Vyplatí se pneuservis?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
Přidám své ( naše ) zkušenosti
hned ze startu o prodeji pneu - lidi jsou banda špekulantů a z 95% je to hra o ceně, pomalu každej chce to nejlevnější...fakt hrůza,pak si stěžují že jim to na mokru klouže,hučí apod. - ty vole a co chceš za 8 stovek v patnáctce?
Někteří jsou rozumní(je jich fakt málo), nechaj si nadělit normální pneu - Matador,Barum,Semperit,Kleber, hodne Nexen jsme ted zaznamenali zvýšenou poptávku jak se to objevilo na Škodovkách v prvovýrobě
Nemáme ale vytříbený sortiment, spíš co kdo chce,občas prodáme i Conti nebo Michelin, ale spíš výjimečně
Mašiny máme takovej lepší základ, je to Werther,myslím Itálie, jako fungují 8 let bez máknutí,vyvyžovačku si kalibruješ sám
Za přehození obutých kol s vyvážením bereme 200,-
, za přezutí jen pneu 500,- , víc by ti u nás na vesnici nikdo nedal, i tak jsemš za zloděje
Nejhorší jsou ti co přijdou se sjetinou cen z netu ( srovnávače cen ) a chtějí to ještě levněji, jako co na to říct...ale to je na další debatu
Pneuservis máme jako doplňkovou službu, vesměs 14 dní nával na podzim, to stejný na jaře, jinak občas nějakej defet,převážení apod.
hned ze startu o prodeji pneu - lidi jsou banda špekulantů a z 95% je to hra o ceně, pomalu každej chce to nejlevnější...fakt hrůza,pak si stěžují že jim to na mokru klouže,hučí apod. - ty vole a co chceš za 8 stovek v patnáctce?
Někteří jsou rozumní(je jich fakt málo), nechaj si nadělit normální pneu - Matador,Barum,Semperit,Kleber, hodne Nexen jsme ted zaznamenali zvýšenou poptávku jak se to objevilo na Škodovkách v prvovýrobě

Nemáme ale vytříbený sortiment, spíš co kdo chce,občas prodáme i Conti nebo Michelin, ale spíš výjimečně
Mašiny máme takovej lepší základ, je to Werther,myslím Itálie, jako fungují 8 let bez máknutí,vyvyžovačku si kalibruješ sám
Za přehození obutých kol s vyvážením bereme 200,-

Nejhorší jsou ti co přijdou se sjetinou cen z netu ( srovnávače cen ) a chtějí to ještě levněji, jako co na to říct...ale to je na další debatu
Pneuservis máme jako doplňkovou službu, vesměs 14 dní nával na podzim, to stejný na jaře, jinak občas nějakej defet,převážení apod.
-
- Nováček
Díky za tip, nebo spíš za názor. Reklamu si nedělám, ale až to rozjedu tak ji asi jednou budu taky potřebovat, pořádnou reklamu. I když já říkám, že nejlepší reklama je spokojený zákazník!!! Každopádně techto názorů se mi sešlo víc a tak jsem nakonec koupil model vyšší LC887IT a myslím že jsem udělal fakt dobře, protože ten nižšíí model by mě asi po pár měsících dost mrzel!!!
Máte pravdu, zrovna včera mi povídala zákaznice, poslal jsi mne do toho pneuservisu, kde mi po telefonu řekli, že jedna pneu stojí 900kč, ale když jsem tam přijela, a řekla jim, že chci zimní /chtěla pouze 2/, a jak jsi říkal i duše/měla vyrezlé ráfky/ tak jsem zaplatila 2700kč. Tak jí říkám, ale duše stojí tak 200kč/kus, a přece práce není zadarmo..A ona povídá, já myslela, že práce je v ceně... 

nepropadat panice...
Nedávají, ale když máš vyrezlý ráfek, tak je to nejlepší. Servismani většinou kašlou nato, jej očistit a guma uchází..Já to čistil jako blbec , natíral a stejně jsem měl kola za čas prázdná. Tak jsem tam dal duše/T4/ a mám klid. Já jim jebu na jejich vynálezy, já žiju v minulosti, kdy vše technicky fungovalo.. Samozřejmě u nějakého bucharu je to nesmysl, ale třeba paní má Lancii Y 12 s malými pneu , důchodkyně, která říkala, no oni mi tehdy udělali gumy/nové/a já přišla k autu, a kolo leželo na ráfku..Tak jsem tam musela znova ....Tak jsem jí právě řekl, ať vám tam teď dají duše.. 

nepropadat panice...
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
taky nekdy pomuze to maznout misto mejdlem, drobet motorakem, on trosku nazere gumu a pak drzi.jericho-3 píše:Nedávají, ale když máš vyrezlý ráfek, tak je to nejlepší. Servismani většinou kašlou nato, jej očistit a guma uchází..Já to čistil jako blbec , natíral a stejně jsem měl kola za čas prázdná. Tak jsem tam dal duše/T4/ a mám klid. Já jim jebu na jejich vynálezy, já žiju v minulosti, kdy vše technicky fungovalo.. Samozřejmě u nějakého bucharu je to nesmysl, ale třeba paní má Lancii Y 12 s malými pneu , důchodkyně, která říkala, no oni mi tehdy udělali gumy/nové/a já přišla k autu, a kolo leželo na ráfku..Tak jsem tam musela znova ....Tak jsem jí právě řekl, ať vám tam teď dají duše..
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to jako ze budu po opici hazet banany a ona po mne novy rafky? hlavne aby hazela spravnej rozmerWOB píše:ti nademnou víceméně popsali správný postup. A pokud to má vyrezlý tak že tomu ani broušení nepomůže, tak se vrátíme zase k pořekadlu o opičce a banánkách.

launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Kámoš má kolo překrásný stav z Cadillaca ze 70-tých let, má teměř snad úplně novou pneu. Ale má jednu chybu, postupně, třeba za 14 dní ujde..Je to soukromý gumař, tak ji sundal a kouká, amíci ji zkoušeli přilepit nějakým lepidlem..Tak vše vyčistil, dal dohromady, ponořil do vody a vše 0.k. Ale situace je stejná... 
Ono pořekadlo s banány je velice pravdivé, ale třeba dotyčná paní, velmi sympatická důchodkyně, jezdí hlavně po městě/ještě trochu pracuje/ auto je z roku 1997 , v dobrém stavu, ale když je někdy potřebná investice, je smutná a nerada sahá do našetřených peněz .../ na horší časy, např. nemoc/ Takže tam bych pořekadlo moc nepoužival...

Ono pořekadlo s banány je velice pravdivé, ale třeba dotyčná paní, velmi sympatická důchodkyně, jezdí hlavně po městě/ještě trochu pracuje/ auto je z roku 1997 , v dobrém stavu, ale když je někdy potřebná investice, je smutná a nerada sahá do našetřených peněz .../ na horší časy, např. nemoc/ Takže tam bych pořekadlo moc nepoužival...
nepropadat panice...
Může se určitě vyplatit, ale je dobré si všechno předem propočítat. Pokud bys měl kupovat veškeré zařízení, tak ti bude trvat mnohem dýl, než kdybys už něco měl. Taky záleží, jestli už bys měl nějaké zákazníky a nebo bys klientelu teprve sháněl. Já měl doma zařízenou poměrně velkou dílnu a postupem času jsem přezouval gumy čím dál více lidem. Tak jsem si řekl, že do pneuservisu půjdu. Tady http://www.vawobchod.cz/pneuservisni-vybaveni/ jsem si objednal kvalitní vyvažovačku a zouvačku a nějaké další věci, které jsem potřeboval. Náklady se mi vrátili do půl roku zpět. Co se týče pneumatik, tak mám domluvený velkoobchod, od kterého beru gumy a jenom je objednávám na konkrétní zakázky.[/url]
Dnes je pneuservis v malom nerentabilny. Kamarat ma autoservis a k zakupeniu pneuservisneho vybavenia ho donutili zakaznici. Je to pre neho vyslovene stratova zalezitost, ale musi ho mat, pretoze ma vela firemnych zakaznikov a ty chcu aby im spravil vsetko pod jednou strechou a oni nemuseli chodit este niekam inam. Cize oprav, alebo vymen mi to a to a este mi pri tejto prilezitosti prezuj aj auto. To je cele.
Pneuservis sa oplati jedine vo velkom. To znamena mat potrebne priestori, vybavenie a plny sklad gum od bicykla az po kombajn. Vtedy je to ziskove, hlavne pocas zatvy
Pneuservis sa oplati jedine vo velkom. To znamena mat potrebne priestori, vybavenie a plny sklad gum od bicykla az po kombajn. Vtedy je to ziskove, hlavne pocas zatvy