OII r.v.2004 Radio Bolero
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Takže-U Bolera je potřeba Gateway-Q,S,AA,AD.
Potom nakódovat.Jednotky jsou 10-ti bitové a myslím 805 ještě nemá k tomu popisek(stejně jako aktualizovaný SuperVag) a proto může při kódování dojít k chybám.Měl jsem tu jednoho,co měnil u Caddy Gateway a kódoval to superVagem-aktualizovaným a co ten udělal za neplechu jsem se jen smál.Nakódoval to,co Caddy vživotě neměla a ani se z výroby nedodává).Je potřeba 10 bitový popisek.
Potom nakódovat.Jednotky jsou 10-ti bitové a myslím 805 ještě nemá k tomu popisek(stejně jako aktualizovaný SuperVag) a proto může při kódování dojít k chybám.Měl jsem tu jednoho,co měnil u Caddy Gateway a kódoval to superVagem-aktualizovaným a co ten udělal za neplechu jsem se jen smál.Nakódoval to,co Caddy vživotě neměla a ani se z výroby nedodává).Je potřeba 10 bitový popisek.
Mam tam gateway O-1KO907530 E H09 0110 Co myslíš tím:Gateway-Q,S,AA,AD??cosby píše:Takže-U Bolera je potřeba Gateway-Q,S,AA,AD.
Číslo kodování je 3D3 F0B00071302
A v závadach je chyba kodování 01044
Re: gateway
Na změnu konektoru to nevypadá,leda by to někdo přepinoval,je tam jen Dvakrat "30" jednou "31" a dvakrát data.dream7000 píše:pri VAG 805 gateway nakoduješ tak že zaškrtneš v zozname jednotiek tie ktore máš v aute, napr. radio, telefon,navigacia...atd a kodovanie maš, inak radio by malo isť aj na staru gateway, mam to odskušané napr. s RNS 510, ale staval sa problem že gateway nevedela uspať radio a dochadzalo k vybijaniu baterie, podla mna v gateway nemaš zapnutu jednotku radio, tudiž spolu auto a radio nekomunikuje, ak si nemal origo radio, tak v gateway nebolo aktivovane, alebo ho niekto deaktivoval, aby ti na VAGu nehadzalo chybu
este ma napadla jedna vec, ak si tam mal radio sony, neurobil zmenu nejaky elektrikar v napajacom konektore radia, pretože pri osadeni origo radia aj bez nakodovania by toto malo fungovať, ale viem že taka zmena sa robila pri radiach aby sa dali zapinat aj bez klucika u skody a vw
Jinak jednou k vybití baterie došlo.
Jakym zpusobem zjistím zda mám v gateway nakodovane radio?Na další straně sem dal číslo kodování,máš codink calkulator?Ja pravě zatím nemám....kdyby mi to někdo projel,díky moc....Popřípadě poslal novy kod k nakodování gateway.Bolero si evidentně s datama nerozumí...Jednou se rožne při zapnutí parkovaček,jednou ne...při centrálu to same a jakmile zhasne stropní lampa Bolero se rožne atd...
A když mam svorku na AKU přes ampermetr,tak po zamknutí chvilu žere skoro 1,5 A pak Bolero zhasne a spadne to na klidovych 0.22A jenže pak se zas rožne atd....Ze zapojenou baterkou to nedělá se mi zdá ale kdo ví co to dělá v noci... že to jednou sežralo AKU
stiahni si program LCODE, s ceskymi popiskami a do neho nakopirujes tvoje kodovanie, kodovanie s radiom analog je 3D3F0B40071302
Naposledy upravil(a) dream7000 dne 30 pro 2009, 10:50, celkem upraveno 2 x.
re.volt@centrum.czdream7000 píše:napis mi mail poslem ti ho aj s popiskami..kodovanie tvojej jednotky som ti napisal vyssie...ak sa jedna len o radio
A prosím Tě to číslo kodování co si mi poslal mužu dát i pro to Bolero?
ano jasne, najprv nakoduj gateway .......to je kodovanie tvojej jednotky gateway s upravou pre analog radio, gateway je brana ktora komunikuje so vsetkymi jednotkami v aute a to kodovanie je upravene aby gateway videla aj radio....nezalezi ci je to bolero...je to analog a dat ho tam mozes bez problemov a vymaz zavady v gateway a napis ci ti este nejaku nahodilo...posli este potom z jednotky radia vypis z VAGu, aj to treba spravne nakodovat
tak malý pokrok... radio už se ovladá klíčkem(zap,vyp)ale stále svítí,lze i napíchnout,hlasí jen chyby,ktere jsou opravněné z duvodu slabe vybavy,jen nejde kodovat....kodovaní není podbarvene.dream7000 píše:ano jasne, najprv nakoduj gateway .......to je kodovanie tvojej jednotky gateway s upravou pre analog radio, gateway je brana ktora komunikuje so vsetkymi jednotkami v aute a to kodovanie je upravene aby gateway videla aj radio....nezalezi ci je to bolero...je to analog a dat ho tam mozes bez problemov a vymaz zavady v gateway a napis ci ti este nejaku nahodilo...posli este potom z jednotky radia vypis z VAGu, aj to treba spravne nakodovat
V gaateway je chyba neco s diplejem... 01305
V čemje ještě problém,aby to nesvítilo?Na nejake chyby kašlem :c)