Znáte někdo www.granex.cz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
všetky e-shopy to hrnu z polska. Treba najít dobrý e-shop kde ti nepredaju nejake padelky a ked to nehorí zebrat odtial. Treba ja sa s mojima nakupama a cenama nedostanu u Elitu na ceny jak v eshope. Takže jak to nehorí a objenávam dopredu beru kludne z eshopu.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
co beru já u "eshopu" tak ten má kamennou prodejnu kde zrovna tak sedí dva až tři lidi u počítače. rozvoz pro servisy dělaji taky a ceny pro kohokoliv lepší než kelly velkoobchod
akorát teda neumí to že ráno objednáš a odpoledne to mají, u nich to je do druhého dne 

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
Onedlho budete len spomínať na tieto časy. Raz sem príde systém ako vonka, kde diely budú mať rovnaké ceny všade. Či bežný majiteľ vozidla, alebo servisman a bude to skôr o tom, ktorého predajcu bude mať bližšie. Príde na výmenu dosiek a pane je to za 500e za prácu, ako u amíkov
A bude jedno , kto kde čo kupuje. Všetko napojené na daňovákov. Rozprával som so známym a hodinovka 125usd v obyčajnom servise, nič profi. Potom , čo sa nebude zarábať na dieloch, bude sa zarábať na odbornosti. V celku sa teším 

Tipnu si , A...dex z PT?Jarda S. píše:co beru já u "eshopu" tak ten má kamennou prodejnu kde zrovna tak sedí dva až tři lidi u počítače. rozvoz pro servisy dělaji taky a ceny pro kohokoliv lepší než kelly velkoobchod akorát teda neumí to že ráno objednáš a odpoledne to mají, u nich to je do druhého dne

Všichni tito a podobní mohou fungovat jen díky Kviky, to byl super nápad na začátku, mít vlastní řešení a být malý, tak to dopadne jak MJauto ...

-
- Nováček
Odpovědi: 0
Re: Znáte někdo www.granex.cz
Ahoj všem , co se týče Granexu , nakupuji tam spoustu let - co se týče cen - mám slevu v autokelly - jak na co asle asi v průměru 42/45 % , na origo díly nemáš skoro nic - jednoduché počty - ty jako privat nakoupíš v autokelly za nekřestěnské prachy s rizikem přebalu - autoservis nakoupí se slevou 40 % cca , v Granexu koupíš za tuto cenu jako v autokelly po slevě - co se týče kvality - mluvil jsem osobně s panem Grašarem - majitelem Granexu - jelikož jsem koupil do Audi A5 olej motorový kamarádce dcery - nechala si olej vyměnit někde v čechách - mechanik - asi odborník prohlásil , že olej je jako voda - asi chtěl být před mladou holkou důležitý , ale takových mechaniků je asi 90% , tak holka byla na rozpacích , co jsem ji to koupil ... - na základě toho jsem mluvil s panem Grašarem - asi 45 min jsme spolu mluvili - ujistil mě , že za tu dobu , co prodávají díly mají vychytané dodavatele , co se kvality týče a s jinými dodavatel smlouvy neuzavírají - mají stabilní dodavatel , co mají kvalitní díly - ano říkal - volají nám poláci , rusáci , co se snaží mluvit česky , aby nebylo poznat , že jsou rusáci a různé finty - neuzavírají smlouvy od nevyzkoušených firem .
Co se týče marže - jedou hlavně na eshop - mají sklad - objednáš ráno - odpoledne si pro to zajedeš nebo na druhý den v 8 to máš na prodejně nachystané - prodejnička malá - mají i rozvoz po Ostravě a blízkém okolí - není problém s vrácením zboží , když se netrefíš do brzd apod.
Kluci , je to jen o počtech - firma není nenažraná - pár zaměstnanců - nějaký rozvoz - prodej - zisk a stačí.
Jinak co borec někde nahoře píše , že je to blízko Polska - tak nekvalitní díly z Polska atd - riziko - jen vzkaz pro toho borce - já jsem z Ostravy - můžu si zajet do Polska 10 x denně - nedělám to , protože pohodlí do Granexu se zárukou - ale , co jsem chtěl napsat... pracoval jsem 10 let v D - nevím , jestli borec byl nebo koupil nějaký díl v D ...poláci jsou všude borče !!!!
Jsou to obchodníci stovky let , párkrát jsem koupil nějakou hloupost na auto přes polské Allegro a žádný problém , nechci se jich zastávat , sám je nemám rád - ale jsou svižnější než češi.
To je asi vše (trochu jsem se rozepsal )
Co se týče marže - jedou hlavně na eshop - mají sklad - objednáš ráno - odpoledne si pro to zajedeš nebo na druhý den v 8 to máš na prodejně nachystané - prodejnička malá - mají i rozvoz po Ostravě a blízkém okolí - není problém s vrácením zboží , když se netrefíš do brzd apod.
Kluci , je to jen o počtech - firma není nenažraná - pár zaměstnanců - nějaký rozvoz - prodej - zisk a stačí.
Jinak co borec někde nahoře píše , že je to blízko Polska - tak nekvalitní díly z Polska atd - riziko - jen vzkaz pro toho borce - já jsem z Ostravy - můžu si zajet do Polska 10 x denně - nedělám to , protože pohodlí do Granexu se zárukou - ale , co jsem chtěl napsat... pracoval jsem 10 let v D - nevím , jestli borec byl nebo koupil nějaký díl v D ...poláci jsou všude borče !!!!
Jsou to obchodníci stovky let , párkrát jsem koupil nějakou hloupost na auto přes polské Allegro a žádný problém , nechci se jich zastávat , sám je nemám rád - ale jsou svižnější než češi.
To je asi vše (trochu jsem se rozepsal )