Octavia I tajny vypinac
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kdepak, jak říkal Bunny opravdu to pojede. Ale je k tomu zapotřebí chytrou hlavu mít! Asi opravdu není dobré tento způsob šířit.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
-
- Přispěvovatel
Taky jsem pro dozvědět jak se to dá udělat a použít proti tomu nějakou obranu.Je mi jsané,že se zase za chvíli najde nějaká klička a nebo vymyslí něco jiného,je to neustálý boj mezi loupežníky a majiteli vozidel.MirekX píše:a co je špatnýho na tom napsat, jak to zi šmejdi dělaj??? Když budem vědět, jak se to dá, tak pak už se můžem líp zařídit, aby jim to šlo hůř, ne? Docela by mě to zajímalo, prosím...Bugs.Bunny píše:Opravdu nechci šířit návod JAK NA TO.tom4550 píše: no to by me taky zajimalo jak? to znamena, ze neexistuje zpusob jak je dele zdrzet?
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
pokud se obavate ze by se timto dal verejny navod jak krast auta tak pochybuju, ze by nekdo takove informace shanel takto okate na diskuznich forech. zalozil jsem toto tema abych zjistil jak nejefektivneji chranit svuj vuz a zatim jenom vim, ze to jde "nejak" vzdy velmi rychle obejit, takze pokud je to pravda tak musi existovat zpusob jak zabranit i tomuto zazracne rychlemu postupu. navic nejsem ta spravna chytra hlava abych na to prisel sam jelikoz se timto nezabyvam a vsechny zalezitosti tykajici se auta mi resi profik Huml. takze pokud je problem toto tajemstvi verejne prozradit ocenil bych tedy aspon SZ.laurin.clement píše:Taky jsem pro dozvědět jak se to dá udělat a použít proti tomu nějakou obranu.Je mi jsané,že se zase za chvíli najde nějaká klička a nebo vymyslí něco jiného,je to neustálý boj mezi loupežníky a majiteli vozidel.MirekX píše:a co je špatnýho na tom napsat, jak to zi šmejdi dělaj??? Když budem vědět, jak se to dá, tak pak už se můžem líp zařídit, aby jim to šlo hůř, ne? Docela by mě to zajímalo, prosím...Bugs.Bunny píše:Opravdu nechci šířit návod JAK NA TO.
diky
tom
O1 ASV 01 chip 110kW
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Re: tajny vypinac
Otázka zní kolik chceš investovat.Já jsem elektronik tak jsem to vyřešil takto:mobilem ovladané zařízení ,které má záložní baterii(dobíjenou z akumulátoru) a toto zařízení vypne co chceš (třeba dodatečný ventil paliva), vše co nejlépe skryto... - velmi zkráceno,nechci zbytečně psát dlouhý příspěvek.....tom4550 píše:Zdravim,
co byste mi poradili prerusit v elektrice v Octe I, abych tem kurvam zlodejskejm zneprijemnil praci a treba corli auto vedle?
Diky
Tom
-
- Přispěvovatel
Nevím kolika lidem z tohto fora se stalo,že ráno šli k autu a nejdenou zjistili,že místo jejich auta zaparkoval někdo jíný,když tam bylo volné místo.To auto co tam stlálo před nima tak někdo ukradl.Ano to se stalo mě,ještě,když jse měl Audi 80.Ta prostě jednoho dne zmyzela.Je to opravdu špatný pocit být bez auta.Byl v něm alarm,a tajný vypínač a stejně změnila majitele.Takže od toho den vždy se snažím co nejlépe zajistit si auto,ale když si je vybrou tak není jak se jim ubránit.
kamoš má vyřešešný zabezpeční vozidal,že má odpojený snímač otáček a relé 109 má uplně někde jinde než má být.takže,když si donesou svoji ŘJ a obejdou imo tak si myslím,že to auto stejně nenatočí bez snímače otáček.Pokud se pletu tak mě klidně opravte-jedině na špagát nebo do kontejnerru a odvést je někam kde budou mít klid na jeho sprovoznění.
kamoš má vyřešešný zabezpeční vozidal,že má odpojený snímač otáček a relé 109 má uplně někde jinde než má být.takže,když si donesou svoji ŘJ a obejdou imo tak si myslím,že to auto stejně nenatočí bez snímače otáček.Pokud se pletu tak mě klidně opravte-jedině na špagát nebo do kontejnerru a odvést je někam kde budou mít klid na jeho sprovoznění.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
-
- Přispěvovatel
taky přihodím neco do mýnice
na T4 jsem řesil toto po prehráti softu v řj mi najednou prestala fungovat komunikace ležel jsem v tom asi dve hodiny Kline byla ukostřená ale proc
pak jsem zjistil když jsem zapisoval tak jsem ztlumil radio jen ztlumil! kvuli poklesu napetí .nejakej dobrák mu špatne zapojil radio a to když se ztlumí nebo vypne ukostří to K .tak mu říkám čeče tz v tom aute máš vlastně nevedomky tajnej vypínač jelikož když vypneš radio a vezmeš panel tak jsou zlodeji v prdeli
dobrý ne??

VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Myslím, že nešlo o omyl. Už jsem to na pár autech na radio zapojil. Škoda, že to jde také obejít i s tajným vypínačem.Jirka Kužel píše:taky přihodím neco do mýnice
na T4 jsem řesil toto po prehráti softu v řj mi najednou prestala fungovat komunikace ležel jsem v tom asi dve hodiny Kline byla ukostřená ale proc
pak jsem zjistil když jsem zapisoval tak jsem ztlumil radio jen ztlumil! kvuli poklesu napetí .nejakej dobrák mu špatne zapojil radio a to když se ztlumí nebo vypne ukostří to K .tak mu říkám čeče tz v tom aute máš vlastně nevedomky tajnej vypínač jelikož když vypneš radio a vezmeš panel tak jsou zlodeji v prdeli
dobrý ne??
![]()