Problém s VAG-USB

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mks16V
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

ovladac

Příspěvek od mks16V »

kraken331 píše:mam taky problem mam notebook a mam tam vistu nechce mi tam
fungovat ani vag ani kabel.vie mi niekto pomoct.potrebujem resetovat
chyby abs a airbagov na seate ibiza 1,4tdi
http://www.ftdichip.com/FTDrivers.htm
shademan
Přispěvovatel

Příspěvek od shademan »

Uz je vse vyreseno...jina aplikace mi blkovala veskery com porty v PC proto to nechodilo ted uz to maka...diky vsem za pomoc:)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

shademan píše:Uz je vse vyreseno...jina aplikace mi blkovala veskery com porty v PC proto to nechodilo ted uz to maka...diky vsem za pomoc:)
:havaj:
dodo333
Nováček

Příspěvek od dodo333 »

zrovna sa pokusam spojazdnit novy kabel OBD ELM 327 a zistil som ze nepojde na nom vag napise mi usb ok aj bez auta ale hex nenalezen myslel som ze je lepsie kupit kabel ktory komunikuje aj s canbus ale omyl TY TAM MOZNO NEMAS NAINSTALOVANY DRIVERS NEVIENIEKTO NEJAKY DOBRY PROGRAM AKO VAG NAJLEPSIE CZ KTORYBUDE FUNGOVAT S MOJIM KABLOM
dodo333
Nováček

Příspěvek od dodo333 »

zrovna sa pokusam spojazdnit novy kabel OBD ELM 327 a zistil som ze nepojde na nom vag napise mi usb ok aj bez auta ale hex nenalezen myslel som ze je lepsie kupit kabel ktory komunikuje aj s canbus ale omyl TY TAM MOZNO NEMAS NAINSTALOVANY DRIVERS NEVIENIEKTO NEJAKY DOBRY PROGRAM AKO VAG NAJLEPSIE CZ KTORYBUDE FUNGOVAT S MOJIM KABLOM
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

dodo333 píše:zrovna sa pokusam spojazdnit novy kabel OBD ELM 327 a zistil som ze nepojde na nom vag napise mi usb ok aj bez auta ale hex nenalezen myslel som ze je lepsie kupit kabel ktory komunikuje aj s canbus ale omyl TY TAM MOZNO NEMAS NAINSTALOVANY DRIVERS NEVIENIEKTO NEJAKY DOBRY PROGRAM AKO VAG NAJLEPSIE CZ KTORYBUDE FUNGOVAT S MOJIM KABLOM
proscan, scantool .net, a ine obd programy. cesky nemam ziadny. s tvojim kablom vag com programy nepojdu nikdy.

a necakaj od toho ziadne zazraky. vobec to nie je akos vag comom. ale je to slusne ide mi s tym kopec aut co som ani necakal. samozrejme len motor kedze je to OBD norma. ale daju sa precitat chyby a sledovat nejake live hodnoty. zalezi ci je to benzin ale bo diesel samozrejme. ale zase lepsie ako nic a za tu cenu (3700 Sk) je to dost v pohode.
tacho
Přispěvovatel

Příspěvek od tacho »

shademan píše:
kevino píše:aha tak toto je com port pocitaca. nie je to virtualny com port.
Kde najdu to nastaveni advanced settings...pro ten virtualni jak si mi rikal?
Kdyby měl ještě někdo podobný problém, na www.motordiag.cz je docela podrobný návod pro instalaci ovladačů a zprovoznění kabelu. Je to přímo u KKL kabelu: http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... kabely/010
[/url]

Jen připomínám (i když už to tady zaznělo asi 150krát), že česká verze VAG-COM 409 chodí jen s HEX-CANem. Takže KKLko maximálně do verze 304 IHR
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

tacho píše: Jen připomínám (i když už to tady zaznělo asi 150krát), že česká verze VAG-COM 409 chodí jen s HEX-CANem. Takže KKLko maximálně do verze 304 IHR
To neni tak 100%ní mě to taky spousta lidí tvrdilo, ale mam verzi 311 a teď se mi podařilo rozchodit i verzi 409 ale angl. s kabelem KKL-USB z motordiagu.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Defmanik píše:
tacho píše: Jen připomínám (i když už to tady zaznělo asi 150krát), že česká verze VAG-COM 409 chodí jen s HEX-CANem. Takže KKLko maximálně do verze 304 IHR
To neni tak 100%ní mě to taky spousta lidí tvrdilo, ale mam verzi 311 a teď se mi podařilo rozchodit i verzi 409 ale angl. s kabelem KKL-USB z motordiagu.
ako ? pomocou Xstartera ?
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

kevino píše:
Defmanik píše:
Nevim jak je to možný ale normálně jsem to nainstaloval, spustil a jede to. Nemám teda odzkoušený jestli funguje uplně všechno, na to jsem zatim neměl čas, ale komunikuje to s autem.
SAMI
Přispěvovatel

Příspěvek od SAMI »

Defmanik píše:
kevino píše:
Defmanik píše: To neni tak 100%ní mě to taky spousta lidí tvrdilo, ale mam verzi 311 a teď se mi podařilo rozchodit i verzi 409 ale angl. s kabelem KKL-USB z motordiagu.
Nevim jak je to možný ale normálně jsem to nainstaloval, spustil a jede to. Nemám teda odzkoušený jestli funguje uplně všechno, na to jsem zatim neměl čas, ale komunikuje to s autem.
Pozeral si stav licencie ci to mas full registrovane?
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

SAMI píše: Pozeral si stav licencie ci to mas full registrovane?
To asi určo nemam, mam totiž takovej problem, že když kliknu na tlačítko ABOUT tak mi to spadne a nevim proč, jestli za to náhodou nemůžou W. VISTA nebo co???
SAMI
Přispěvovatel

Příspěvek od SAMI »

Vzdy ked spravis pozitivny test tak ti VAG odpali D1-D3bin takze musis po teste znovu D1-D3bin dat spet a vsetko bude v poriadku ,budes to mat full.
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

SAMI píše:Vzdy ked spravis pozitivny test tak ti VAG odpali D1-D3bin takze musis po teste znovu D1-D3bin dat spet a vsetko bude v poriadku ,budes to mat full.
Zkus na mě mluvit trochu víc česky pls. Dík Když ho odpálí tak kam nebo kde je mam vzít a kam dát??? :? :? :?
SAMI
Přispěvovatel

Příspěvek od SAMI »

Takze este raz otvor si subor kde mas nainstakovany VAG com pozri ci tam mas d1,d2,d3bin ak nie pouzi crak .Subor si nechaj otvoreny.Klikni Vag com.exe ,pozri licenciu je full ,klikni Nastaveni sprav test kabelu,Pri teste kabelu ti Vag com zmaze subory d1azd3bin a tym stratis plnu licenciu .Ty musis znovu pouzit krak alebo alebo nakopirovat subory d1,d2,d3 naspet do Vag comu a tym padom mas znova plnu licenciu a mozes pracovat s Vag comom.Dufam ze si to uz pochopil.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“