Jaky vstriky do 1Z :(

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oldaf
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od oldaf »

To nevím kolik to točilo v T3 nemám otačkoměr, ale asi tolik kolik to pustí Řj okolo 5tis to asi bylo
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

oldaf píše:To nevím kolik to točilo v T3 nemám otačkoměr, ale asi tolik kolik to pustí Řj okolo 5tis to asi bylo
tak to se docela divim ze to vydrzelo tak dlouho
Thopr
Aktivista

Příspěvek od Thopr »

čest. tak mám 764 a jestli drží, to nevím (najeto málo km), ale co se týče dýmu, tak ten je úúúúúúúúplně v poho, někdy si troufnu i tvrdit, že to snad nedýmí vůbec :D ... Motor dostal druhý dech, tak snad hned neklekne, když jsem mu dal takový dárek na Vánoce.... čágo
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... :tyc:
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

s tím kouřem je to relevantní až v létě ;)
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

Thopr píše:čest. tak mám 764 a jestli drží, to nevím (najeto málo km), ale co se týče dýmu, tak ten je úúúúúúúúplně v poho, někdy si troufnu i tvrdit, že to snad nedýmí vůbec :D ... Motor dostal druhý dech, tak snad hned neklekne, když jsem mu dal takový dárek na Vánoce.... čágo

doufam ze do unora neco najedes a kdyz ti to neklekne tak je tam dam taky (rofl) :woot:
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

Huml píše:s tím kouřem je to relevantní až v létě ;)

to:huml odvazil by ses je tam dat na origo pisty ?
Thopr
Aktivista

Příspěvek od Thopr »

Huml píše:s tím kouřem je to relevantní až v létě ;)
A kdyby to v létě hulilo moc, tak stačí ubrat v celém rozsahu otáček naftu a bude to good??? Nebo bych se teho nezbavil? A chci se jen zeptat, jestli má i vliv na hulení kaťák??? Někdo mi říká ven, někdo nechej... Díkec .... Ps: Když to vydrží do února, dám vědět.... :D
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

na kouřivost to nemá vliv žádnej.. a určitě ven, protože u tvýho auta je už tam zbytečnej.. a to foto se mi nezdá.. písty 1Z vypadají jinak. mají tu prohlubem víc uprostřed a nemají takový rantl na okt¨raji.. jinak sprinty 764 ten motor na seriich vydrží, ale ne plnej kotel na dálnici.. to u je kritické.. na mormální ježdění to zvládne.. ty 502 nebo 520 to zvládne v poho..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

go.vojta píše:na kouřivost to nemá vliv žádnej.. a určitě ven, protože u tvýho auta je už tam zbytečnej.. a to foto se mi nezdá.. písty 1Z vypadají jinak. mají tu prohlubem víc uprostřed a nemají takový rantl na okt¨raji.. jinak sprinty 764 ten motor na seriich vydrží, ale ne plnej kotel na dálnici.. to u je kritické.. na mormální ježdění to zvládne.. ty 502 nebo 520 to zvládne v poho..
ja sem srab ja tam dam stejne sprinty 502 :)
KaCzaba
Přispěvovatel

Příspěvek od KaCzaba »

go.vojta píše:na kouřivost to nemá vliv žádnej.. a určitě ven, protože u tvýho auta je už tam zbytečnej.. a to foto se mi nezdá.. písty 1Z vypadají jinak. mají tu prohlubem víc uprostřed a nemají takový rantl na okt¨raji.. jinak sprinty 764 ten motor na seriich vydrží, ale ne plnej kotel na dálnici.. to u je kritické.. na mormální ježdění to zvládne.. ty 502 nebo 520 to zvládne v poho..
takze kdyz bys letel treba 170 porad a mel ubranej plynmyslim tim ne az na podlahu,tak by se dalo?taky treba jak asi dlouho se tak muze potrapit na plnej,par minut nevadi?je mi jasny ze to nikdo nerekne presne ano 5.50min to vydrzi a pak ne :D ,ale tak orientacne zhruba me zajimaji nazory .
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

KaCzaba píše:
takze kdyz bys letel treba 170 porad a mel ubranej plynmyslim tim ne az na podlahu,tak by se dalo?taky treba jak asi dlouho se tak muze potrapit na plnej,par minut nevadi?je mi jasny ze to nikdo nerekne presne ano 5.50min to vydrzi a pak ne :D ,ale tak orientacne zhruba me zajimaji nazory .
myslim ze kdyz to se seriovejma vydrzelo 40min plnej plyn tak se 764 to bude dopravdy max 5minut
skacpi
Přispěvovatel

Příspěvek od skacpi »

Tak jdu do 502,tenhle týden proběhne montáž a pak dám vědět jak to čudí.
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

skacpi píše:Tak jdu do 502,tenhle týden proběhne montáž a pak dám vědět jak to čudí.
pak napis hlavne jak to jede .)
Thopr
Aktivista

Příspěvek od Thopr »

Jen by mě zajímalo, jestli tomu vadí vytočení 2,3,4 třeba po 4000ot.... hm??? Neví někdo??? Zatím jezdím tak do 3500ot, ale opravdu jen někdy.... Nárust výkonu opravdu znatelný, na to, že mám Varianta, tak mohu tvrdit, že to i jede... Akcelerace na 5 je fakt o hodně lepší.... Trysky jsem poznal v úplném rozsahu otáček, motor se ztišil... Nevím, stalo to za to... Ty 502 jsem chtěl původně taky, ale bylo tady hodně lidí, co tvrdilo, že 1Z v dobré kondici 764 vydrží.... Že se k tomu stačí chovat.... Tak uvidím... Naftě čest
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

Thopr píše:Jen by mě zajímalo, jestli tomu vadí vytočení 2,3,4 třeba po 4000ot.... hm??? Neví někdo??? Zatím jezdím tak do 3500ot, ale opravdu jen někdy.... Nárust výkonu opravdu znatelný, na to, že mám Varianta, tak mohu tvrdit, že to i jede... Akcelerace na 5 je fakt o hodně lepší.... Trysky jsem poznal v úplném rozsahu otáček, motor se ztišil... Nevím, stalo to za to... Ty 502 jsem chtěl původně taky, ale bylo tady hodně lidí, co tvrdilo, že 1Z v dobré kondici 764 vydrží.... Že se k tomu stačí chovat.... Tak uvidím... Naftě čest
ahoj ja se taky bojim a co spotreba zereto vic ? a jezdim priblizene stejne jako ty max do 3500ot a dalnici minimalne a kdyz tak bych si dal asi pozor :) ale co delsi silnice plnej treba 3-4km ?
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“