Instalace CZ verze VAG-COM 11.10

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mizi
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od mizi »

burek píše:zkus restart pc me to jednout aky tak zablblo....
idem to skusit, dufam ze to pomoze :)
Golf IV 1,9Tdi 66kw ALH
mizi
Sběrač informací

Příspěvek od mizi »

takze aj po restarte 1. jednotku nacita vsetko funguje druhu nacita, skocia vsetky moznosti, ze sa da na ne klik vzapeti zblednu potom nalavo hore napise: "inicializace can"
potom naskoci "vysilam adresu XY
G71M=-1"

a skoci tabulka s napisom
"priliz mnoho chyb komunikace pro pokracovani"
a vratima na okno kde su vsetky rj potom to robi na kazdej

skusam to na mojom golfe IV 99, necanovom
Golf IV 1,9Tdi 66kw ALH
burek
Přispěvovatel

Příspěvek od burek »

zkus jestli ti to udela i na verzi co k tomu davaji na cd a zkus jeste 10.6.1

me to nedela teda.. jen obcas me padne kdyz se divam na vice kanalu zaraz ale to restartuju pc a vse pak vali...
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml
mizi
Sběrač informací

Příspěvek od mizi »

burek píše:zkus jestli ti to udela i na verzi co k tomu davaji na cd a zkus jeste 10.6.1

me to nedela teda.. jen obcas me padne kdyz se divam na vice kanalu zaraz ale to restartuju pc a vse pak vali...
Prave to skusam na otcovej octavii 2 (2008) a funguje vsetko normalne.... Nemoze to byt nejaky zly ovladac?
Golf IV 1,9Tdi 66kw ALH
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

mizi píše:
burek píše:zkus jestli ti to udela i na verzi co k tomu davaji na cd a zkus jeste 10.6.1

Prave to skusam na otcovej octavii 2 (2008) a funguje vsetko normalne.... Nemoze to byt nejaky zly ovladac?
znicite si kabel!
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
burek
Přispěvovatel

Příspěvek od burek »

nekde jsi udelal chybu me to normalne jede..zitra udelam klidne screan... (crazy) (crazy)
matiz
Přispěvovatel

Příspěvek od matiz »

Poradte mi prosim kde koupit kabel aby sla verze v cestine z nejakeho overeneho zdroje. Dekuji.
mcz
Přispěvovatel

Příspěvek od mcz »

záleží co půjde, vyčtení mazaní chyb asi ano i v cz verzi bude mozná i psát plnou licenci ale nastane problém s kódováním nebo jinou fci co vcds nabízí
jakmile budeš číst např online hodnoty (ot, teplota, množsví nasavaného vzduchu) kabel problikne červene vcds se sekne a konec, pokud někdo ví čím to je a jak seto dá spravit jsem ochoten mu jeden ze dvou kabelu co mam ponechat :-)
Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
imo17
Přispěvovatel

Příspěvek od imo17 »

mcz píše:záleží co půjde, vyčtení mazaní chyb asi ano i v cz verzi bude mozná i psát plnou licenci ale nastane problém s kódováním nebo jinou fci co vcds nabízí
jakmile budeš číst např online hodnoty (ot, teplota, množsví nasavaného vzduchu) kabel problikne červene vcds se sekne a konec, pokud někdo ví čím to je a jak seto dá spravit jsem ochoten mu jeden ze dvou kabelu co mam ponechat :-)
Toto je podla mna kablom, mam kupeny z T-martu funguje bez problemov, objednal som presne ten istý(pre kamarata) a ten už blbne. Takže chyba v kablu
mcz
Přispěvovatel

Příspěvek od mcz »

ja mam zkusenost asi 5 kabelu řady 11 co zlobí

kabel jsem vymazal a nahral do nej napln pro řadu 10, dal vcds 10.6.4 EN co bylo na cd knemu a svete div se kabel jede bez problému, i dlouhé kodovaní naprosto super, kabel ma atmegu a BL a zkoušel jsem CZ verzi a bylo zase po kabelu tak jsemho zpet prehral a english verze zase funguje jak ma takze nevim nevim nekde jsem videl v popisku u 11.x zrovna ze nefunguje dlouhé kodování a auto-detect CAN only kdyby nekdo mel napln pro kabel verze 11.X bylo byto super:-)
Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
mizi
Sběrač informací

Příspěvek od mizi »

mcz píše:ja mam zkusenost asi 5 kabelu řady 11 co zlobí

kabel jsem vymazal a nahral do nej napln pro řadu 10, dal vcds 10.6.4 EN co bylo na cd knemu a svete div se kabel jede bez problému, i dlouhé kodovaní naprosto super, kabel ma atmegu a BL a zkoušel jsem CZ verzi a bylo zase po kabelu tak jsemho zpet prehral a english verze zase funguje jak ma takze nevim nevim nekde jsem videl v popisku u 11.x zrovna ze nefunguje dlouhé kodování a auto-detect CAN only kdyby nekdo mel napln pro kabel verze 11.X bylo byto super:-)
U mna to vyzera ze dlhe kodovanie fachci dobre. Len toho golfa 99 mi nechce nejak riesit...
Nove idu good.. este to skusim na kamosovom aute a dam vediet... Len teraz nemam na to moc casu
Golf IV 1,9Tdi 66kw ALH
matiz
Přispěvovatel

Příspěvek od matiz »

Kabel dneska dorazil, ale smuuula, uz tam neni atmega, ale nejaky cinsky srac. Co jsem se divil, tak mi poslali i napln pro ft232, ovsem predpokladam ze kdyz se prepise kabel tak to bude stejne naprd. Ale treba se diky tomu ze tam neni atmega neprepise... Cas ukaze -)

Foto kabelu:
www.renocar.kvalitne.cz/HEX-CAN_11.10.rar
burek
Přispěvovatel

Příspěvek od burek »

kde jsi ho kupoval? na tmartu?
matiz
Přispěvovatel

Příspěvek od matiz »

jo...
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

matiz píše:Kabel dneska dorazil, ale smuuula, uz tam neni atmega, ale nejaky cinsky srac. Co jsem se divil, tak mi poslali i napln pro ft232, ovsem predpokladam ze kdyz se prepise kabel tak to bude stejne naprd. Ale treba se diky tomu ze tam neni atmega neprepise... Cas ukaze -)

Foto kabelu:
www.renocar.kvalitne.cz/HEX-CAN_11.10.rar
Jestli dobře vidím, máš BL, mělo by to chodit s 10.6 CZ.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“