kupujete jen nové hlavy nebo i použité?Venca píše:Zatim tady nejsou, nevim jak se podari nakoupit. Budu to vedet za 14 dni.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Powerbox chcem dat do riti co najskor uz mi leze na nervy ze to dymi jak tatrovka aj bez vacsich trysiek ale zas zatial je to jediny sposob pokial budu trysky ako z toho aspon trosku vyzmykat...Dufam ze s tymi tryskami to tak nebude dymit lebo teraz je to uz v takom stadiu ze ked na dialnici v nejakej 140tke pridam plny kotol tak sa za mnou vali dym ktory vidim v spatnom zrkadle. Ale nie tym stylom ze si odfukne a potom nic ale dymi staleVenca píše:Sifon : stejne ti to bude kourit jako prase, ted jsem si vsiml, ze tam mas powerbox
Huml: To vsechno je pravda, ale u RACE 520 - jede to krasne, ale nejsou vyuzitynaplno moznosti tech 5 der na konci, chce to hlavu 12 mm a uvidis, jak se to jeste zvedne a nebudes mit obavu, ze to bude ukapavat.
Mno ked ho odpojim a dam v lete plny kotol tak si odfukne(sak je to diesel) ale potom uz nic nevidim ani ked dusim plny kotol. Na emisnej ked som bol a mal som odpojeny powerbox tak vysli perfektne hodnoty. ( Sice vtedy nie je v zabere ale aj tak ani naznak toho ze by si odfukol ked ho vytocil)Venca píše:Jim: kupujeme jen nove hlavy, nekdy repasovane. Jen tam je zaruka,ze nebude problem.
Sifon: Trysky ti kourit nebudou, pokud na motoru nemas jiny problem
všechno snad bude, teď se musím trochu zmátořitVenca píše:Sifon : stejne ti to bude kourit jako prase, ted jsem si vsiml, ze tam mas powerbox
Huml: To vsechno je pravda, ale u RACE 520 - jede to krasne, ale nejsou vyuzitynaplno moznosti tech 5 der na konci, chce to hlavu 12 mm a uvidis, jak se to jeste zvedne a nebudes mit obavu, ze to bude ukapavat.
Můžeš mi to prosím vysvětlit? Proč by ta vazelína měla zničit čerpadlo?conti píše:Tomáši, Tomáši, ty, ty, ty!!!
Myslim, že teď leckerej letitej čerpadlář nadskakuje metr nad zem chi,chi.
Nikdy tam žádnou vazelinu nedávej. Je to nejlepší způsob jak čerpadlu pomoct do věčnejch lovišť. Když už se to vysype, radši to vyndat a udělat pořádně jak se má v tom svěráku.