vysoka spotreba :o(
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: vysoka spotreba :o(
Z toho kopce fakt nevim,ale pocit,ze by to nejak brzdilo sem nemel, i po rovince,kdyz dojizdim tak se mi pripadne,ze to krapek tahne...Andre píše: Když jedeš z kopce a brzdíš motorem (cca 1300-1500ot), máš skutečně pocit, že je motor absolutně bez výkonu?
A ještě vyzkoušej, jak rychle ti padá motor z vyšších otáček: Až budeš mít zahřátý motor, tak při sešlápnutém spojkovém pedálu (důležité!) prošlápni pořádně plyn a pozoruj jak to padá do volnoběhu, pak napiš jak se to chová.
Otacky padaly docela dobre,akorat u 1500 se to trochu zbrzdilo a nekde u 1200 se to na malej moment seklo a pomalinku se rafika doplazila do toho sveho "minima"

- frantacech
- Aktivista
Kdy se zvedla, po kontrole remene? Remen menil?Paul píše:Mohlo by to být to čerpadlo i v mém případě? Nechal jsem měnit olej+filtr+vzduch.filtr+pylov.filtr+naftov.filtr+4xžhaviče+zadní brzdové desky+trysku a kontroloval my i řemen(měl ho sundaný), nemohl náhodou pohnout tím čerpadlem? Spotřeba se mi zvedla asi o litr (z 4.6 na 5.6 )

Ja by som najskôr skontroloval či to nepreskočilo na čerpadle proste či rozvody sú tak ako majú byť. Poprípade by som pozrel vzduchový filter, a ešte by som skontroloval všetky kolesá či sa točia voľné, poprípade či neostávajú vyseť brzdy. A keby ste tam náhodou mali Racingovú vložku tak pozreť či neni moc namastená a keď všetko bude OK tak až potom by som sa pustil do čerpadla.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD

Zvedla se od té doby co jsem odjel od mechanika, když jsem jel k němu tak to bylo O.K. a kontroloval mi klínový řemen( ale neměnil). Když jsem jel teďka do Olomouce tak jsem vypozoroval docela velkou ztrátu výkonu (auto prostě neodstřelí jak normálně, je líný jako prase)frantacech píše:Kdy se zvedla, po kontrole remene? Remen menil?Paul píše:Mohlo by to být to čerpadlo i v mém případě? Nechal jsem měnit olej+filtr+vzduch.filtr+pylov.filtr+naftov.filtr+4xžhaviče+zadní brzdové desky+trysku a kontroloval my i řemen(měl ho sundaný), nemohl náhodou pohnout tím čerpadlem? Spotřeba se mi zvedla asi o litr (z 4.6 na 5.6 )

Octavia 1.9 TDi 81KW
- Andre
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Co starty? Chytá dobře? Nekouří to bíle po nastortování?Paul píše:Zvedla se od té doby co jsem odjel od mechanika, když jsem jel k němu tak to bylo O.K. a kontroloval mi klínový řemen( ale neměnil). Když jsem jel teďka do Olomouce tak jsem vypozoroval docela velkou ztrátu výkonu (auto prostě neodstřelí jak normálně, je líný jako prase)frantacech píše:Kdy se zvedla, po kontrole remene? Remen menil?Paul píše:Mohlo by to být to čerpadlo i v mém případě? Nechal jsem měnit olej+filtr+vzduch.filtr+pylov.filtr+naftov.filtr+4xžhaviče+zadní brzdové desky+trysku a kontroloval my i řemen(měl ho sundaný), nemohl náhodou pohnout tím čerpadlem? Spotřeba se mi zvedla asi o litr (z 4.6 na 5.6 )
Řezník: Pokud budeš mít cestu na Jablonec n/N, tak to čerpadlo můžeme dát dohromady.
Startuje dobře a jestli kouří nevím dozadu se nedívám, když startuju, ale zítra se podívám a dám vědět, jinak zítra jsem objednanej na diagnostiku tak uvidíme co tomu je.Andre píše:Co starty? Chytá dobře? Nekouří to bíle po nastortování?Paul píše:Zvedla se od té doby co jsem odjel od mechanika, když jsem jel k němu tak to bylo O.K. a kontroloval mi klínový řemen( ale neměnil). Když jsem jel teďka do Olomouce tak jsem vypozoroval docela velkou ztrátu výkonu (auto prostě neodstřelí jak normálně, je líný jako prase)frantacech píše: Kdy se zvedla, po kontrole remene? Remen menil?
Řezník: Pokud budeš mít cestu na Jablonec n/N, tak to čerpadlo můžeme dát dohromady.
Octavia 1.9 TDi 81KW
Re: vysoka spotreba :o(
Ještě k tomu obláčku za studena nemůže to být špatnou žhavící svíčkou?Reznik píše:Jen po studenym startu to udela oblacek, jinak vubec. Ty otacky jsou jak za studena, tak za tepla uplne stejny. Proc by se v tom nekdo hrabal? Predchozi majitel mi rekl,ze je to tak mel taky od zacatku,ale jezdil okolo 5 litruAndre píše: Dost pravděpodobně se někdo hrabal v čerpadle... Kouří ti to?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel