A to říkáš po příkladu jako je u nás? Tady je předotacováno, většina o tom mele, ale všemi hrstmi bere vše, co dotace přinášejí..Je dotace na kolektory na střechu nebo kotle? Hurá do fronty.. Dá se dotace na sluneční elektrárny? Mohou se všichni přetrhnout... A že někdo vytvoří -vyrobí elektromobil, který je používatelný? Tak je terčem posměchu, podívej se na něj na hajzla, stejně je to z dotací, a on ještě lítá do vesmíru, ten americkej hajzl.. Zkus to Tdi techu taky, máš možnost , já nikoho takového neurážím, protože vím, že tohoto nikdy nebudu schopen, ono tohle urejdovat, to není jako urejdovat autodílnu...Ale je tu jiný problém, je to Američan /i když je z JAR/ a těm se nic neodpouští...Ale kdyby to byl rusáček, budeš tancovat okolo ohně a zpívat internacionálu..A vůbec by ti nevadilo, že jej financují ruští oligarchové, kteří zbohatli na tom, že okradli své spoluobčany o státní bohatství, které prodávají po světě a dolary plní cizí banky..Jo, ono je velké pokrytectví nadávat na ty americké hajzly, ale v ruce držet chytrý telefon, vedle tabletu, notebooku a kdoví čeho ještě a v autě čumět do navigace, to soudruhům vůbec nevadí...A když je jim ouzko, nebo jejich dětičkám, tak se dovolávají té nejlepší péče a přístrojů made in USA, a vůbec jim to nevadí, že to přišlo od těch hajzlů za mořem....Až budeš zase napojovat nějaké auto, tak si vzpomeň , který vědátor ti tohle umožnil..A věř tomu, že to nevymysleli při výrobě Záporožce v Záporoží...TDI tech píše:to jericho: Pokial povazujes za uspech vyrabat elektromobil z dotaciiNech to skusi bez nich a ked sa mu bude darit aspon tak ako teraz, tak vtedy bude mat moje uznanie.
Mobile.de
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nepropadat panice...
To jsi četl kde???kajman111 píše:To je sice pěkný ,že je přenos.soustava nadimenzovaná,...
Naopak, pokud by všichni uživatelé najednou využil maximum, co jim dovolí jejich přípojka (pojistky, hlavní jistič), tak jim to distribuční soustava není schopna dodat = je schopna v daný čas dodat dvcetkrát méně
GIV Variant TDi ???kW
to jericho: Elektromobil Tesla je pekne a moznoze aj dobre auto ( neviem , nikdy som sa v nom ani neviezol ). Ale jeho vyroba aj predaj su z velkej casti dotovane a aj jednotlive staty " ekologicky nenarocne " auta zvyhodnuju roznymi benefitmi ako napr. oslobodenie, alebo znizenie cestnej dane, DPH a pod. Suhrnom tychto dotacii je koncova predajna cena taka aka je. Vo vysledku je pre obycajnych ludi ajtak vysoka a je to skor modna zalezitost pre ludi s nadstandartnymi prijmami.
Ale tady přece jde o to, že nějaký "ČLOVĚK" uvedl do seriové výroby el. stroj s akceptovatelným dojezdem, který umožní jeho smysluplnost...O nic víc nejde..To ,že to třeba bude k ničemu, a třeba zdroj proudu nebo nějaké předpisy tuhle výrobu zastaví, je situace jiná...Byly časy, že před "automobilem" běhali s praporkem a většinou díky smradu jej vyháněli z cest...A proto mne nezajímají nějaké národovecké kecy, považuji se za homo sapiens a příslušnost k nějakému národu mám na háku...A ty by jsi tohle měl právě vědět, když jste na Slovensku např. vymysleli a vyrobili motorku a z Prahy vám soudruzi její výrobu zakázali a nařídili vyrábět něco jiného...Konstruktér na rozdíl od ostatních slintalů má jednu velkou nevýhodu, pere se s fyzikou a tu neokecá...Proto taky je jich dnes tak málo, ale různých slintalů jsou statisíce..Proto mají můj obdiv, , ať to platí, kdo to platí... 
nepropadat panice...
je to baterka na velmi podobnom principe...ak nie rovnakom.Slavkov píše: To jsou ale poněkud jiné baterie a i jejich režim provozu je diametrálně odlišný...
chcel som tým povedať že po istých rokoch to stráca násobne kapacitu!!! a je nutné ich vymeniť...a kde tolko bateriek vezmeš? a kde tie staré budeš recyklovať? či ciganom za 2€ ako teraz?
O kapacite sieti ani nehovorim.....a tých 110V v zásuvke by som ti mohol ukázať
Viac menej sa rozumieme
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke