Pozdra stabilizátoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak v Cakovicich ve Skodovce mi nabizel clovek kterej tomu" rozumi" gumu stabiku volne,bez obalu,bez znaceni,zato radne obalenou v klouzku.Polozil to na pult a ten byl hnedka uplne bilej.Tak mu rikam,ze bych original a on ze tohle je original.Za tenhle brak chtel 240kc za kus!!!Blazen!!!Kdyz jsem vyndal ty stary,tak tam byly znaky,naky cislo a hlavne uvnitr takova zalisovana latka.Ted to delam tak,ze dovnitr ty gumy vlepim na pruzny lepidlo pasek z pasku stary ledvinky.Je tenkej a docela bitelnej.A uplne luxus bez nakejch vrzavejch zvuku ;)Jinak u vw 400kc kus s tou vlozkou a parada.
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
Otázka jestli si pomůžeš...jear ewing píše:Já je tam mám ani ne 15.tis km, přes víkend to vyměním a uvidím jestli se to hne, jinak kupuji original..Tomas6 píše:Já gum i kostí febi namontoval snad už stovky kusů.I horní uložení dávám febi atd...A s ničím nebyl nikdy problém.Že se ta guma po 50tis km nebo kost po podobných km vytluče je snad normální...
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Zkusím a uvidím.Tomas6 píše:Otázka jestli si pomůžeš...jear ewing píše:Já je tam mám ani ne 15.tis km, přes víkend to vyměním a uvidím jestli se to hne, jinak kupuji original..Tomas6 píše:Já gum i kostí febi namontoval snad už stovky kusů.I horní uložení dávám febi atd...A s ničím nebyl nikdy problém.Že se ta guma po 50tis km nebo kost po podobných km vytluče je snad normální...
Mám dotaz... Když bych si objednal to druhé pouzdro od shora a to plechový uložení z tohoto odkazu http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?Sup=SWAG , tak by to šlo namontovat? To by bylo asi nejlepší řešení proti vrzání, už mě to fakt štve 

VW Passat B7 2.0TDI CR DSG 2015 stock.
-
- Přispěvovatel
chjo, to je hrozný.. Fakt mě to štve, se s tim autem nedá ani pořádně jezdit, když z toho vycházej takový zvuky :/. Ale je divný, že to někdy někomu vrže a to stejný někomu zase nikdy nezavrže, to by mě zajímalo, čím to je.. Tak já už nevim, co si tam mám dát...
VW Passat B7 2.0TDI CR DSG 2015 stock.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Přikládám foto z montáže včetně utahovacího momentu šroubů, u šroubu kterej spojuje kost stabilizatoru a rameno nápravy se mi podařilo strhnout závit, snažil jsem se to protáhnout závitníkem, je to ale na draka, je to hodně strženo a budu muset předělat závit na 12 (takže obezřetně při montáži).
Zkoušeli jste už někdo tam dávat 12 závit ?

je lepší to odřezat a na tu plotnu navařit novou matkujear ewing píše:Přikládám foto z montáže včetně utahovacího momentu šroubů, u šroubu kterej spojuje kost stabilizatoru a rameno nápravy se mi podařilo strhnout závit, snažil jsem se to protáhnout závitníkem, je to ale na draka, je to hodně strženo a budu muset předělat závit na 12 (takže obezřetně při montáži).

-
- Přispěvovatel