kámoš chtěl nastartovat v -8 svou lancii deltu 1,9TD a měl na hadry baterku, a s kabelama točil asi minutu a chytla, já jsem s golfem v -14ti točil asi jen 5-10 sekund a už si chrochtal
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
turbo kamna power píše:kámoš chtěl nastartovat v -8 svou lancii deltu 1,9TD a měl na hadry baterku, a s kabelama točil asi minutu a chytla, já jsem s golfem v -14ti točil asi jen 5-10 sekund a už si chrochtal
no 5 až 10 sekund se mě teda zdá docela dost né
ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
turbo kamna power píše:kámoš chtěl nastartovat v -8 svou lancii deltu 1,9TD a měl na hadry baterku, a s kabelama točil asi minutu a chytla, já jsem s golfem v -14ti točil asi jen 5-10 sekund a už si chrochtal
no 5 až 10 sekund se mě teda zdá docela dost né
dneska, -11, auto stálo dva dny venku a chytl na brnk je to Golf TDI AFN
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
TDička mi startujou bez problémů, ale dnes jsem skočil do fiat ritmo 1.9 TD, ani jsem nedožhavil a chytl hned i při -10 co tu teď máme. 20 let starej ital velice mile překvapil. Myslím si, že je to spíše vyjímka potvrzující pravidlo.
...dal mi ju týpek čo mu servisujeme auto mal dve v Pajere 2.5 som mu povedal že su na píč tak utekal kupiť nove a mne dal dokonca dve taketo Banerky 100Ah
moje Audi 1,6 TD štartuje v pohode do -15 teda až kým nezamrzne nafta ako min.rok na vianoce na chate pri -17 a v nádrži len zimná nafta bez ad. a po následnom spustení dolu kopcom roztrhnutý rozvod. remen dodrb.zdvihatka a jemne ohnute 2 ventily,takže odvtedy bez aditív ani na krok ,špás ma višiel na 4000 sk a zhananie matrošu medzi sviatkami a samozrejme 3 dni práce.
bombastiq píše:startér origoš baterka 66A je 5 let stará - ovšem předělaná hyroxid
dá se sní aj svařovat
nechapu ten hydroxid
som o tom pocul ked som bol na vojencine, som bol v rote oprav a kedxe som elektrikar dali ma k akumulatorom ale nejako si na to uz neviem spomenut,
bombastqu mohol by si to trosku rozobrat co a jak?
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
taky bych měl zájem o nějakou informaci, co vím, tak hydroxid draselný se používá v NiFe, NiCd , lithiových a zinko stříbrných článcích. V olověný baterce? o tom sem nikdy neslyšel
Bombastiqu, hoď neco víc do placu