http://www.ftdichip.com/FTDrivers.htmkraken331 píše:mam taky problem mam notebook a mam tam vistu nechce mi tam
fungovat ani vag ani kabel.vie mi niekto pomoct.potrebujem resetovat
chyby abs a airbagov na seate ibiza 1,4tdi
Problém s VAG-USB
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ovladac
zrovna sa pokusam spojazdnit novy kabel OBD ELM 327 a zistil som ze nepojde na nom vag napise mi usb ok aj bez auta ale hex nenalezen myslel som ze je lepsie kupit kabel ktory komunikuje aj s canbus ale omyl TY TAM MOZNO NEMAS NAINSTALOVANY DRIVERS NEVIENIEKTO NEJAKY DOBRY PROGRAM AKO VAG NAJLEPSIE CZ KTORYBUDE FUNGOVAT S MOJIM KABLOM
zrovna sa pokusam spojazdnit novy kabel OBD ELM 327 a zistil som ze nepojde na nom vag napise mi usb ok aj bez auta ale hex nenalezen myslel som ze je lepsie kupit kabel ktory komunikuje aj s canbus ale omyl TY TAM MOZNO NEMAS NAINSTALOVANY DRIVERS NEVIENIEKTO NEJAKY DOBRY PROGRAM AKO VAG NAJLEPSIE CZ KTORYBUDE FUNGOVAT S MOJIM KABLOM
proscan, scantool .net, a ine obd programy. cesky nemam ziadny. s tvojim kablom vag com programy nepojdu nikdy.dodo333 píše:zrovna sa pokusam spojazdnit novy kabel OBD ELM 327 a zistil som ze nepojde na nom vag napise mi usb ok aj bez auta ale hex nenalezen myslel som ze je lepsie kupit kabel ktory komunikuje aj s canbus ale omyl TY TAM MOZNO NEMAS NAINSTALOVANY DRIVERS NEVIENIEKTO NEJAKY DOBRY PROGRAM AKO VAG NAJLEPSIE CZ KTORYBUDE FUNGOVAT S MOJIM KABLOM
a necakaj od toho ziadne zazraky. vobec to nie je akos vag comom. ale je to slusne ide mi s tym kopec aut co som ani necakal. samozrejme len motor kedze je to OBD norma. ale daju sa precitat chyby a sledovat nejake live hodnoty. zalezi ci je to benzin ale bo diesel samozrejme. ale zase lepsie ako nic a za tu cenu (3700 Sk) je to dost v pohode.
Kdyby měl ještě někdo podobný problém, na www.motordiag.cz je docela podrobný návod pro instalaci ovladačů a zprovoznění kabelu. Je to přímo u KKL kabelu: http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... kabely/010shademan píše:Kde najdu to nastaveni advanced settings...pro ten virtualni jak si mi rikal?kevino píše:aha tak toto je com port pocitaca. nie je to virtualny com port.
[/url]
Jen připomínám (i když už to tady zaznělo asi 150krát), že česká verze VAG-COM 409 chodí jen s HEX-CANem. Takže KKLko maximálně do verze 304 IHR
-
- Aktivista
Odpovědi: 1
To neni tak 100%ní mě to taky spousta lidí tvrdilo, ale mam verzi 311 a teď se mi podařilo rozchodit i verzi 409 ale angl. s kabelem KKL-USB z motordiagu.tacho píše: Jen připomínám (i když už to tady zaznělo asi 150krát), že česká verze VAG-COM 409 chodí jen s HEX-CANem. Takže KKLko maximálně do verze 304 IHR
ako ? pomocou Xstartera ?Defmanik píše:To neni tak 100%ní mě to taky spousta lidí tvrdilo, ale mam verzi 311 a teď se mi podařilo rozchodit i verzi 409 ale angl. s kabelem KKL-USB z motordiagu.tacho píše: Jen připomínám (i když už to tady zaznělo asi 150krát), že česká verze VAG-COM 409 chodí jen s HEX-CANem. Takže KKLko maximálně do verze 304 IHR
-
- Aktivista
Odpovědi: 1
Nevim jak je to možný ale normálně jsem to nainstaloval, spustil a jede to. Nemám teda odzkoušený jestli funguje uplně všechno, na to jsem zatim neměl čas, ale komunikuje to s autem.kevino píše:ako ? pomocou Xstartera ?Defmanik píše:To neni tak 100%ní mě to taky spousta lidí tvrdilo, ale mam verzi 311 a teď se mi podařilo rozchodit i verzi 409 ale angl. s kabelem KKL-USB z motordiagu.tacho píše: Jen připomínám (i když už to tady zaznělo asi 150krát), že česká verze VAG-COM 409 chodí jen s HEX-CANem. Takže KKLko maximálně do verze 304 IHR
Pozeral si stav licencie ci to mas full registrovane?Defmanik píše:Nevim jak je to možný ale normálně jsem to nainstaloval, spustil a jede to. Nemám teda odzkoušený jestli funguje uplně všechno, na to jsem zatim neměl čas, ale komunikuje to s autem.kevino píše:ako ? pomocou Xstartera ?Defmanik píše: To neni tak 100%ní mě to taky spousta lidí tvrdilo, ale mam verzi 311 a teď se mi podařilo rozchodit i verzi 409 ale angl. s kabelem KKL-USB z motordiagu.
Takze este raz otvor si subor kde mas nainstakovany VAG com pozri ci tam mas d1,d2,d3bin ak nie pouzi crak .Subor si nechaj otvoreny.Klikni Vag com.exe ,pozri licenciu je full ,klikni Nastaveni sprav test kabelu,Pri teste kabelu ti Vag com zmaze subory d1azd3bin a tym stratis plnu licenciu .Ty musis znovu pouzit krak alebo alebo nakopirovat subory d1,d2,d3 naspet do Vag comu a tym padom mas znova plnu licenciu a mozes pracovat s Vag comom.Dufam ze si to uz pochopil.