Diagnostika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
presmerovalo ma to na ulozisko s viacerymi verziami scanmaster. to co tvrdis ty tam nie je taze ti to neviem posudit. a pytam sa druhy krat precosi nevratil zariadenie ked je tam napisane skusobna 7 dni doba hrubym pismom? vies robil som 1.5 roky na reklamacnom v roznave a tam som zazil zakaznikov co nosili naspat elektroniku, vymyslali tak absurdne veci len obcas zabudnu vymazat 300 fotiek z vikendoveho turistickeho pobytu,, tak nehnevaj sa ale na chudakov mam alergiu z povolania.
Audi A4, to je moje
tak ja som to vrátil do 7 dni len ochota z ich strany tam nebola ale po napísaní na soi mi postupne vrátili peniaze za tovar ......a na stránke majú vypredané záhadne rýchlo http://www.autocon.xf.cz/index.php?lng=0&p0=1....čo sa týka tej tvojej alergie tak to ta ľutujem ja tiež pracujem podobnej profesii...... mám známych čo máju inter.obchody aj čo ich tvoria a máju aj kamenné obchody všetci sme sa stretli zo zákazníkmi?????milanv píše:presmerovalo ma to na ulozisko s viacerymi verziami scanmaster. to co tvrdis ty tam nie je taze ti to neviem posudit. a pytam sa druhy krat precosi nevratil zariadenie ked je tam napisane skusobna 7 dni doba hrubym pismom? vies robil som 1.5 roky na reklamacnom v roznave a tam som zazil zakaznikov co nosili naspat elektroniku, vymyslali tak absurdne veci len obcas zabudnu vymazat 300 fotiek z vikendoveho turistickeho pobytu,, tak nehnevaj sa ale na chudakov mam alergiu z povolania.
čo tvrdím ja viem na rozdiel aj dokázať ale pre teba to bude asi ťažké keď nevieš čítať aby si to pochopil tak mám trpezlivosť aj z takými ako si ty tak ti to vysvetlím aby si to pochopil aj ty !!!!!!
ak si dáš na ich stránke PODPORA potom klik na SOFTWARE zasa klik na TYPE CAN/B potom najdeš ScanMaster ale neklikneš na TOTO ako si pozeral TY- info a download ale SEM- CZ Aktualizace a to ta presmeruje sem http://zalil.ru/34038687/102335a7.50c06 ... 1.7_cz.zip a na E mail mi poslali toto
Váž. zákazník
1. odinštalujte všetky verzie programu scanmaster
2. stiahnite iba scanmaster CZ Aktualizace
3. rozbalte
4. sú tam 2 súbory, najprv nainštalujte najprv základný (ten, ktorý má kratší názov)
5. nainštalujte Update CZ – tu v prvom kroku kliknite na „NEXT“ a v ďalšom kroku Vám program zobrazí požadovaný kód, ktorý si buď presne opíšte alebo najlepšie skopírujte.
6. teraz spustíte program a zadáte kód
7. ak nie je program česky, zmeníte jazyk na češtinu v nastaveniach
S pozdravom
AUTOCON Distribúcia
Prajem ty pekný deň (a vidíš že ta nenazývam chudákom a píšem ti to tu už tretí krát ) nemám rád keď ti niekto klame a má ťa za chudáka !!!!!!!!!