Octavia 2 škube

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

HanZ
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od HanZ »

Ve škodovce ti nabídnou nový EGR ventil, ne aktualizaci FW! K té není důvod, když máš nefunkční/ucpaný či jinak poškozený EGR ventil.¨

Lidi proberte se, automobilka nemá zájem Vám pomoct, automobilka má pouze jediný zájem a to: VYĎELAT!!!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Martin332
Nováček

Příspěvek od Martin332 »

Me to udělala zadarmo,EGR mam funkční! Jenomže to nepomohlo takže zalepit EGR ale na technickéj to poznaj když to není nacipovany☺
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

A jsme u toho "Jenomže to nepomohlo" (wallbash) Cílem je - prodat nový EGR a provést jeho výměnu. Nic jiného v tom proboha nehledejte. Nebo jste opravdu tak naivní?
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
semirr96
Přispěvovatel

Příspěvek od semirr96 »

Chlapi ja sice totozny problem nemam ale mne to zasa skube a trasie napr. pri jazde do kopca ked podradim a motor je v zabere akonahle uberiem plyn tak sa to skludni mohlo by to mat nieco spolocne s tym softwerom?
Skoda Oktavia II 1.9 TDI 77 kw BXE r.v 04/2006
Martin332
Nováček

Příspěvek od Martin332 »

Skubání při zátahu jsem tam taky mel po čipu a zavření egru je klid zkus tu hadičku ucpat na zkouzku
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

homokynetické klouby u převodovky
musíš ale nad kanál nebo plošinu aby byly kola na zemi vlezeš pod auto a jak je v kloubu neptatrná vůle už víš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“