takze aj po restarte 1. jednotku nacita vsetko funguje druhu nacita, skocia vsetky moznosti, ze sa da na ne klik vzapeti zblednu potom nalavo hore napise: "inicializace can"
potom naskoci "vysilam adresu XY
G71M=-1"
a skoci tabulka s napisom
"priliz mnoho chyb komunikace pro pokracovani"
a vratima na okno kde su vsetky rj potom to robi na kazdej
záleží co půjde, vyčtení mazaní chyb asi ano i v cz verzi bude mozná i psát plnou licenci ale nastane problém s kódováním nebo jinou fci co vcds nabízí
jakmile budeš číst např online hodnoty (ot, teplota, množsví nasavaného vzduchu) kabel problikne červene vcds se sekne a konec, pokud někdo ví čím to je a jak seto dá spravit jsem ochoten mu jeden ze dvou kabelu co mam ponechat
Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
mcz píše:záleží co půjde, vyčtení mazaní chyb asi ano i v cz verzi bude mozná i psát plnou licenci ale nastane problém s kódováním nebo jinou fci co vcds nabízí
jakmile budeš číst např online hodnoty (ot, teplota, množsví nasavaného vzduchu) kabel problikne červene vcds se sekne a konec, pokud někdo ví čím to je a jak seto dá spravit jsem ochoten mu jeden ze dvou kabelu co mam ponechat
Toto je podla mna kablom, mam kupeny z T-martu funguje bez problemov, objednal som presne ten istý(pre kamarata) a ten už blbne. Takže chyba v kablu
kabel jsem vymazal a nahral do nej napln pro řadu 10, dal vcds 10.6.4 EN co bylo na cd knemu a svete div se kabel jede bez problému, i dlouhé kodovaní naprosto super, kabel ma atmegu a BL a zkoušel jsem CZ verzi a bylo zase po kabelu tak jsemho zpet prehral a english verze zase funguje jak ma takze nevim nevim nekde jsem videl v popisku u 11.x zrovna ze nefunguje dlouhé kodování a auto-detect CAN only kdyby nekdo mel napln pro kabel verze 11.X bylo byto super:-)
Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
mcz píše:ja mam zkusenost asi 5 kabelu řady 11 co zlobí
kabel jsem vymazal a nahral do nej napln pro řadu 10, dal vcds 10.6.4 EN co bylo na cd knemu a svete div se kabel jede bez problému, i dlouhé kodovaní naprosto super, kabel ma atmegu a BL a zkoušel jsem CZ verzi a bylo zase po kabelu tak jsemho zpet prehral a english verze zase funguje jak ma takze nevim nevim nekde jsem videl v popisku u 11.x zrovna ze nefunguje dlouhé kodování a auto-detect CAN only kdyby nekdo mel napln pro kabel verze 11.X bylo byto super:-)
U mna to vyzera ze dlhe kodovanie fachci dobre. Len toho golfa 99 mi nechce nejak riesit...
Nove idu good.. este to skusim na kamosovom aute a dam vediet... Len teraz nemam na to moc casu
Kabel dneska dorazil, ale smuuula, uz tam neni atmega, ale nejaky cinsky srac. Co jsem se divil, tak mi poslali i napln pro ft232, ovsem predpokladam ze kdyz se prepise kabel tak to bude stejne naprd. Ale treba se diky tomu ze tam neni atmega neprepise... Cas ukaze -)
matiz píše:Kabel dneska dorazil, ale smuuula, uz tam neni atmega, ale nejaky cinsky srac. Co jsem se divil, tak mi poslali i napln pro ft232, ovsem predpokladam ze kdyz se prepise kabel tak to bude stejne naprd. Ale treba se diky tomu ze tam neni atmega neprepise... Cas ukaze -)