Jestli si to máš na čem přečíst, tak si to máš i na čem přeložit.
ASV rotačka EGR off a emise
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: ASV rotačka EGR off a emise
dracekvo píše: ↑13 úno 2025, 08:46Kdyby jsis alespoň ověřil fakta a nepapouškouval bludy co povídal nějakej pepík v hospodě.slovacek.milos píše: ↑12 úno 2025, 21:00 v americe je 340.000.000 lidí stk ani emise tam nemají na co? buzerovat lidi, tady si 5 milionů slováků a 10 mil. čechů hraje na čistý vzduch okořeněný raketovým smradem a eternitovým prachem z UA![]()
![]()
vrátil se mi kamarád bydlel u svaté heleny stát waschington, dožil důchodu, zdrhl v roce 85, stk tam nemají, jen měl starý obytnák typu jak kamion a stím musel na emise a když neprojdeš tak zaplatíš 200 US a jedeš dál, do hospody nechodím, vrátil se mi kamarád z holanska a tam zas vozíky neevidují, motorky na stk nechodí, a technická je spíš typu kola se točí, auto svítí, dobré naschle, kdybych si ověřoval fakta tak po puštění televize nedělám nic jiného
No vidíš, teď tvrdíš, že na emise musel. A o dva příspěvky výše tvrdíš, že celé USA žádné emise nemá ...
A kde se tu najednou vzalo to Holandsko? To jako teď pro dokázání toho, že v čr je úplně všechno nejhorší budeme vyjmenovávat země, kde je něco lepší?
Já jsem na tohle alergickej. Pár těhle lepších zemí jsem v rámci práce sjezdil. A musím říct, že v součtu je u nás velice dobře.
Ano, můžu vypíchnout země kde je lepší tohle a v jinejch zemích je lepší tohle. Jenže nikdo už nikdy nezmíní to, co je v těch zemích horší jak u nás.
O tom život není. Život je o tom žít v celém tom soukolí. A u nás rozhodně tak špatně není, jak se někteří snaží tvrdit.
Navíc pokud je to někde tam v dálce země zaslíbena a v čr je tak hrozně špatně. Není v dnešní době sebemenší problém se tam pěstěhovat a žít svůj sen, místo toho trápení tady v té zemičce.
A kde se tu najednou vzalo to Holandsko? To jako teď pro dokázání toho, že v čr je úplně všechno nejhorší budeme vyjmenovávat země, kde je něco lepší?
Já jsem na tohle alergickej. Pár těhle lepších zemí jsem v rámci práce sjezdil. A musím říct, že v součtu je u nás velice dobře.
Ano, můžu vypíchnout země kde je lepší tohle a v jinejch zemích je lepší tohle. Jenže nikdo už nikdy nezmíní to, co je v těch zemích horší jak u nás.
O tom život není. Život je o tom žít v celém tom soukolí. A u nás rozhodně tak špatně není, jak se někteří snaží tvrdit.
Navíc pokud je to někde tam v dálce země zaslíbena a v čr je tak hrozně špatně. Není v dnešní době sebemenší problém se tam pěstěhovat a žít svůj sen, místo toho trápení tady v té zemičce.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
dracekvo píše: ↑13 úno 2025, 13:34 No vidíš, teď tvrdíš, že na emise musel. A o dva příspěvky výše tvrdíš, že celé USA žádné emise nemá ...
ty si tele se tu bavíme o stk a emisích na osobák, ty emise jestli jsem tomu správně porozuměl se týkají starých kamionů, on měl v usa obytnák velký jak kamion, normál tahač s návěsem, proč bychom měli vyjmenovávat země kde je co lepší? sem napsal co mi řekl soused, žel mnoho let v NL ajtíák přes benzinky, když tě to nezajímá tak na to nereaguj a zajdi si k alergologovi na kartáč