

besoun píše:
Martincv píše:besoun: nebud naivni narok nikoho nezajma pokud chces res si to soudne ahoj za X let.
Nebud naivní? jak dostane do řepy hned si to rozmyslí a nechat si srát po hlavě od nějakého zmrdečka to si nech třeba ty
Uz ty sracky nehul nedela ti to dobře 8)
besoun
Přispěvovatel

Příspěvek od besoun »

Martincv píše:
besoun píše:
Poslouchej ty chytrá hlavo, ty budeš jeden s těch co melou na hubě jen na internetu. A hulíš asi až moc jen ty. Ja se těch sraček nikdy nechytnul. A proto své peníze investuji do bydlení rodiny atd. A když mě chce ojebat nějaký blbeček s tvým rozumem, tak mu to necham slíznout. A už tě volala máma , že ti nachystala svačinu tak šup šup a ráno do školy (LOL)
Martincv
Přispěvovatel

Příspěvek od Martincv »

besoun haha zatím jsi tu internet hero jen ty :D vem si prášek praskne ti žilka šmudlo.
PeSko
Přispěvovatel

Příspěvek od PeSko »

nejses nahodou ty, ten povedenej dovozce, ze se tak bojis abys snedostal po řepě (LOL)
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno :(
Martincv
Přispěvovatel

Příspěvek od Martincv »

Kdepak kámo dovozy ojetin není moje pracovní náplň (noteeth) a z pána kterej má svaly na internetu strach nemám ;)
besoun
Přispěvovatel

Příspěvek od besoun »

Martincv píše:Kdepak kámo dovozy ojetin není moje pracovní náplň (noteeth) a z pána kterej má svaly na internetu strach nemám ;)

jo to bude nejspíš on pan vychcánek (LOL) nebo kámoš od takových čuráčku :D
amatertdi
Nováček

Příspěvek od amatertdi »

besoun píše:
Martincv píše:
besoun píše: Nebud naivní? jak dostane do řepy hned si to rozmyslí a nechat si srát po hlavě od nějakého zmrdečka to si nech třeba ty
Poslouchej ty chytrá hlavo, ty budeš jeden s těch co melou na hubě jen na internetu. A hulíš asi až moc jen ty. Ja se těch sraček nikdy nechytnul. A proto své peníze investuji do bydlení rodiny atd. A když mě chce ojebat nějaký blbeček s tvým rozumem, tak mu to necham slíznout. A už tě volala máma , že ti nachystala svačinu tak šup šup a ráno do školy (LOL)
kluci nechte toho, děkuji
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

amatertdi píše:
besoun píše:
Martincv píše: Uz ty sracky nehul nedela ti to dobře 8)
kluci nechte toho, děkuji
tady se někdo začíná hádat,a je mimo misu,začni raději s Tvou oct.návštěvou autorizáku,tam Ti daj nové označení kodu motoru,říká se tomu Náhradní technologie,něco jako když se dělá kastle-VIN,poplatek už tu někdo zmiňoval kolem 600,-+ potom evidenčka +odbor dopravy-evidence-zapsání do TP,je mi jen trochu divné,že koupíš auto a při kontrole čisel si to neviděl,že je něco špatně?to je doknce dobrovolně povinný ukon při koupi vozidla,jestli je to babeta nebo náklaďák,čísla se musí kontrolovat,nic ve zlým,ale pořád na tom nejsi tak zle,jako když si někdo pořídí třeba čorku,,nebo něco slátanýho z angličana, tam teprve problém začíná,tak hodně štístka ;)
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
besoun
Přispěvovatel

Příspěvek od besoun »

Někteří jsou mimo mísu ,šlo o to ať si dotyčná osoba , která řeší tento problém navštíví prodejce a domluví se s ním jak budou dále postupovat. Ono je jednoduché zajít na stk nechat si zavolat vedoucího kde bylo auto přihlašené a zjistit proč 28.1. problém nebyl. Všechny stk mají stejné předpisy. A proč jiné stk ma s tím problém. Ale to stk, kde problém nebyl je asi trošku divné protože už km nesedí že? (LOL) že by pětikilčo do kapsy ať jsme kamarádi s panem dovozcem? ;) a jak je známo km se točí .
Kdyby jste viděli jedno auto co bylo zakoupeno z bazaru a ihned přistaveno na výměnu olejů atd jak mělo přehnilou nápravnici to by jste neveřili. A stk čerstvě uděláno. Druhý den jsme šli do bazaru zeptat jak je to možné, že na stk půjdeme znovu a ejhle už nám bylo řečeno peníze vám vratime zpět.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Jestli byly emise dělaný jinde než na stk, tak se tomu nedivím, technik na emisích napíše 195 000km a na stk napíšou 295 000km, to se mi stalo, dělám emise jinde než samotnou stk.
besoun
Přispěvovatel

Příspěvek od besoun »

Tomas.cz píše:Jestli byly emise dělaný jinde než na stk, tak se tomu nedivím, technik na emisích napíše 195 000km a na stk napíšou 295 000km, to se mi stalo, dělám emise jinde než samotnou stk.
198000 a 229000 je trošku rozdíl ne?
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

No prostě technik na emisích napsal do protokolu 198tis. protože se patrně překouknul a technik na stk správně napsal 229tis.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“