Ruller píše:škoda ji.. po tom celolaku byla top. smula u ni byla manualni zrcatka a sedacky bez vyhrivani ale zase kvalitni audio nikdy nechybelo jela pekne, turbo a fmic dobry, ale ty vstriky od TK si myslim ze maji najeto min 200t
Ty vstřiky maji najeto prd. Myslíš, že bych dělal přestavbu na závodní auto z auta, které má nalítáno jak ty píšeš min. 200tis ?
Ruller píše:škoda ji.. po tom celolaku byla top. smula u ni byla manualni zrcatka a sedacky bez vyhrivani ale zase kvalitni audio nikdy nechybelo jela pekne, turbo a fmic dobry, ale ty vstriky od TK si myslim ze maji najeto min 200t
Ty vstřiky maji najeto prd. Myslíš, že bych dělal přestavbu na závodní auto z auta, které má nalítáno jak ty píšeš min. 200tis ?
Myslis ze bys delal prestavbu z auta ktere ma prd nalitano, kdyz tam pulku veci vymenis? Asi te zajimalo vic kolik to ma KM jak cena, ale me to tvrdit nemusis...
Nevim teda proc mela ta fabie tak traktoroidni zvuk kdyz se pridal plyn
Já to auto kupoval jako zabavený leasing. To auto jsem zabavoval já když jsem pracoval pro leasingové společnosti a vymáhal jsem pro ně pohledávky. O historii toho auta jsem věděl vše, včetně servisu, najetých km atd. A co se týče ceny toho auta ? Byla velice příznivá. Pro tu leasingovku jsem dost dlouho pracoval a tak mi udělali cenu jaká se neodmítá. Nekšeftuju s dílama, ale jen jsem prodával co mi doma zůstalo. Nemám zapotřebý ojebávat někoho pro pár korun.
Pilan me svezl a na to, jaka je to krava tezka tak hodne slusne svezeni. Nejvic me dostavala asi ta spotreba. U takoveho kolosu spotreba 5,5 úro 100kmph je neco, co mi hlava proste nebere. Imho to bude v tom chipu, protoze Superb pri takove rychlosti v patek bral 4,4
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
taky me zarazila ta spotreba ale jak jsme jeli dom tak se to potvrdilo dokonce to Kleslo dle pc na 5.1 ale to uz me nebere hlava samo nebyla to pila ale pouze svizna jizda po uspesnem vylete z Tyniste jinak bych chtel podekovat za pristup a naladeni Peckaaa uz aby byli doma nejake ty body at nemusim byt Kloboucnik
vcera jsem jel dom a furt se na me lepil nejakej Gerhard D z 7kou novou tak si rikam ze zkusim co to umi a gerhard byl v prdeli nedal me pak jsem po 2 km musel odpocit dom z dalnice tak jsem tu honicku ukoncil a uz vim proc nechapal 750I se nechytalo dobre naladeno
nechci brát iluze, ale myslím že Gerhard z D na to ani nemusel moc šlapat...přeci jen ta nová 750i má přez 400PS a k 600Nm někdy je to o tom, že ten druhej nemusí jet na doraz každopádně ta tvoj raketka musí jezdit pěkně
myslim jsi ze Gerhard tomu slapal pekne jak ja protoze tam bylo zpomaleni na 60ku a uz me chtel davat u Brna takze tomu dal taky neboj a nepochopil to ze me neujel tohle je muj nazor