ubývá voda - pomoc

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mirdasR32
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od mirdasR32 »

pokud nikde nejni po natlakovani viditelni unik a pri zatezi motoru to lita z nadobky ven,tak je to na 99 tesneni pod hlavou.rovnani hlavy bez problemu,akorat je potreba pote zapustit a zabrousit i ventily
jokamxw
Přispěvovatel

rad bych nemel pravdu...

Příspěvek od jokamxw »

ale vypada to na tesneni, pripadne praskla hlava...ja mam tedy AJM takze tam je to klasicka diagnoza...udelal jsem pumpu, expanzku, CO2 nic neukazalo a vody proste ubyvalo...samozrejme vody ubyvalo jen na delsich vzdalenostech...
GIV
Honza Kolář
Přispěvovatel

nové poznatky

Příspěvek od Honza Kolář »

hojte, tak jsem do hlazení nasypal jakysi bordel co by mel zalepit netesnosti, ale nic - je to pořád stejné. Ta spotřeba vody se stupňuje.
Ale přišel jsem an to že se začinají víc tlakovat hadice - kdyz na to navalim a taky při tom přestane topit - na chvili.
Je to teda čerpadlem nebo tesnenim pod hlavou? nebo necim jinym ? :? :? :?
Kolca
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

těsněním ;)
Passat235
Sběrač informací

Příspěvek od Passat235 »

slovacek.milos píše:
LUCAS píše:JO,JO G12 SE MUSÍ NAŘEDIT!!!JINAK SE PROŽERE. :-D
máš napsáno v servisce že G12 se nahradí G12+ a můžeš ředit jak chceš se prožere miloš

Právě jsem do B5 natankoval G12 !!! To je tedy dobrý. Co tam tedy jiného nalít, píšou,že tam patří G12 ???

Dík za radu !
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kdo se v tom vyzná já mám osobně G12+ a v pohodě u fabia SDi, výměna pravidelná co tři roky,

co vidím u ostatních aut a do toho čumím pořád :o tak ty problémy s únikem G 12 mají, třeba u mé feldy 1.9 jsem dal G12+ únik se vyšplhal tak dvoujku za měsíc od minulého léta mám antifreze zelený a nic se neztrácí miloš
Passat235
Sběrač informací

Příspěvek od Passat235 »

slovacek.milos píše:kdo se v tom vyzná já mám osobně G12+ a v pohodě u fabia SDi, výměna pravidelná co tři roky,

co vidím u ostatních aut a do toho čumím pořád :o tak ty problémy s únikem G 12 mají, třeba u mé feldy 1.9 jsem dal G12+ únik se vyšplhal tak dvoujku za měsíc od minulého léta mám antifreze zelený a nic se neztrácí miloš
Tzn výměna kapaliny, nebo jsi i přetěsnil ?
Já jsem místo úniku nezjistil, strácí se cca 1/2 lt za 6 týdnů.
valentin75
Nováček

Příspěvek od valentin75 »

Mal som podobný problém na mojom Pole.Strácala sa voda,ale nerobilo to pravidelne a nebolo vidieť kde to uniká,nakoniec bolo vytvrdnuté tesnenie pod "skrinou regulátoru chladiacej kvapaliny".Takže to bolo vcelku lacné gumička 30sk.
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

Honza Kolář - Tak jak to dopadlo nechal si udelat to tesneni?
Honza Kolář
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza Kolář »

jeste ne, ted auto potrebuju. Pak tu hlavu shodim a uvidi se.
Zatim
Kolca
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“