že by konec čipování ??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- fabiátor
- Moderátor
Odpovědi: 0
No dobra, ale pojdme se bavit seriozne. Chapu ze DPF vybagrovanej z 2 roky staryho auta je problem, protoze to ho muselo mit povinne uz z fabriky. V mym pripade jde treba o O2 z roku 2007, kdy byl DPF jen jako vybava na prani a ja to tak koupil, aniz bych si to pral
Je nekde receno, jakych aut = rok vyroby se to tyka ?

Cin: A já zase nesnáším ty řeči, co vedeš ty. Musíš se víc snažit a nežehrat na režim. Každý se má, jak si zaslouží. A to že finančně nedosáhneš na věci, na které jiní lidi dosáhnou, je v pořádku. Jsou prostě lidi schopnější než ty, tak se mají líp. Stejně jako lidi horší než ty se mají hůř než ty. Až na vyjímky, samozřejmě. A stěžovat si na situaci v ČR může jen člověk, co si nevidí na špičku nosu. Běž chvilku žít třeba do Francie nebo Holandska a rád se sem budeš vracet. Neříkám, že je tady všechno růžový, ale může být o dost hůř a věř mi že vím o čem mluvím.
Edit: jo, je to off topic, tak už se k tomu dál vyjadřovat nebudu, je to stejně házení hrachu na stěnu, neboli mlácení otepu prázdné slámy....
Spíš by mě zajímalo to, na co se ptá Fabiátor- lze projít nějakým způsobem emisema s autem, který má DPF off?
Edit: jo, je to off topic, tak už se k tomu dál vyjadřovat nebudu, je to stejně házení hrachu na stěnu, neboli mlácení otepu prázdné slámy....
Spíš by mě zajímalo to, na co se ptá Fabiátor- lze projít nějakým způsobem emisema s autem, který má DPF off?
- fabiátor
- Moderátor
Tak na to se uplne neptam, protoze to absoluvuju kazdy 2 rokyL píše:Spíš by mě zajímalo to, na co se ptá Fabiátor- lze projít nějakým způsobem emisema s autem, který má DPF off?

Tak s tímhle se prostě nestotožním, jsou to jen prázdný slova.L píše: Každý se má, jak si zaslouží.
Když tohle řekne politik, tak z něj jen čiší pohrdání lidima co na něj dělaj a když to slyším od podnikatele, tak je mi jasný že ke svému jmění nepřišel poctivým způsobem.
Člově který ke svým penězům příjde poctivou prací, nemá potřebu se takto vyjadřovat, protože by jej hanba musela fackovat.
Na každým kroku v tomto státě vidíš důkaz toho, že nejlíp se mají jen Ti co si to právě vůbec nezaslouží.
Já bych to řekl jinak a to že každý si lehá tak jak si ustele.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Ale to je snad totéž, ne?
P.S. Já jsem teď v práci (od osmi od rána) a takhle to praktikuju téměř denně. Je to těžký, ale nestěžuju si, mám co jsem chtěl. Ferrari mít nikdy nebudu, ani barák za 10 mega a nezávidím to těm, co to mají. Mám se dobře. Jak si stelu, tak si lehám. A ty?
Ale to je snad totéž, ne?
P.S. Já jsem teď v práci (od osmi od rána) a takhle to praktikuju téměř denně. Je to těžký, ale nestěžuju si, mám co jsem chtěl. Ferrari mít nikdy nebudu, ani barák za 10 mega a nezávidím to těm, co to mají. Mám se dobře. Jak si stelu, tak si lehám. A ty?

[/quote]
P.S. Já jsem teď v práci (od osmi od rána) a takhle to praktikuju téměř denně. [/quote]
Tak že na tu octávku vyděláváš vlastně 2 roky, když jsi v práci každý den 2 směny.
P.S. Já jsem teď v práci (od osmi od rána) a takhle to praktikuju téměř denně. [/quote]
Tak že na tu octávku vyděláváš vlastně 2 roky, když jsi v práci každý den 2 směny.
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Začínám mít z toho všeho pocit, že už policii a státní orgány přestalo bavit honit na silnicích feťáky, pašeráky, individua se zákazem řízení a alkoholiky, protože ti si z pokut nic nedělají a celý právní systém je jim u prdele a tak je potřeba se přeorientovat na jinou sortu lidí.
Takovej pitomec co má na tuning nebo na čipovaní svého auta má přece prachy když takto utrácí a zároveň má ze zákonů respekt a nechce mít problémy a tak bude platit jak mourovatej.
Už se to řešilo i na TV noha, takže hon na čarodějnice (čti ladiče) může začít.
Takovej pitomec co má na tuning nebo na čipovaní svého auta má přece prachy když takto utrácí a zároveň má ze zákonů respekt a nechce mít problémy a tak bude platit jak mourovatej.
Už se to řešilo i na TV noha, takže hon na čarodějnice (čti ladiče) může začít.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
já bych se toho zase tolik nebál https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5719C73C
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
-
- Aktivista
co tak 2 softy.. ostry a emisny ..fabiátor píše:Tak na to se uplne neptam, protoze to absoluvuju kazdy 2 rokyL píše:Spíš by mě zajímalo to, na co se ptá Fabiátor- lze projít nějakým způsobem emisema s autem, který má DPF off?Me jde o to, jestli existuje regulerni reseni emisi pro upraveny auta. Rad si to zaplatim, abych nemusel platit za projiti auta na STK a jeste budu mit dobry pocit, ze jsem taky trochu ekolog

vsak Das auto

GIV var asz 4mot upraveny
pokud budou honit odstraněný palivový filtr jak na TV hovna píšou tak nemám strach 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tady vyjýdření jedné s firem
http://www.chiptuning.cz/vyjadreni-k-no ... munikacich
http://www.chiptuning.cz/vyjadreni-k-no ... munikacich
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW