Nic od nich nebrat, nenechávat dělat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

13000 :o :o :o a já robím v dielni za pár EUR
levák bob
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od levák bob »

mistrkutil píše:No jo když platí pojišťovna tak se nemůžou tolik napakovat protože pojišťováci na to mají svoje tabulky s cenou a víc nedají kdežto obyč. zákazník jen kouká a platí :-D

Nevím jak která lakovna, ale nejlíp mám zaplaceny auta které dělám na pojištovnu,(pokud nechceš prachy rozpočtem)platěj sice pozde ale většinou respektují cenu, nedíví se když požaduji lakovat přilehlý díly(kvůli barvy) do rozstřiku atd. Naproti tomu běžný koncový klient většinou nezná problematiku, diví se: proč jeho perletová menavka nesedí 100% a 1200-1500 za nástřik vedlejšího dílu do rozstřiku už platit nechce a ve finále(už jsem zažil) jsem byl podezírán , že taham za fusekli a snažim se natahovat cenu a to dělám za stejnou cenu jak pro servis,ktery mi dá nekolik aut týdně, tak pro cloveka který ke mě prijede jednou za cele semes.. Ale to jsem odbocil, všechno co tady poškozený uvádí jako argumentaci té nehorázné ceny(nanotechnologie,broušení...)jsou laciné bláboly lidí kteří se jen snaži nějakým moc chytrým povídánim o naprosto běžných produktech vylepit propast mezi cenou a odvedenou prací...komplet leštení, včetně broušení,ochrany skel,venk.plastu, vše 3M včetně keramické vrstvy a leštění proti hologramu 3000,- u tmavých, silně zvětralých laků 3500,-bez DPH a to dělám v Praze a když si lidi jdou pro auto nechtěj věřit, že to je jejich(pardon za sebechválu..)
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

Reagoval jsem tam zpátky emailem na to co mě poslal a zatím nic. Zítra tam zavolám a trochu zahrozím
pitrsss
Přispěvovatel

Příspěvek od pitrsss »

u nás to broušení a leštění laku dělaj za cca 1700Kč a komplet čištění interiéru 1500kč
g3 tdi ahu,octa asz
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Přesně tak leštění, broušení plus interier musí bejt do 5tisíc a to bych se ještě rozmejšlel.
Elektronika auta a technika........
776 829390
zdendazde
Sběrač informací

Příspěvek od zdendazde »

nejvíc potěší neštěstí druhýho. Známej si dal A6 na ruční mytí a nabořili mu zadek. Ten umejvač prý nebyl zvyklej na automat. Pojišťovna zaplatila, borca to pak stálo 60litrů. (LOL) Já bych teda tak drahý auto nějaký lopatě, co meje auta, nesvěřil........
levák bob
Sběrač informací

Příspěvek od levák bob »

pitrsss píše:u nás to broušení a leštění laku dělaj za cca 1700Kč a komplet čištění interiéru 1500kč
Jo, znám lidi co to delaj za 1000kč ale neni lešteni jako leštění (noteeth)
rehak6co
Přispěvovatel

Příspěvek od rehak6co »

Tak já mam jen dobrou zkušenost!!!

Scháněl sem na netu KYB exel G na Octu a našel je na jejich šopu. Našel si kontakt a protože to bylo v Plzni jel sem je koupit, ale na adrese mi řekli, že se přestěhovali na okraj Křimic. Druhej den sem zavolal a vše objednal po telefonu a že sem je nemohl najít dal mi slevu 600,- na všechny čtyři a tak sem si je mohl za pár dní v Křimicích vyzvednout(6000.-komplet).

Dělá tam mladej kluk super domluva, zrovna dával novej vejfuk a čuměl sem že sprejuje všechny sváry a to chcalo a zákaznici do telefonu řekl že pro ni sjede na zastávku aby nezmokla...

Podle mě je to dobrej člověk :P :P :P
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

Proč by nezajel na zastávku, když nejezdí s vím autem.Jak jednoduché (LOL)

Ale netvrdím, že s ním musí mít každej špatné zkušenosti. Něco jiného je koupit díl a něco jiného je, viz jak jsem psal na začátku. Prostě mě to zklamalo moc. Těšil jsem se, že bude všechno OK a všechno je na hovno
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

když si někam dám auto tak se zajímám za kolik, poleštit a vysát auto za 13litrů si dá chovanec duševního ústavu nebo komu na penězích nezáleží miloš ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“