vodni pumpa airtex
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jasne ze kvalita jde do pr... kdyz dnes vetsina dilu pochazi od sikmacu a v Polsku to bali do obalu znamych firem jako treba u brzd Brembo a zkus poznat jestli to je orig nebo cina. Druha vec je ta ze ty internetovy obchody dost casto delaj ajtaci pri praci jako prilepseni. To se to podnika kdyz si stranky udela v praci ve chvilkach volna a pak, jen prijima objednavky. Vse potrebne si obvola ze sluzebniho tel, zamestnavatel mu jeste plati soc a zdavotni pojisteni a on po praci zabali a posle dal. Takovymu prodejci pak staci minimalni marze ke spokojenosti.
Jasne ze jsem to napsal hodne zjedodusene, ale znam par lidi kteri to podobnym zpusobem delaji a nemusi se jednat jen o e-shop. Dalsi veci je marze velkych distriburoru dilu, clovek by si rekl ze pri tom odberu staci mensi, ale opak je pravdou.
Jasne ze jsem to napsal hodne zjedodusene, ale znam par lidi kteri to podobnym zpusobem delaji a nemusi se jednat jen o e-shop. Dalsi veci je marze velkych distriburoru dilu, clovek by si rekl ze pri tom odberu staci mensi, ale opak je pravdou.
cena a cena
Vzhledem k tomu že se tu rpzběhla diskuse.Tak jen chci říct že nakupuji na O1 díly přes známého a nyní jsem kupoval na předek uložení tlumičů,tak z 1800 sleva na 915kč a to Bosch nebo co to bylo,dál přední destičky Textar z 1850 na 875kč, vše v Elitu ,tak nevím, ale když výměna předního uložení je cca 800kč za obě strany a 900kč za materiál pro servis,tak je to 1700kč za práci pro jednoho na hodinu a půl,je to málo?Pořád tady kdo má e shop a další věci,sice ho nemám,ale je to tak že porovnáváte ceny a e shopy s nákladama jinde.Je rozdíl Kasa.cz a nebo noname.cz a může být levný jak chce.zas to tak levně nemůže být,to tak max. 25% rozdíl od sebe na e shopech.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Až ti příště zase přijde zákazník se svými díly, tak se ho zeptej, zda když jde večer do hospody, jestli si tam taky s sebou bere lahváče v tašce.
Budeš vidět jak se bude kroutit. A pak ho pošli do pr..le.
Tak to dělam já.
Nebo se ti chce řešit případné reklamace? A zadarmo?
Oni se totiž tyhle šetřílkové nestydí říct, že jsi to špatně namontoval.
DLOUHOLETÁ PRAXE. UŽ JSEM VYLÉČENEJ
Tak to dělam já.

-
- Přispěvovatel
conti píše:Až ti příště zase přijde zákazník se svými díly, tak se ho zeptej, zda když jde večer do hospody, jestli si tam taky s sebou bere lahváče v tašce.
Tak to dělam já.
Moje slova přesně tuhle větu s těmi pivy do hospody říkám taky.. A taky je potom slušně pošlu jinam

VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Re: cena a cena
Čau, podívej se tady : autorozvody.cz a porovnej to s tím, co jsi dělal, ale bacha ať to s Tebou nešvihnecarlosdm píše:Vzhledem k tomu že se tu rpzběhla diskuse.Tak jen chci říct že nakupuji na O1 díly přes známého a nyní jsem kupoval na předek uložení tlumičů,tak z 1800 sleva na 915kč a to Bosch nebo co to bylo,dál přední destičky Textar z 1850 na 875kč, vše v Elitu ,tak nevím, ale když výměna předního uložení je cca 800kč za obě strany a 900kč za materiál pro servis,tak je to 1700kč za práci pro jednoho na hodinu a půl,je to málo?Pořád tady kdo má e shop a další věci,sice ho nemám,ale je to tak že porovnáváte ceny a e shopy s nákladama jinde.Je rozdíl Kasa.cz a nebo noname.cz a může být levný jak chce.zas to tak levně nemůže být,to tak max. 25% rozdíl od sebe na e shopech.

Čau, podívej se tady : autorozvody.cz a porovnej to s tím, co jsi dělal, ale bacha ať to s Tebou nešvihne
), beru od nich už cca rok a půl, nakoupil jsem tam dílů asi za 60tis. a nikdy nebyl s ničím sebemenší problém[/quote]
Rok a pul a odber za 60t? Jedes ve velkym koukam:) Zrovna k nim bych byl mel docela vyhrady, to je prave to prebaleny sikmooky zbozi, teda aspon co jsem videl. Krom toho kdyz se velkoobchod chova jako oni, nema smysl ani uvazovat o nakupu u nich. Nedavno byli u znameho v servisu nabizet zavozy, nabidka jeho nakupu stejna jako u nich na prodejne, tak kde to jsme? Docela sranda koukat jak je pakoval z dilny:)
Kazdyho vec jakym stylem to dela ale rozdil mezi odberatelem se slusnymi odbery a nekym kdo za rok utrati 15t by mel byt na cene dilu videt.

Rok a pul a odber za 60t? Jedes ve velkym koukam:) Zrovna k nim bych byl mel docela vyhrady, to je prave to prebaleny sikmooky zbozi, teda aspon co jsem videl. Krom toho kdyz se velkoobchod chova jako oni, nema smysl ani uvazovat o nakupu u nich. Nedavno byli u znameho v servisu nabizet zavozy, nabidka jeho nakupu stejna jako u nich na prodejne, tak kde to jsme? Docela sranda koukat jak je pakoval z dilny:)
Kazdyho vec jakym stylem to dela ale rozdil mezi odberatelem se slusnymi odbery a nekym kdo za rok utrati 15t by mel byt na cene dilu videt.
-
- Aktivista
nevěř tomu, nakupuju přes známýho kterej bere díly za hodně peněz měsíčně a stejně některý díly seženu jinde levnějc než v kelly po slevěroman1648 píše:Na to se nesmis tak divat? Podivej se na pultovky treba na Autokelly,ceny jak z Marsu,po registraci na ICO mas hnrd slevu tretinu a pak podle odberu.
Vetsi servisy se dostanou uplne na jiny ceny v nakupu

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
Rok a pul a odber za 60t? Jedes ve velkym koukam:) Zrovna k nim bych byl mel docela vyhrady, to je prave to prebaleny sikmooky zbozi, teda aspon co jsem videl. Krom toho kdyz se velkoobchod chova jako oni, nema smysl ani uvazovat o nakupu u nich. Nedavno byli u znameho v servisu nabizet zavozy, nabidka jeho nakupu stejna jako u nich na prodejne, tak kde to jsme? Docela sranda koukat jak je pakoval z dilny:)Bmwrepair píše:Čau, podívej se tady : autorozvody.cz a porovnej to s tím, co jsi dělal, ale bacha ať to s Tebou nešvihne), beru od nich už cca rok a půl, nakoupil jsem tam dílů asi za 60tis. a nikdy nebyl s ničím sebemenší problém
Kazdyho vec jakym stylem to dela ale rozdil mezi odberatelem se slusnymi odbery a nekym kdo za rok utrati 15t by mel byt na cene dilu videt.[/quote]
No neberu, tam díly jen pro sebe, to by to auto už muselo být pozlacený