Autodata 2005 v5.8.0.0 Multilanguage
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
mirabarkas
- Aktivista
dotaz???
zdravim .... chci se zeptat na maličkost...Stáhnul jsem si ty autoData ale nevim jak na to s licencí prosím poraďte..

Schéma fungují
Schémata částečně fungují, spusťte program, uplně dole je lišta s ikonama, zmáčkněte ikonu s modrým křížkem(tuším je tam F10 a ten křížek). Vypíšou se značky a typy, u kterých je elektroschéma, běžným způsobem si vyberete, v dalším okně kliknout na schaltplane, a v dalším na na "zusatzliche schaltplane", vyberete si co přesně potřebujete a je to. Obvyklým způsobem hází chyby, takhle funguje 
Takže vyzkoušeno.C..... jede na 2005/1 a na 2005/2.Mám VIS 2.0 scháním novější s c....Myslím že je verze 2.3.A pořádný c... na autodata 2.15.Nemám při práci náladu na hledání nějaké spodní lišty.Máte někdo?CD 2005/2 jsem instaloval z originálů použil jsem jen c... z Polska.Dále mají v polsku softvare na rozšíření Vag-com aby jel i na Oply.Používejte ICQ.V té anglické verzi z Atrisu není vůbec Daewo.Nevím co je to za verze nejde to poznat.Dnes jsem dělal Daewo Lanos 1.6 16V 98r.v. kde ješte není OBD jen blik code a ta v Atrisu vůbec nebyla.
Octavia 1.9 TDI PD,4x4,ATD,100Kw