Prosím o radu jako značku?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Martin RS
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Martin RS »

cc-autodíly
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="Meggy"]slovacek.milos: věř tomu, že lepší než SACHS (za normální cenu) neseženeš

Sachs má pořád stejnou kvalitu ať do prvovýroby nebo do aftermarketu...díly dělám už přes deset let, předtím jsem 5 let mechaničil a nikdy s ním nebyl problém

samo pokud jsi koupil díly z Polska nebo z jiného nejasného zdroje tak je to spíš na zamyšlení u tebe ;)

no co píšeš už jsem zde četl někde ze severu čech na jižní moravě je to stím sachsem jak píšu asi původ polsko a negarantovaná čína, rozpoznat kvalitu v sachsu bohužel neumím nejsem kvalitář tak jsem sáhl po Luk

poradil mi to i kámoš z olomouce co dělá nákladáky měl podobné problémy miloš
Meggy
Aktivista

Příspěvek od Meggy »

kvalitu nemusíš rozpoznávat když budeš nakupovat u kvalitních firem...tam je vždy původ jistý

celkem dobré vodítko je cena....všechny firmy mají cenu podobnou,,,někde dostaneš slevu 5% a někde 30%...když ti ale někdo nabídne to samé cena je ještě nižší tak je téměř jisté, že tam něco smrdí
AUDI A6 2,5TDi 132kW, Fabia II 1,4TDi, VW Polo 1,2
slovacek.milos
Aktivista

Meggy píše:kvalitu nemusíš rozpoznávat když budeš nakupovat u kvalitních firem...tam je vždy původ jistý

celkem dobré vodítko je cena....všechny firmy mají cenu podobnou,,,někde dostaneš slevu 5% a někde 30%...když ti ale někdo nabídne to samé cena je ještě nižší tak je téměř jisté, že tam něco smrdí
mi ten tvůj příspěvek pořád leží v hlavě by mě zajímalo kde se v české republice nachází ty kvalitní firmy,

s jistým původem zboží
kde se třeba ty kvalitní spojky vyrábí, jak se dá ta kvalita poznat,

já byl dneska v jedné prodejně a tam jsem sachs nepotkal spojky luk, taky poučení z reklamací

tak pokud máš nějaké adresy dík miloš
Meggy
Aktivista

Příspěvek od Meggy »

myslím, že je dobré vyhnout se netovým obchodům a u známých firem se vyhnout neznámým dílům většinou prodávaných pod jejich vlastní značkou viz: v AutoKelly jejich Starline

taky Morava je zahlacená zbožím z Polska, Číny a podobných států

stačí trochu zagůglit a najdeš velké společnosti co si nikdy nedovolí zákazníka podvést a nenajdeš tam kopie značek, protože nakupují přímo u výrobce ve fabrikách

ono když se občas koukám na klubech na některé nabídky, které se hodně liší od reálné ceny tak je to na zvážení jestli to koupit nebo ne....vždycky když mě někdo píše, že našel to samé něco za jinou cenu než mu třeba nabídnu já s 30% slevy tak je to úsměvné
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Taky jsem nechápal jak může stejný díl stát v Kelly i jinde cca 22tis. a přitom jde koupit i za 7tis. (dvouhmota Sachs, 2 roky záruka) (LOL)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
slovacek.milos
Aktivista

nogis píše:Taky jsem nechápal jak může stejný díl stát v Kelly i jinde cca 22tis. a přitom jde koupit i za 7tis. (dvouhmota Sachs, 2 roky záruka) (LOL)
mě by jen zajímalo jestli někdo ví kde se nějaký ten orginál vyrábí, ta kvalita, podle mě nikdo neví,

jako všichni ví, ale nic konktrétního, to ke takový blafák internetových teoretiků :) miloš
Meggy
Aktivista

Příspěvek od Meggy »

slovacek.milos píše:
nogis píše:Taky jsem nechápal jak může stejný díl stát v Kelly i jinde cca 22tis. a přitom jde koupit i za 7tis. (dvouhmota Sachs, 2 roky záruka) (LOL)
mě by jen zajímalo jestli někdo ví kde se nějaký ten orginál vyrábí, ta kvalita, podle mě nikdo neví,

jako všichni ví, ale nic konktrétního, to ke takový blafák internetových teoretiků :) miloš
neboj, dělám díly přes deset let a byl jsem v dost fabrikách tak snad něco málo o tom vím a určitě nejsem "netovej teoretik" ;)
slovacek.milos
Aktivista

Meggy píše:
slovacek.milos píše:

neboj, dělám díly přes deset let a byl jsem v dost fabrikách tak snad něco málo o tom vím a určitě nejsem "netovej teoretik" ;)
jako jo ale řekni ve kterých fabrikách, kde se nachází, to tu pořád chybí že o tom něco víš a stačí pogoglovat to je pořád nic jen teorie ;) miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“