deflector píše:To jsou parchanti..Brno Vinohrady ekologicka nafta uz 25,50.- ..by me zajimalo kam az to chcou hnat a hlavne proc!!! To uz se vyplati koupit normalni naftu...
Nejpíš zdražili kvůli adativům, které tam musí v zimě dávat, aby splnili normu.
deflector píše:To jsou parchanti..Brno Vinohrady ekologicka nafta uz 25,50.- ..by me zajimalo kam az to chcou hnat a hlavne proc!!! To uz se vyplati koupit normalni naftu...
Nejpíš zdražili kvůli adativům, které tam musí v zimě dávat, aby splnili normu.
jen pro shrnuti...cca pred pul rokem meli na unicornu jen smesnou naftu a to za 21,40,- nasledne cenu zvysili a smesnou naftu zrusily. Misto ni dali cistou bionaftu taky za 21,40,-..uz timto tahem museli zacit vydelavat o docela podstatnou cast vic..a najednou 25,50,-..docela nefer jednami a ikdyby tam cpali aditiva, tak to nemuze byt prece za 4kc na litr!
Tomu hold se říká obchod. Prostě lidé se na to naučili jezdit, zvýšila se poptávka, tak hold si zvedli ceny aby si víc namastili kapsy. Taky mě to sere, ale tak je to se vším. Tak na ně teďka pár měsíců serme (stejně přijde mráz) a třeba cena zase padne dolů.
deflector píše:jen pro shrnuti...cca pred pul rokem meli na unicornu jen smesnou naftu a to za 21,40,- nasledne cenu zvysili a smesnou naftu zrusily. Misto ni dali cistou bionaftu taky za 21,40,-..uz timto tahem museli zacit vydelavat o docela podstatnou cast vic..a najednou 25,50,-..docela nefer jednami a ikdyby tam cpali aditiva, tak to nemuze byt prece za 4kc na litr!
No on problém je někde jinde. Už měsíc na vazbě sedí značná část představitelů kolem firmy UNICORN a ono ti právníci něco stojí že?
deflector píše:jen pro shrnuti...cca pred pul rokem meli na unicornu jen smesnou naftu a to za 21,40,- nasledne cenu zvysili a smesnou naftu zrusily. Misto ni dali cistou bionaftu taky za 21,40,-..uz timto tahem museli zacit vydelavat o docela podstatnou cast vic..a najednou 25,50,-..docela nefer jednami a ikdyby tam cpali aditiva, tak to nemuze byt prece za 4kc na litr!
No on problém je někde jinde. Už měsíc na vazbě sedí značná část představitelů kolem firmy UNICORN a ono ti právníci něco stojí že?
tak to je me novinka...nevis kde sedi? Abych vedel jestli to neni u nas v Brne
nevím jaké máte zkušenosti,ale poslední cca 2 měsíce jsem na tu ekonaftu pozoroval o hodně zvýšenou spotřebu. A ne jen já, ale všichni co na ni jezdíme. Trochu nárůst tam vždy bude, ale teď to bylo o litr i víc a kolega s transportérem se nedokázal vejít do 9 a normálně jezdí tak za 7,5. není to zimou, i na dálku to bylo stejný. Po pravdě jsem tohle čekal, cena už je mimo a kvalita asi taky. Při ceně nafty u ONA 28,9 už je ekonafta kolem 25 prostě mrtvá věc. Ale přes léto jsme nějakej ten kubík vyčudili... Teď tankujem naftu a spotřeba zase OK. Třeba jim to dojde a něco s tím udělají.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
tak to je me novinka...nevis kde sedi? Abych vedel jestli to neni u nas v Brne
Jo jo jsou v Brně tak prosil bych přísnější režim.
Dneska jsem se podíval do Vsetína, Unicorn ekologická 25.5Kč, Benzina směsná 28,40Kč... v ČSAD motorová nafta 29,90Kč. Tož to už se ale fakt bio vůbec nevyplatí, zvlášť v zimě a pokud člověk jezdí málo.