Octavia I tajny vypinac

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sky59
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od sky59 »

ja si myslim, ze ked som prehodil piny v konektore na RJ a poprehadzoval plosky v RJ tak to samo nepojde :-)))
dury2
Aktivista

Příspěvek od dury2 »

Kdepak, jak říkal Bunny opravdu to pojede. Ale je k tomu zapotřebí chytrou hlavu mít! Asi opravdu není dobré tento způsob šířit.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

MirekX píše:
Bugs.Bunny píše:
tom4550 píše: no to by me taky zajimalo jak? to znamena, ze neexistuje zpusob jak je dele zdrzet?
Opravdu nechci šířit návod JAK NA TO. :)
a co je špatnýho na tom napsat, jak to zi šmejdi dělaj??? Když budem vědět, jak se to dá, tak pak už se můžem líp zařídit, aby jim to šlo hůř, ne? Docela by mě to zajímalo, prosím... :)
Taky jsem pro dozvědět jak se to dá udělat a použít proti tomu nějakou obranu.Je mi jsané,že se zase za chvíli najde nějaká klička a nebo vymyslí něco jiného,je to neustálý boj mezi loupežníky a majiteli vozidel.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
tom4550
Přispěvovatel

Příspěvek od tom4550 »

laurin.clement píše:
MirekX píše:
Bugs.Bunny píše:Opravdu nechci šířit návod JAK NA TO. :)
a co je špatnýho na tom napsat, jak to zi šmejdi dělaj??? Když budem vědět, jak se to dá, tak pak už se můžem líp zařídit, aby jim to šlo hůř, ne? Docela by mě to zajímalo, prosím... :)
Taky jsem pro dozvědět jak se to dá udělat a použít proti tomu nějakou obranu.Je mi jsané,že se zase za chvíli najde nějaká klička a nebo vymyslí něco jiného,je to neustálý boj mezi loupežníky a majiteli vozidel.
pokud se obavate ze by se timto dal verejny navod jak krast auta tak pochybuju, ze by nekdo takove informace shanel takto okate na diskuznich forech. zalozil jsem toto tema abych zjistil jak nejefektivneji chranit svuj vuz a zatim jenom vim, ze to jde "nejak" vzdy velmi rychle obejit, takze pokud je to pravda tak musi existovat zpusob jak zabranit i tomuto zazracne rychlemu postupu. navic nejsem ta spravna chytra hlava abych na to prisel sam jelikoz se timto nezabyvam a vsechny zalezitosti tykajici se auta mi resi profik Huml. takze pokud je problem toto tajemstvi verejne prozradit ocenil bych tedy aspon SZ.
diky

tom
O1 ASV 01 chip 110kW
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

kamos rozpajal kable od cerpadla ale podla mna staci odpojit kable od diagnostickej koncovky a znemozni sa nacipovanie kodu do kluca
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Fakt se omlouvám,ale myslím si, že proti některým způsobům se brání hodně špatně a obávám se že pokud to sem napíšu tak to bude návod jak ukrást spoustu aut.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

tak mi to napiš do SZ jestli můžeš ;)
Bugs.Bunny
Aktivista

Huml píše:tak mi to napiš do SZ jestli můžeš ;)
:)
tom4550
Přispěvovatel

Příspěvek od tom4550 »

Bugs.Bunny píše:
Na druhou stranu existuji na forech lide, kteri chteji byt jenom zajimavi.

preberte si to jak chcete. :) a nebo maji strach aby jim nikdo nelezl do zeli :D
O1 ASV 01 chip 110kW
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

Bugs.Bunny píše:
taky mi napiš SZ jestli mužeš dík
vildap
Sběrač informací

Re: tajny vypinac

Příspěvek od vildap »

tom4550 píše:Zdravim,

co byste mi poradili prerusit v elektrice v Octe I, abych tem kurvam zlodejskejm zneprijemnil praci a treba corli auto vedle?

Diky

Tom
Otázka zní kolik chceš investovat.Já jsem elektronik tak jsem to vyřešil takto:mobilem ovladané zařízení ,které má záložní baterii(dobíjenou z akumulátoru) a toto zařízení vypne co chceš (třeba dodatečný ventil paliva), vše co nejlépe skryto... - velmi zkráceno,nechci zbytečně psát dlouhý příspěvek.....
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

Nevím kolika lidem z tohto fora se stalo,že ráno šli k autu a nejdenou zjistili,že místo jejich auta zaparkoval někdo jíný,když tam bylo volné místo.To auto co tam stlálo před nima tak někdo ukradl.Ano to se stalo mě,ještě,když jse měl Audi 80.Ta prostě jednoho dne zmyzela.Je to opravdu špatný pocit být bez auta.Byl v něm alarm,a tajný vypínač a stejně změnila majitele.Takže od toho den vždy se snažím co nejlépe zajistit si auto,ale když si je vybrou tak není jak se jim ubránit.

kamoš má vyřešešný zabezpeční vozidal,že má odpojený snímač otáček a relé 109 má uplně někde jinde než má být.takže,když si donesou svoji ŘJ a obejdou imo tak si myslím,že to auto stejně nenatočí bez snímače otáček.Pokud se pletu tak mě klidně opravte-jedině na špagát nebo do kontejnerru a odvést je někam kde budou mít klid na jeho sprovoznění.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
Jirka Kužel
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka Kužel »

taky přihodím neco do mýnice
:D na T4 jsem řesil toto po prehráti softu v řj mi najednou prestala fungovat komunikace ležel jsem v tom asi dve hodiny Kline byla ukostřená ale proc (noteeth) pak jsem zjistil když jsem zapisoval tak jsem ztlumil radio jen ztlumil! kvuli poklesu napetí .nejakej dobrák mu špatne zapojil radio a to když se ztlumí nebo vypne ukostří to K .tak mu říkám čeče tz v tom aute máš vlastně nevedomky tajnej vypínač jelikož když vypneš radio a vezmeš panel tak jsou zlodeji v prdeli (LOL) dobrý ne?? (noteeth) (noteeth)
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

to je nejlepsi tajnej vypinac o kterym nevi ani majitel (LOL)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
Bugs.Bunny
Aktivista

Jirka Kužel píše:taky přihodím neco do mýnice
:D na T4 jsem řesil toto po prehráti softu v řj mi najednou prestala fungovat komunikace ležel jsem v tom asi dve hodiny Kline byla ukostřená ale proc (noteeth) pak jsem zjistil když jsem zapisoval tak jsem ztlumil radio jen ztlumil! kvuli poklesu napetí .nejakej dobrák mu špatne zapojil radio a to když se ztlumí nebo vypne ukostří to K .tak mu říkám čeče tz v tom aute máš vlastně nevedomky tajnej vypínač jelikož když vypneš radio a vezmeš panel tak jsou zlodeji v prdeli (LOL) dobrý ne?? (noteeth) (noteeth)
Myslím, že nešlo o omyl. Už jsem to na pár autech na radio zapojil. Škoda, že to jde také obejít i s tajným vypínačem. :(
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“