kdyby se něco opravovalo ale řeší se hovadina

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chyba na něm být nemusí, ale ukazuje bludy.TomášS píše:Ahoj,
o senzoru příčného zrychlení vím. Chyba na něj ve VAGu není. Ví někdo kde se fyzicky nachází? Zkusil bych si ho půjčit a vyzkoušet jiný. Je to hodně nepříjemný na suchu a vůbec nechci vědět co to s autem udělá na sněhu.
Ještě dotaz. Je pod volantem cosi co snímá natočení volantu? Dle VAGu je volant v rovině. Napadá mne zda se třeba signál při určitém natočení nepřeruší.
slovacek.milos píše:bych se na to vyprdnul je kluzko zapnu ASR a pomože to
kdyby se něco opravovalo ale řeší se hovadinamiloš
a vedel by so prosim ta desifrovat vybavu mojej O1 ze ktory kod je pre EDS? pretoze v kupnej zmluve od vyrobcu EDS nemam uvedene, kody som vlozit v tomto vlakne na prvej stranetomiisp píše:jo, ASR cisto znizuje vykon motora (po CANbuse napr.), EDS pribrzduje kolesa podla rozdielu L/P pri pretacani kola, ja osobne som sa z ASR bez EDS nestretol, vzdy to islo v poradi - ABS, ABS/EDS,ABS/EDS/ASR,ABS/EDS/ASR/ESP.....
EDS funguje iba do 40km/h (u 4x4 do 80km/h), ASR funguje stale (a neda sa vypnut, tlacitkom sa sice ,,vypne,, ale po prekroceni 60km/h sa znova potichu zapne, to tlacitko je len kvoli rozjadzom a podobne)
strucne, x krat popisane...ASR znizuje vykon aby bola spatne dosiahnuta trakcia kolies pri preklze(zeby Anti Slip Regulation ?)...obmedzuje vykon, nie pribrzduje....zvycajne sa pise iba ASR kedze ASR uz obsahuje EDS...to iste plati napr. pre ESP, uvadza sa auto ma ESP a to zahrnuje vsetky podsystemy (ABS EDS ASR) ale to sa uz zvycajne nepise...sky59 píše:a vedel by so prosim ta desifrovat vybavu mojej O1 ze ktory kod je pre EDS? pretoze v kupnej zmluve od vyrobcu EDS nemam uvedene, kody som vlozit v tomto vlakne na prvej stranetomiisp píše:jo, ASR cisto znizuje vykon motora (po CANbuse napr.), EDS pribrzduje kolesa podla rozdielu L/P pri pretacani kola, ja osobne som sa z ASR bez EDS nestretol, vzdy to islo v poradi - ABS, ABS/EDS,ABS/EDS/ASR,ABS/EDS/ASR/ESP.....
EDS funguje iba do 40km/h (u 4x4 do 80km/h), ASR funguje stale (a neda sa vypnut, tlacitkom sa sice ,,vypne,, ale po prekroceni 60km/h sa znova potichu zapne, to tlacitko je len kvoli rozjadzom a podobne)
myslim ze tato debata uz naozaj stratila zmysel pokial mi niekto nepovie ze ktory kod je pre EDS a ak ho tam nemam tak ASR funguje aj bez EDS ako som napisal
uz som to tam napisal, lebo sa to bere ze vyssi system obsahuje vsetky predosle systemy...preco sa pise iba ABS s ESP ? lebo pisat ABS,EDS,ASR,MSR,ESP je troska zdlhavesky59 píše:tomiisp píše:a aby som to zabil, vybava 1AJ je : abs, elektronicka uzaverka diferencialu -eds- a regulace prokluzu nahonu -asr-
no ved to ste mohli uz davno napisat /ak sa nemylis/ potom ale preco vyrobca mi do papierov napisal iba ABS+ASR?
tomiisp píše:uz som to tam napisal, lebo sa to bere ze vyssi system obsahuje vsetky predosle systemy...preco sa pise iba ABS s ESP ? lebo pisat ABS,EDS,ASR,MSR,ESP je troska zdlhavesky59 píše:tomiisp píše:a aby som to zabil, vybava 1AJ je : abs, elektronicka uzaverka diferencialu -eds- a regulace prokluzu nahonu -asr-
no ved to ste mohli uz davno napisat /ak sa nemylis/ potom ale preco vyrobca mi do papierov napisal iba ABS+ASR?