W-POWER DIESEl

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

radimes
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od radimes »

Hoši,nemám zkušenost,tankuju na Jetce,ta je nejlevnější(z těch větších) a v pohodě. Ale u schellu nevím no. :roll:
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

radimes píše:Hoši,nemám zkušenost,tankuju na Jetce,ta je nejlevnější(z těch větších) a v pohodě. Ale u schellu nevím no. :roll:
tankuju vsude krom ONO a taky v cajku..........to vis, kdyz nam to y svinaci obcas mixnou s nakym olejickem, tak to prechroupem (rofl) za to ty benzinovy borecci splacou nad vejdelkem (LOL)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
pasul
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Včera jsem tedy byl na Shellce.Samozřejmě ten V-power Diesel u nás zatím není (F-M).Prý není stojan ,ale bude.Takže musím do Ostravy.
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

pasul píše:Včera jsem tedy byl na Shellce.Samozřejmě ten V-power Diesel u nás zatím není (F-M).Prý není stojan ,ale bude.Takže musím do Ostravy.
jsi dobrodruh,na to bych se vy.ral :P
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
pasul
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

radimes píše:
pasul píše:Včera jsem tedy byl na Shellce.Samozřejmě ten V-power Diesel u nás zatím není (F-M).Prý není stojan ,ale bude.Takže musím do Ostravy.
Nejsem dobrodruh.Do Ostravy jezdím každý den a chci dát autu vše co můžu.Nějakých pár korun neřeším.

A stejně za to můžete vy tady a na vedlejším fóru.Pomalu to celé pročítám a vidím samé čipy a tuning.Perfektní fotky upravených mazlíků!Uffff.Ale řekl jsem si jasně.Žáden zásah do motoru neexistuje!!!A ani se nechci svést v nějakém takovém autě co tady někteří mají!200PS apod.Vím jak by to dopadlo.Dám nové světla(přední,zadní)-kdyžtak ty xenony a koupím jedny nové elektrony-už jsem našel-Momo v černé a to je vše!Na mojí stříbrné bude skvěle vypadat.Už teď to je velice slušné.Tedy pro mně!Dám nějaké foto.
papirex
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od papirex »

když jezdíš do OV denně, tak si nestěžuj na FM :D
Když tu hovoříte o shellce, tak mám jeden poznatek. měl jsem půjčenou feldu 1,6ku od přítelkyně, pořád jsme tal rvali 95ku. jednou jsem jel do OV taxem nabral za pěťo V-Power Racing, a musím uznat, že to bylo znatelné. možná to byl jen Placebo... ale u dieselu mi to teda vůůůbec tak nepřipadaá :(
speed4ever - ATJ - vstřiky 130k, Turbo před výměnou.
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

pasul píše:
radimes píše:
Nejsem dobrodruh.Do Ostravy jezdím každý den a chci dát autu vše co můžu.Nějakých pár korun neřeším.

A stejně za to můžete vy tady a na vedlejším fóru.Pomalu to celé pročítám a vidím samé čipy a tuning.Perfektní fotky upravených mazlíků!Uffff.Ale řekl jsem si jasně.Žáden zásah do motoru neexistuje!!!A ani se nechci svést v nějakém takovém autě co tady někteří mají!200PS apod.Vím jak by to dopadlo.Dám nové světla(přední,zadní)-kdyžtak ty xenony a koupím jedny nové elektrony-už jsem našel-Momo v černé a to je vše!Na mojí stříbrné bude skvěle vypadat.Už teď to je velice slušné.Tedy pro mně!Dám nějaké foto.
a proc to tak resis prosim te ? :-D je to tvy auto, tak s nim naloz dle sveho uvazeni, nikdo ti nenuti kone ani projizdku ne, sice nevim teda za co muzeme a nemuzeme, ale kone jsou fajn, kort kdyz predjizdim strudl kamionu ...
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Shear_5
Sběrač informací

Příspěvek od Shear_5 »

Tankuju u Shellu a pokud tam mají V-power diessel, tak si vemu plnou. Teď se mi to docela daří, ale občas prostě to hladové oko vyskočí a Shellka s V-power není v dohledu, tak vezmu diessel extra. Jinde netankuju, mám své auto rád. Taky si přece nekoupím měsíc starý párek jenom proto že je levnější. A fritovací olej do svého miláčka naleje jenom někdo, kdo své auto nemá rád.

Tak se mě zdá, že některé stojany docela "šidí", protože 25l na jedné Shellce není 25l na jiné. Nalél jsem to do 25l kanystru až "na kopeček" a stojan ukazoval 25,2l a tak si to ze srandy frčím ke druhé, naftu naleju do kanystru a znova natankuju stejným způsobem a měřáček si ukazuje místo 25,2l 26,5l a to je docela velký rozdíl. Aspoň vím, kde je to lepší..

Beru u Shellu, protože mám lepší pocit z té značky, nikdy neměla žádné problémy s tím, že by se v jejím benzínu nebo naftě našlo něco co tam nepatří. A to mě stačí. koruna na letru mě nazabije a náklady na 1km mám necelou 1,50kč.
renno.o
Přispěvovatel

Příspěvek od renno.o »

Já tankuju u shell asi 5 let a od té doby co je V-Power D,tak jen ten.A musím říct,že jsem to nepocítil ani na mé dodávce a ani na mém G IV!!!Tankuju ho ale stále pro dobrý pocit,že jim dám to NEJ.Taky se stalo,že když jsem to přeléval z plastového kanystru,tak tam plavaly hrozný CUCKY a CHUCHVALCE a ucpávalo mi to v trychtýři to sítko-a to se mi stalo opravdu párkrát,tak nevím,čemu mám věřit.Ale viděl jsem,co jsem viděl
delfin
Přispěvovatel

Příspěvek od delfin »

Rozdil 160 km ??To jsi tahnul karavan ?
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

u nas shellka neni ale ten diesel co ma omv mi zatim nic neudelal (LOL)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“