Jak správně používat kompresiometr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Jak správně používat kompresiometr
Petrolej pres noc taky funguje.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
To samé s Roomsterem 1,2HTP naprosto stejný příběh...jen paní pak svolila k překroužkování
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Jo, ony ty výplachy stejně budou něco jako petrolej, smrdí to podobně
jen to stojí víc
HTP bez kruhů už nedělám, každý se vrátilo že to žere olej jak blbý ale tady je to dobrá práce, sundám prsa,výfukový potrubí s katem,sání,hlavu a zbyde blok s vanou, ten pak vysunu z převodovky a vytáhnu rukama nahoru,není to těžký,rozpůlím,překroužkuju,nebo nové písty ( sada 3ks 4tis. ) hlava na repas,složím to a vím že je na několik let pokoj..

HTP bez kruhů už nedělám, každý se vrátilo že to žere olej jak blbý ale tady je to dobrá práce, sundám prsa,výfukový potrubí s katem,sání,hlavu a zbyde blok s vanou, ten pak vysunu z převodovky a vytáhnu rukama nahoru,není to těžký,rozpůlím,překroužkuju,nebo nové písty ( sada 3ks 4tis. ) hlava na repas,složím to a vím že je na několik let pokoj..
Tak takový profíci zas nejsme, ale vyndali jsme motor a pak jak píšeš no....a písty jsme použili původní, jen kroužky jsme měnili...ale jinak naprostý souhlas, já taky na zázraky nevěřím a proto si to budu dělat jen svých dvou autech, protože vím, že jim v podstatě nic není a mám to jen jako prevenci
Spíš mě u toho Rapidu trápí pořád ten olej v sání...CBZA - kluci vážně byste někdo něco nevymyslel? Protože já nevím, kam se hnout
viewtopic.php?t=181974
Spíš mě u toho Rapidu trápí pořád ten olej v sání...CBZA - kluci vážně byste někdo něco nevymyslel? Protože já nevím, kam se hnout
viewtopic.php?t=181974
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23