Rozvody Fabia 1.9 TDi PD ATD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

papouch22
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od papouch22 »

ja si zase pamatuju souseda fabii co mel od nova a po 6 letech a necelym kilu na tachaci se rozpadla napinaci kladka, zacalo se z toho hulit a kvycelo to tak to zdechnul a nepotkalo se to ,, tak si vyber no
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

je fakt že jsem jednou dělal tdi a montovala se sada kde napínací kladka litens canada se zadřela po 3000km a ůplně se řemenem přebrousil ten plech co je na kladce nalisovanej jako vedení řemenu a upadl do řemenu a ten skočil o zub na čerpadle. Nic se nepotkalo ale novej rozvod kaput. Když jsem tehdá viděl co ten řemen vydržel, přebrousil plech, ano byl na cáry, ale držel po hromade. Nová sada a auto jezdí dodnes. Jsou to někdy náhody, ale když je vše v dobré kvalitě tak to vydrží fakt kotel km
arielohv
Přispěvovatel

Příspěvek od arielohv »

Já to předělával na nový typ na sharanu AUY 2001 a ta díra tam byla (jen o cca 2 cm jinde, ale funguje to normálně)
Škoda Octavia combi BKD 2009
vlastik.vitek
Nováček

Příspěvek od vlastik.vitek »

Asi to taky vidím na starší typ, to vrtání mě odrazuje :-?
Ne, že bych se bál, že bych to nezvládnul, zvládnul jsem horší věci :) ale na rozvody pak nedostanu záruku, což je nekdy o průser.
Audi S6 Avant 4.2 V8 Quattro , Fabia 1.9 TDI PD, Yamaha R1, ex Audi S4 B5 Sprint Blue , ex GTI 16V
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jen tak mimochodem, stalo se někdy někomu, že někdo uznal reklamaci rozvodů u potkaného motoru? Řekl bych jen tůdle..., vždy se vymluví, ne?
nepropadat panice...
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

Reklamaci potkaneho motoru kvili rozvodum neuzna asi nikdo. Byla by to tahanice nejen s mechosem, ale i vyrobcem sady, zkoumani materialu atd. Nakonec si stejne neco vymysli.
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

mě dali tehdá novou sadu jak se mi rafla ta napínací kladka, ale tam se to nepotkalo, jen to skáklo na čerpadle a zastavilo se to
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“