Prosím o radu jako značku?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="Meggy"]slovacek.milos: věř tomu, že lepší než SACHS (za normální cenu) neseženeš
Sachs má pořád stejnou kvalitu ať do prvovýroby nebo do aftermarketu...díly dělám už přes deset let, předtím jsem 5 let mechaničil a nikdy s ním nebyl problém
samo pokud jsi koupil díly z Polska nebo z jiného nejasného zdroje tak je to spíš na zamyšlení u tebe
no co píšeš už jsem zde četl někde ze severu čech na jižní moravě je to stím sachsem jak píšu asi původ polsko a negarantovaná čína, rozpoznat kvalitu v sachsu bohužel neumím nejsem kvalitář tak jsem sáhl po Luk
poradil mi to i kámoš z olomouce co dělá nákladáky měl podobné problémy miloš
Sachs má pořád stejnou kvalitu ať do prvovýroby nebo do aftermarketu...díly dělám už přes deset let, předtím jsem 5 let mechaničil a nikdy s ním nebyl problém
samo pokud jsi koupil díly z Polska nebo z jiného nejasného zdroje tak je to spíš na zamyšlení u tebe
no co píšeš už jsem zde četl někde ze severu čech na jižní moravě je to stím sachsem jak píšu asi původ polsko a negarantovaná čína, rozpoznat kvalitu v sachsu bohužel neumím nejsem kvalitář tak jsem sáhl po Luk
poradil mi to i kámoš z olomouce co dělá nákladáky měl podobné problémy miloš
kvalitu nemusíš rozpoznávat když budeš nakupovat u kvalitních firem...tam je vždy původ jistý
celkem dobré vodítko je cena....všechny firmy mají cenu podobnou,,,někde dostaneš slevu 5% a někde 30%...když ti ale někdo nabídne to samé cena je ještě nižší tak je téměř jisté, že tam něco smrdí
celkem dobré vodítko je cena....všechny firmy mají cenu podobnou,,,někde dostaneš slevu 5% a někde 30%...když ti ale někdo nabídne to samé cena je ještě nižší tak je téměř jisté, že tam něco smrdí
AUDI A6 2,5TDi 132kW, Fabia II 1,4TDi, VW Polo 1,2
-
slovacek.milos
- Aktivista
mi ten tvůj příspěvek pořád leží v hlavě by mě zajímalo kde se v české republice nachází ty kvalitní firmy,Meggy píše:kvalitu nemusíš rozpoznávat když budeš nakupovat u kvalitních firem...tam je vždy původ jistý
s jistým původem zboží
kde se třeba ty kvalitní spojky vyrábí, jak se dá ta kvalita poznat,
já byl dneska v jedné prodejně a tam jsem sachs nepotkal spojky luk, taky poučení z reklamací
tak pokud máš nějaké adresy dík miloš
myslím, že je dobré vyhnout se netovým obchodům a u známých firem se vyhnout neznámým dílům většinou prodávaných pod jejich vlastní značkou viz: v AutoKelly jejich Starline
taky Morava je zahlacená zbožím z Polska, Číny a podobných států
stačí trochu zagůglit a najdeš velké společnosti co si nikdy nedovolí zákazníka podvést a nenajdeš tam kopie značek, protože nakupují přímo u výrobce ve fabrikách
ono když se občas koukám na klubech na některé nabídky, které se hodně liší od reálné ceny tak je to na zvážení jestli to koupit nebo ne....vždycky když mě někdo píše, že našel to samé něco za jinou cenu než mu třeba nabídnu já s 30% slevy tak je to úsměvné
taky Morava je zahlacená zbožím z Polska, Číny a podobných států
stačí trochu zagůglit a najdeš velké společnosti co si nikdy nedovolí zákazníka podvést a nenajdeš tam kopie značek, protože nakupují přímo u výrobce ve fabrikách
ono když se občas koukám na klubech na některé nabídky, které se hodně liší od reálné ceny tak je to na zvážení jestli to koupit nebo ne....vždycky když mě někdo píše, že našel to samé něco za jinou cenu než mu třeba nabídnu já s 30% slevy tak je to úsměvné
-
slovacek.milos
- Aktivista
mě by jen zajímalo jestli někdo ví kde se nějaký ten orginál vyrábí, ta kvalita, podle mě nikdo neví,nogis píše:Taky jsem nechápal jak může stejný díl stát v Kelly i jinde cca 22tis. a přitom jde koupit i za 7tis. (dvouhmota Sachs, 2 roky záruka)
jako všichni ví, ale nic konktrétního, to ke takový blafák internetových teoretiků
neboj, dělám díly přes deset let a byl jsem v dost fabrikách tak snad něco málo o tom vím a určitě nejsem "netovej teoretik"slovacek.milos píše:mě by jen zajímalo jestli někdo ví kde se nějaký ten orginál vyrábí, ta kvalita, podle mě nikdo neví,nogis píše:Taky jsem nechápal jak může stejný díl stát v Kelly i jinde cca 22tis. a přitom jde koupit i za 7tis. (dvouhmota Sachs, 2 roky záruka)
jako všichni ví, ale nic konktrétního, to ke takový blafák internetových teoretikůmiloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
jako jo ale řekni ve kterých fabrikách, kde se nachází, to tu pořád chybí že o tom něco víš a stačí pogoglovat to je pořád nic jen teorieMeggy píše:neboj, dělám díly přes deset let a byl jsem v dost fabrikách tak snad něco málo o tom vím a určitě nejsem "netovej teoretik"slovacek.milos píše:mě by jen zajímalo jestli někdo ví kde se nějaký ten orginál vyrábí, ta kvalita, podle mě nikdo neví,nogis píše:Taky jsem nechápal jak může stejný díl stát v Kelly i jinde cca 22tis. a přitom jde koupit i za 7tis. (dvouhmota Sachs, 2 roky záruka)
jako všichni ví, ale nic konktrétního, to ke takový blafák internetových teoretikůmiloš