možné to je.Jarda S. píše:může to být dodělávka od prodejce, stejně jako předtím dodělávali klimatizace do felicií
Tak co s tou ofcí? do šrotu nebo opravit?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
možné to je.Jarda S. píše:může to být dodělávka od prodejce, stejně jako předtím dodělávali klimatizace do felicií
No veterán jednickova ofce nevím nevímmartinsidlo píše:Oprav,už to bude veterán.
co s motorem? jede to super, ale to dělá soft a trysky a turboNOVON píše:Nechej si motor a zbytek šrot.maiello píše:No veterán jednickova ofce nevím nevímmartinsidlo píše:Oprav,už to bude veterán.
Je jich mraky a ještě dlouho bude.
to pozname, zajtra ho vyhod a pozajtra ho budes hladat kde si ho vyhodilmaiello píše:ale už mi doma pět let leží kompletní BLSa taky se nikam nepoužilo
to je pravda,sky59 píše:to pozname, zajtra ho vyhod a pozajtra ho budes hladat kde si ho vyhodilmaiello píše:ale už mi doma pět let leží kompletní BLSa taky se nikam nepoužilo
Já sešrotoval před cca 10 ti lety 130 GL rv 89 koupenou v OD Kotva Praha.Pája 19 píše:To jsem si myslel o embéčkách před 20ti léty taky.hansdob píše:Jestli někdo uvažuje nad ovcí 1 jako veteranem tak jediné nějaký ty RS,GT,LONG atd
hansdob píše:To jsem si myslel o embéčkách před 20ti léty taky.
No poslední AGR šlo za 8 tis.kc místo ALH, kterému turbo nasálo olej a vyletěla ojnice 😁maiello píše:co s motorem? jede to super, ale to dělá soft a trysky a turboNOVON píše:Nechej si motor a zbytek šrot.maiello píše: No veterán jednickova ofce nevím nevím
Je jich mraky a ještě dlouho bude.
olej to sice nebere, od výměny do výměny ( 10 tkm) nedolévám, ale už mi doma pět let leží kompletní BLSa taky se nikam nepoužilo
Výhoda AGR je turbo. Za devět let jsem si ho nemusel všimnout. Jednou výměna N75. A to fouká 1.2 b.NOVON píše:No poslední AGR šlo za 8 tis.kc místo ALH, kterému turbo nasálo olej a vyletěla ojnice 😁maiello píše:co s motorem? jede to super, ale to dělá soft a trysky a turboNOVON píše: Nechej si motor a zbytek šrot.
olej to sice nebere, od výměny do výměny ( 10 tkm) nedolévám, ale už mi doma pět let leží kompletní BLSa taky se nikam nepoužilo