Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
mě ukazuje 1.2 když šlápnu na plný a dlouhodobě 0.9 taky obtok..mám to na N75 a žádný problém
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu )
jasné hoď to tam...je to dobrý designový doplněk v interieru a taky to hodně zaujímá posádku, hlavně když poslouchají a zároveň pozorují ručičku
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu )
Ať dělám co dělám, nejsem schopen povolit šrouby na EGR a potřeboval bych poradit, je rozumné navrtat tu trubku sání někde v místech jak je ta šipka a vést to přes další hadici k barometru ?
Mám AHF motor - tj. turbo bude tlačit do 1 baru, jak utěsnit místo kde bude řekněme provrtaný nerez šroub aby z tohoto místa vrtání neutíkal tlak ? Vzhledem k teplotám které v létě v sání jsou se bojím to zalepit z venku epoxidem nebo něčím podobným... Řešil někdo z vás něco podobného ?
Proč to nepřipojíš na N75, když máš AHF? Už jsem si taky objednal budíček a chtěl bych ho zalaminovat do pravého vnitřního krytu zrcátka,kde je výškový reproduktor.pak dám fotku.Mě tlačí turbo dle Vagu 1,3 baru .