77 kw TDI PD kouří a vibruje nejede - vyřešeno

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Praetorio
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Praetorio »

DOLPH píše:no já nevím,něco je špatně...,nepřehlédnul něco??vždyď už jsi vyjmenoval snad všechno a všechno dobré..

turbo OK,setrvák OK,tlaky OK,vačka OK,korekce na vstřikách OK,hadice i tlak OK,vždyď už tam nic jiného není....
já jsem jen uživatel, nebyl jsem u toho když to bylo rozebrané. Dají se ty zdvihátka vyměnit aniž by se musela sundavat hlava?
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším :-)
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

jo,dají.ale musí dolů vačka.
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

Passak, DOLPH díky za ty dvě super zprávy . Zítra mechanika zastavím ať se zaměří na ty zdvihátka, nechám je všechny vyměnit. Nastavit rozvody a pak dám vědět.
Díky i všem ostatním.
:worthy: ikdyby nic tak aspoň to vyzkoušíme. díky
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším :-)
Jirka Kužel
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka Kužel »

neco podobnyho jsem řešil nedavno na O2 a delal to blbej naftovej filtr nikdo ho nikdy nevymenil mel to 120 tkm a ve filtru byla 1 třetina jakehosi písku filtr nepruchozi a od 2000 to brutálně škubalo.byla to 1.9 77kw
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Praetorio
Přispěvovatel

Re: re

Příspěvek od Praetorio »

passak píše:už to neřeš !
zdělej ventildekl a bude tam jeden propadlej hydroštel+palec vačky ko!!
Tak potvrzeno, přesně jak píše "passak". Na 1 válci zdvihatko KO a palec na vačce KO.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Praetorio píše: Na 1 válci zdvihatko KO a palec na vačce KO.
Len pre info, aky davas olej a po kolko km ho menis?
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

misoVW píše:
Praetorio píše: Na 1 válci zdvihatko KO a palec na vačce KO.
Len pre info, aky davas olej a po kolko km ho menis?
Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40 norma VW 505.01, měním po 15000km.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Riesil som to iste na Alhambre a olej ten isty (wallbash) nahoda?
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

misoVW píše:Riesil som to iste na Alhambre a olej ten isty (wallbash) nahoda?
To nedokážu posoudit, jsem jen užívák teoretik. Předtím tam byl olej značky Repsol, označení nevím. Auto má najeto 110534km real.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

to musi byt tym sku...nym olejom (LOL) Nejazdilo to na servis do autorizaku?
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

misoVW píše:to musi byt tym sku...nym olejom (LOL) Nejazdilo to na servis do autorizaku?
Předchozí majitel byl z Španělska a ten jezdil do autorizovaného servisu(ověřeno), koupil jsem auto když mělo najeto 85000km od té doby tam leju Castrol. Těžko říct jestli je to olejem nebo únava materiálu.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

videl som PD s 300tis km a zodratu vacku nemali. Po 10Otis km unava materialu?
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

misoVW píše:videl som PD s 300tis km a zodratu vacku nemali. Po 10Otis km unava materialu?
Nevím jestli ty motory montujou ve Španělsku nebo je tam vozí smontované. Netuším.

Blbý je to, že nová vačka 9000kč, zdvihátka 4000kč, šrouby na vačku 3600kč + práce mechanika, výměna oleje. A jsem skoro na 20000kč. kurva drahá sranda.....
Naposledy upravil(a) Praetorio dne 18 pro 2009, 14:31, celkem upraveno 1 x.
kafo
Sběrač informací

Příspěvek od kafo »

misoVW píše:videl som PD s 300tis km a zodratu vacku nemali. Po 10Otis km unava materialu?
a aky olej odporucas do PD mam pred vymenou do 140000 tam bol castrol teraz je tam shel helix tak neviem co tam dat ked citam toto forum ohladne oleja castrol
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

ja lejem do PD Valvoline Durablend diesel 5W40, pouzivam ho niekolko rokov a no problem.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“