Prasečiny

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

marian.marcin
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od marian.marcin »

A ja dvoch, bohužiaľ takýto je dnešný demokratický svet ktorého strojcami sú presne takíto ľudia (hm)
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

HonzaXM píše:Nový díl Tatry 603 https://www.youtube.com/watch?v=CJPAyLhiAdM
nejni nový, jen upravený dle youtube pravidel "anonymity" (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

marian.marcin píše:A ja dvoch, bohužiaľ takýto je dnešný demokratický svet ktorého strojcami sú presne takíto ľudia (hm)
Nesmysl, slušní lidé a mrdky jsou vždy a všude, pouze někde mají mrdky lepší podmínky. Neznám člověka, který by sám akceptoval tuto prasárnu, když by to bylo jeho, nebo to musel platit. U toho rozčileného mechána je vidět, že to nebyl první příklad a že už měl své zkušenosti s tím karosářem předtím..Na mě nejvíc působí ten dojem, nejen ty škvíry, ta rez apod. ale i celkově to, kolik by se muselo na tu kastli nasrat kytu, aby to k něčemu bylo? Copak tohle bylo auto připravené na další operaci? Jak ten mechán vůbec mohl dopustit, že to dal na stolici? Z 50 metrů každý vidí, že je to změť plechů, která tvarem připomíná T 603 a on, no tohle to by šlo, ale tohle..Je vidět, že hranice dobra a zla je velmi úzká a stydím se za ně..Jak můžou tyhle potulné postavy v montérkách házet statisíci? Dnes prostě nejen zedníci ale i lakýrníci házejí kyt na auta lopatou.... :(
nepropadat panice...
HonzaXM
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaXM »

Takhle jsem nezkurvil ani svou Škodu 130, kterou jsem si dával dohromady ve svých 16 letech a to byl omezený rozpočet i možnosti a hodnotu vlastně neměla žádnou. Škodovku jsem pak prodal závodníkům. Dokonce dodnes ta karoserie prý lítá rallye, prý je stále pevná a bez koroze. A to už je 17 let! Tuhle karoserii bohuzel můžou vzít a zahodit. Strašné, co si kdo dovolí. A ještě mu vynadal, proč to odlepil a nezalakoval.

Jarda S. - Pravda, všiml jsem si toho pozdě.
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“