Alda píše:Zdravím chlapi, tak dneska jsem už s fabii jezdil, tak zatím to docela šlape, ale jsou tam zatím mochy, které se musí vychytat... zatím ty světla sem tam blikají a po vypnutí motoru je slyšet jak servo dobíhá a je to slyšet něco jako elektrický motorek, ale zatím se nám nechce do toho investovat,ale koukal jsem na to čidlo(senzor) a to je přímo na převodce,že? a při výměně ty káble vedou až k servu, nebo to je někde spojené blíž?vadí moc že světla budou problikávat?? pak tam taky cosik lupe, ale to budou asi gumy stabilizátoru, nebo kosti, to je slabost!a taky se mi zdá že plyn trochu později reaguje, může to být zakarbonizovaná klapka?nebo něco jiného?

Taky jsem to řešil,jestli to čidlo nevyměníš,tak se Ti může stát,že Ti odejde celé servo,pak taky nejenom,že fábka na praskající žárovky trpí,ale když to bliká,tak tím tuplem.O proudových nárazech ani nemluvě,protože to servo pořád pulzuje.Vyměň to čidlo a je to,budeš mít pokoj.Nebo se mrkni,jestli v něm není třeba vlhkost,to už se mi taky stalo.