Mokozv Ale kde si namontoval ten ventil ?Este pred hlavnym cerpadlom ci kde Ja som dnes rano pozeral pred startovanim na tu priehladnu hadicku a mal som tam bublinu cca 1,5 cm.Ked som hadickou pohol aj bublina sa pohybovala.Znamena ze o nejakom tlaku v tej hadicke sa neda vraviet Ten tam asi nebude Otazka Ma byt tlak v tej priesvitnej hadicke? Uz ma to s...e lebo mam na Octe dialkovy start a teraz v zime by som to vyuzil a nemozem Preto ze je potrebne dlhsie startovat Som sa objednal na meranie tlaku paliv. systemu tak som zvedavy ako to dopadne.S autom som spokojny Zrychlenie ,spotreba - super
hadicku, ktora vedie od fitra do cerpadla (hlavny privod nafty) ,som nahradil inou,tu som prerezal a spojil som ju spatnym ventilom, a mal som po probleme,auto startuje tak ako ma....skus to,ventil stoji par korun....
midra píše:Mokozv Ale kde si namontoval ten ventil ?Este pred hlavnym cerpadlom ci kde Ja som dnes rano pozeral pred startovanim na tu priehladnu hadicku a mal som tam bublinu cca 1,5 cm.Ked som hadickou pohol aj bublina sa pohybovala.Znamena ze o nejakom tlaku v tej hadicke sa neda vraviet Ten tam asi nebude Otazka Ma byt tlak v tej priesvitnej hadicke? Uz ma to s...e lebo mam na Octe dialkovy start a teraz v zime by som to vyuzil a nemozem Preto ze je potrebne dlhsie startovat Som sa objednal na meranie tlaku paliv. systemu tak som zvedavy ako to dopadne.S autom som spokojny Zrychlenie ,spotreba - super
Ta bublinka tam ma byt!!! toho sa neboj skus vimenit palivak
Ved ten palivak som menil a nic sa nezmenilo. moyem skusit to T -cko pozriet resp. vymenit. Inac to s tou montazou noveho ventilu / dalsieho / nie je yle riesenie ale ja chcem yistit kde je vlastne pricina. Tak ze ventil si dal medzi filter a cerpadlo? Ale ked pada nafta resp je vadne to T -cko a to je vo filtri Ty si dal ventil za filter znamenana to ze aj ty mas problem niekde na tom nestastnom filtri Neriesil to tvoj mechanik co ti radil ten ventil? ak je v tom T -cku ventil ako sa tu pisalo na fore tak si pridanim dalsieho ventilu nahradil T-cko Ci nie?
v podstate ja som tym ventilom chcel zistit ci to naozaj pomoze,a kedze to pomohlo tak som to radsej nechal tak....Myslim si ,ze by som aj ja mal vym enit tecko na filtri ale ono to je vlastne jedno....kedze to slape...No vidis,nebola to az taka vazna zavada....niekedy aj drobnost narobi problemy a hlavne nervy....
Mam passata 2,5TDi V6 AKN a rano ted jak je zima tak mi to toci treba 8 sekund nez naskoci a jak chyti tak bilosedive docela dost kouri,ale jak vijedu tak prestane kourit a potom cely den startuje dobre,cim by to mohlo byt,ze by ten samy problem??Diky