propálený blok 2.0 103 KW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jirka.
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jirka. »

Tak třeba já prodávám BMP(což je varianta BMM s vyvažovákem) za 38tis. A má najeto 60tis se serviskou-nový měněný při 153000km ted má auto 213000km. Hlavně je to už rok výroby 2012. A rozhodně bych takovému motoru věřil víc a klidně se pod to podepsal, než tady pod tu stavbu, i když práce je to hezká všechna čest.
kubima
Přispěvovatel

Příspěvek od kubima »

Vici píše:zrovna BMM je šrot už když vyšel z fabriky... čili se opravdu špatně shání a stojí balík a stav je nejistý.
Otázka jak jsou na tom vstřiky.. ale netuším, jak to zjistit - protože na testu jsou stejně vždy všechny "špatné" a jedny BMM vstřiky nám při testech i zničili.. Už bych PD vstřiky nikam na test nedal, škoda peněz !
Jak.znicili? To budes rovnou vstriky menit kdyz budes mit podezreni na jejich vadu?
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

no při takové destrukci bych je nechal rozhodně zkontrolovat
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě by spíš zajimalo, zda majitel byl hluchý, nebo že na chodu motoru nebylo nic znát...Čemuž moc nevěřím, spíš to přičítám tandemu majitel/řidič/ rovná se prase...
nepropadat panice...
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

kubima : u auta přibývala nafta v oleji. Padlo i podezření že tečou vstřiky, tak se daly na test. Před testem auto jezdilo bezvadně, po namontování vstřiků zpět pokles výkonu a to tak že o dost. Prostě ty vstřiky při testech zničili a vím o více lidech kterým se to stalo..

Na test PD vstřiky nedám, je to na prd, navíc stejně jsou pak všechny "vadné"...

Jericho : BMM je prostě krám, páchá sebevraždu sám a rád a často... Komu ještě neumřel, tvrdí že je dobrý, proti tomu nic a doufám, že se nepřesvědčí o opaku. Já bych to nechtěl ani zadarmo.
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Pěkná práce. Jsem taky pro opravu než výměnu za něco,kdy nevím,kdo s tím jezdil.Je-li dobrý pán, motory zvládnou milion km.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

vstřiky dávám na test klukům z DP tak 3/4 jsou poškozené a po opravě jsem zatím neměl problém ťuk ťuk ťuk na dřevo
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Pasat TDI PD 96 kw
Přispěvovatel

Příspěvek od Pasat TDI PD 96 kw »

jestli se jedná o bkd jeden top mám císlo je v popise
Nonstop odtah vozidel 775 24 15 75 pneuservis,soustružnické a kovoobráběčské práce,výbrusy motorů,chiptuning diagnostika vw group.Nákup,prodej a servis telefonů HTC!!
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Ono to zavisi aj od toho ci sa ten dotycny opravar vstrekov a cerpadiel iba na opravara hra, alebo naozaj opravar je. Dnes si borec povie, mam peniaze naviac a aha na bazosi je stolica na cerpadla, tak si ju kupim a za tyzden na tom zbohatnem. Takto to proste nefunguje.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Hosi,abysme si rozumneli,ja nemam nic proti opravovani motoru,prave naopak,ale doby kdy jsem si s autem hral tri tydny jsou bohuzel pryc,navic malokdo chce opravovat kdyz to ma stat vic a trvat dele...takova je doba
Kdyz jsem delaval se svym dedou generalky na GII Tipech TD apod tak to bylo jinak,auta nebyly,byly silene drahy a proste se opravovaly
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Já jedno svoje auto opravuji už 11 roků a že bych kvůli tomu nějak trpěl, kromě teda financí. :D
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od geo »

roman1648 píše:Hosi,abysme si rozumneli,ja nemam nic proti opravovani motoru,prave naopak,ale doby kdy jsem si s autem hral tri tydny jsou bohuzel pryc,navic malokdo chce opravovat kdyz to ma stat vic a trvat dele...takova je doba
Kdyz jsem delaval se svym dedou generalky na GII Tipech TD apod tak to bylo jinak,auta nebyly,byly silene drahy a proste se opravovaly
A jak to Romane řešíte když motor jinej stojí 40 vetsina je ko na spodek a borce co to od něho vemeš už neuvidíš.Pak se něco posere a ty jseš v tom za40protože je už z nikoho nevyklepeš.Podle mě to udělal nejlépe jak mohl.Taky to nejdříve vezeme k člověkoj co nám leta dělá bloky a hlavy ten to omrkne pak to veme do svár centra a tam řeknou zda to pujde a vydrží.Je to jediná možnost jak si chránit zadek.Pokud by stál ten novek motor 10 tak to je jiná.
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

roman1648 píše:Hosi,abysme si rozumneli,ja nemam nic proti opravovani motoru,prave naopak,ale doby kdy jsem si s autem hral tri tydny jsou bohuzel pryc,navic malokdo chce opravovat kdyz to ma stat vic a trvat dele...takova je doba
A jak to Romane řešíte když motor jinej stojí 40 vetsina je ko na spodek a borce co to od něho vemeš už neuvidíš.Pak se něco posere a ty jseš v tom za40protože je už z nikoho nevyklepeš.Podle mě to udělal nejlépe jak mohl.Taky to nejdříve vezeme k člověkoj co nám leta dělá bloky a hlavy ten to omrkne pak to veme do svár centra a tam řeknou zda to pujde a vydrží.Je to jediná možnost jak si chránit zadek.Pokud by stál ten novej motor 10 tak to je jiná.
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

ano ale ten motor za 40 nebudeš cvakat ty ale majitel nech si ho sežene a doveze
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Ja som zástanca opravovať motory a nie vymieňať ;-)
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“