ubývá voda - pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rad bych nemel pravdu...
ale vypada to na tesneni, pripadne praskla hlava...ja mam tedy AJM takze tam je to klasicka diagnoza...udelal jsem pumpu, expanzku, CO2 nic neukazalo a vody proste ubyvalo...samozrejme vody ubyvalo jen na delsich vzdalenostech...
GIV
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
nové poznatky
hojte, tak jsem do hlazení nasypal jakysi bordel co by mel zalepit netesnosti, ale nic - je to pořád stejné. Ta spotřeba vody se stupňuje.
Ale přišel jsem an to že se začinají víc tlakovat hadice - kdyz na to navalim a taky při tom přestane topit - na chvili.
Je to teda čerpadlem nebo tesnenim pod hlavou? nebo necim jinym ?

Ale přišel jsem an to že se začinají víc tlakovat hadice - kdyz na to navalim a taky při tom přestane topit - na chvili.
Je to teda čerpadlem nebo tesnenim pod hlavou? nebo necim jinym ?

Kolca
-
- Aktivista
kdo se v tom vyzná já mám osobně G12+ a v pohodě u fabia SDi, výměna pravidelná co tři roky,
co vidím u ostatních aut a do toho čumím pořád
tak ty problémy s únikem G 12 mají, třeba u mé feldy 1.9 jsem dal G12+ únik se vyšplhal tak dvoujku za měsíc od minulého léta mám antifreze zelený a nic se neztrácí miloš
co vidím u ostatních aut a do toho čumím pořád

-
- Sběrač informací
Tzn výměna kapaliny, nebo jsi i přetěsnil ?slovacek.milos píše:kdo se v tom vyzná já mám osobně G12+ a v pohodě u fabia SDi, výměna pravidelná co tři roky,
co vidím u ostatních aut a do toho čumím pořádtak ty problémy s únikem G 12 mají, třeba u mé feldy 1.9 jsem dal G12+ únik se vyšplhal tak dvoujku za měsíc od minulého léta mám antifreze zelený a nic se neztrácí miloš
Já jsem místo úniku nezjistil, strácí se cca 1/2 lt za 6 týdnů.
-
- Nováček
-
- Přispěvovatel