mistrkutil píše:No jo když platí pojišťovna tak se nemůžou tolik napakovat protože pojišťováci na to mají svoje tabulky s cenou a víc nedají kdežto obyč. zákazník jen kouká a platí

Nevím jak která lakovna, ale nejlíp mám zaplaceny auta které dělám na pojištovnu,(pokud nechceš prachy rozpočtem)platěj sice pozde ale většinou respektují cenu, nedíví se když požaduji lakovat přilehlý díly(kvůli barvy) do rozstřiku atd. Naproti tomu běžný koncový klient většinou nezná problematiku, diví se: proč jeho perletová menavka nesedí 100% a 1200-1500 za nástřik vedlejšího dílu do rozstřiku už platit nechce a ve finále(už jsem zažil) jsem byl podezírán , že taham za fusekli a snažim se natahovat cenu a to dělám za stejnou cenu jak pro servis,ktery mi dá nekolik aut týdně, tak pro cloveka který ke mě prijede jednou za cele semes.. Ale to jsem odbocil, všechno co tady poškozený uvádí jako argumentaci té nehorázné ceny(nanotechnologie,broušení...)jsou laciné bláboly lidí kteří se jen snaži nějakým moc chytrým povídánim o naprosto běžných produktech vylepit propast mezi cenou a odvedenou prací...komplet leštení, včetně broušení,ochrany skel,venk.plastu, vše 3M včetně keramické vrstvy a leštění proti hologramu 3000,- u tmavých, silně zvětralých laků 3500,-bez DPH a to dělám v Praze a když si lidi jdou pro auto nechtěj věřit, že to je jejich(pardon za sebechválu..)