Znáte někdo www.granex.cz

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

všetky e-shopy to hrnu z polska. Treba najít dobrý e-shop kde ti nepredaju nejake padelky a ked to nehorí zebrat odtial. Treba ja sa s mojima nakupama a cenama nedostanu u Elitu na ceny jak v eshope. Takže jak to nehorí a objenávam dopredu beru kludne z eshopu.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Bravomv
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bravomv »

Dřív jsem jezdil kupovat díly do Polska, ale je to pár let, kdy jsem zjistil, že naše e-shopy prodávají díly levněji. Dokonce i výfuk, který se vyrábí v Polsku, je u nás levnější. Čím to je? Zřejmě množstevní slevy, které prodejci dílů dostávají.
NOVON
Aktivista

Příspěvek od NOVON »

Chlapi s žádnými slevami od LKQ,Stahlgrub, Intercars,APM apod se na ceny e-shopu nedostanete..Ty režie na provoz kamenné prodejny jsou totiž úplně jiné než jakykoliv e-shop.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

ked robíš obrat do 2tis eur bez DPH sa stebu nikdo o nejakých extra cenách nebude bavit. Samozrejme že sa to musí nejak sklady logistika 3x rozvoz nejak zaplatit
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

co beru já u "eshopu" tak ten má kamennou prodejnu kde zrovna tak sedí dva až tři lidi u počítače. rozvoz pro servisy dělaji taky a ceny pro kohokoliv lepší než kelly velkoobchod (hm) akorát teda neumí to že ráno objednáš a odpoledne to mají, u nich to je do druhého dne (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Onedlho budete len spomínať na tieto časy. Raz sem príde systém ako vonka, kde diely budú mať rovnaké ceny všade. Či bežný majiteľ vozidla, alebo servisman a bude to skôr o tom, ktorého predajcu bude mať bližšie. Príde na výmenu dosiek a pane je to za 500e za prácu, ako u amíkov ;) A bude jedno , kto kde čo kupuje. Všetko napojené na daňovákov. Rozprával som so známym a hodinovka 125usd v obyčajnom servise, nič profi. Potom , čo sa nebude zarábať na dieloch, bude sa zarábať na odbornosti. V celku sa teším :D
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

Jarda S. píše:co beru já u "eshopu" tak ten má kamennou prodejnu kde zrovna tak sedí dva až tři lidi u počítače. rozvoz pro servisy dělaji taky a ceny pro kohokoliv lepší než kelly velkoobchod akorát teda neumí to že ráno objednáš a odpoledne to mají, u nich to je do druhého dne (noteeth)
Tipnu si , A...dex z PT? ;)
Všichni tito a podobní mohou fungovat jen díky Kviky, to byl super nápad na začátku, mít vlastní řešení a být malý, tak to dopadne jak MJauto ... 8)
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

Voton čb, maji i vcelku dobrý eshop (noteeth) ale kelly má lepší přehlednější tak tam často hledám číslo dílu který pak zadám u konkurence (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
albernyx@gmail.com
Nováček

Re: Znáte někdo www.granex.cz

Příspěvek od albernyx@gmail.com »

Ahoj všem , co se týče Granexu , nakupuji tam spoustu let - co se týče cen - mám slevu v autokelly - jak na co asle asi v průměru 42/45 % , na origo díly nemáš skoro nic - jednoduché počty - ty jako privat nakoupíš v autokelly za nekřestěnské prachy s rizikem přebalu - autoservis nakoupí se slevou 40 % cca , v Granexu koupíš za tuto cenu jako v autokelly po slevě - co se týče kvality - mluvil jsem osobně s panem Grašarem - majitelem Granexu - jelikož jsem koupil do Audi A5 olej motorový kamarádce dcery - nechala si olej vyměnit někde v čechách - mechanik - asi odborník prohlásil , že olej je jako voda - asi chtěl být před mladou holkou důležitý , ale takových mechaniků je asi 90% , tak holka byla na rozpacích , co jsem ji to koupil ... - na základě toho jsem mluvil s panem Grašarem - asi 45 min jsme spolu mluvili - ujistil mě , že za tu dobu , co prodávají díly mají vychytané dodavatele , co se kvality týče a s jinými dodavatel smlouvy neuzavírají - mají stabilní dodavatel , co mají kvalitní díly - ano říkal - volají nám poláci , rusáci , co se snaží mluvit česky , aby nebylo poznat , že jsou rusáci a různé finty - neuzavírají smlouvy od nevyzkoušených firem .
Co se týče marže - jedou hlavně na eshop - mají sklad - objednáš ráno - odpoledne si pro to zajedeš nebo na druhý den v 8 to máš na prodejně nachystané - prodejnička malá - mají i rozvoz po Ostravě a blízkém okolí - není problém s vrácením zboží , když se netrefíš do brzd apod.
Kluci , je to jen o počtech - firma není nenažraná - pár zaměstnanců - nějaký rozvoz - prodej - zisk a stačí.
Jinak co borec někde nahoře píše , že je to blízko Polska - tak nekvalitní díly z Polska atd - riziko - jen vzkaz pro toho borce - já jsem z Ostravy - můžu si zajet do Polska 10 x denně - nedělám to , protože pohodlí do Granexu se zárukou - ale , co jsem chtěl napsat... pracoval jsem 10 let v D - nevím , jestli borec byl nebo koupil nějaký díl v D ...poláci jsou všude borče !!!!
Jsou to obchodníci stovky let , párkrát jsem koupil nějakou hloupost na auto přes polské Allegro a žádný problém , nechci se jich zastávat , sám je nemám rád - ale jsou svižnější než češi.
To je asi vše (trochu jsem se rozepsal ) :)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“