proc myslis ze pro ASZ je 120kw na seriovych komponentech moc??? to mas nejakejch 156 koni...jestli se k tomu chova...Forest píše:120-125kW je rozhodne optimum ... otazkou je pro co, podle me pro pravidelny repas turbaBoader píše:tech 120 kw neni z brzdy no je to odhad notakze je mozny ze to tam vubec ani neni co ? borec rikal ze 120 -125 kw je prj v klidu takovy optimum no myslite ze je to dost ??
Ale neboj, k Tvemu stesti to tam nebude
Otazkou je, za predpokladu, ze k tomu pristupoval takto, jaka bude kvalita toho chipu.
OCT 1 TDI PD VS FABIA RS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kila podle mě dělají hodně do 100km/h, ale pak už to zase tak strašný není. Ty kola taky neudělají moc. Jestli mu nejvíc ujede na čtyřku, tak ten výkon nebude stejný a to má fabie horší aerodynamiku, myslím. Máš prostě málo nafty,no...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
-
turbo kamna power
- Aktivista
Ono je ale taky kolo a kolo. Já mam 17" který jsou těžký jak prase a věř, že je to znát hodně. Když sundam zimní tak mam pocit, že mě někdo drží za prdel. Zkuste si dát sprint na zimních pneu. Třeba tam ten rozdíl nebude takovej.MirekX píše:kila podle mě dělají hodně do 100km/h, ale pak už to zase tak strašný není. Ty kola taky neudělají moc. Jestli mu nejvíc ujede na čtyřku, tak ten výkon nebude stejný a to má fabie horší aerodynamiku, myslím. Máš prostě málo nafty,no...
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
-
turbo kamna power
- Aktivista
Podla hesla, niesi dost bohaty, na to aby si setril... nekupuj za kazdu cenu ked na to nemas sunt len aby si to mal.Boader píše:TK píše:Já bych řek, že máš shrnutý kobereček pod plynovým pedálem.
Sry ze si ty upravy platim sam a ne sponzori!!!!!!
A nebo mas povolani hodny syn
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne 
kozelpub píše:Podla hesla, niesi dost bohaty, na to aby si setril... nekupuj za kazdu cenu ked na to nemas sunt len aby si to mal.Boader píše:TK píše:Já bych řek, že máš shrnutý kobereček pod plynovým pedálem.
Ajak ty muzes vedet ze ten chip je spatnej ???
newmBoader píše:kozelpub píše:Podla hesla, niesi dost bohaty, na to aby si setril... nekupuj za kazdu cenu ked na to nemas sunt len aby si to mal.Boader píše:
Ajak ty muzes vedet ze ten chip je spatnej ???
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne 
To s tím koberečkem měl být fór. Jinak věř, že vše čeho jsem v životě dosáhl, jsem dosáhl svou prací. A co se týče sponzorů. Nejdřív musíš něco vytvořit - dokázat a pak teprve můžeš oslovit sponzora. Pokud jsem tě nějakým způsobem urazil - omlouvám se. Mohu ti jen poradit: Pokud budeš podobný problém s porovnáváním aut řešit, musíš řešit auto komplet. Motor, převody včetně kol a pneu, hmotnost, aerodinamiku atd.Boader píše:TK píše:Já bych řek, že máš shrnutý kobereček pod plynovým pedálem.