MAF OFF za dvě koruny :)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a nad 100kmh ti to furt nejede? mozna se ti posrala regulace turba..aligi píše:ja mam bosch vahu na 2.5 tdi, dal som tam len 1 diodu, lepsie to taha od spodu, ale cca od 100km/h uz ziadna zmena, aspon nepocitujem. kazdy tu pise ze na bosch sa maju dat 2 diody. Co by sa zmenilo keby som dal 2 diody?
Audi A4 B5 1.9TDI 66kW AHU 1997, MAF OFF, EGR OFF. Firds alá SPRINT764
Audi A6 C5 2,5TDi Q-tiptronic 132kW
VW Passat B5 AFN 81kW EGR OFF, MAP SL
akoze ide to, ale myslim ze taka zmena tam uz nie je s diodou ako bezstres3d píše:a nad 100kmh ti to furt nejede? mozna se ti posrala regulace turba..aligi píše:ja mam bosch vahu na 2.5 tdi, dal som tam len 1 diodu, lepsie to taha od spodu, ale cca od 100km/h uz ziadna zmena, aspon nepocitujem. kazdy tu pise ze na bosch sa maju dat 2 diody. Co by sa zmenilo keby som dal 2 diody?
-
slovacek.milos
- Aktivista
já taky léčil 2,5 a dvědíody nic, tak jsem ji odstříhl a OK pořád stejné,aligi píše:ja mam bosch vahu na 2.5 tdi, dal som tam len 1 diodu, lepsie to taha od spodu, ale cca od 100km/h uz ziadna zmena, aspon nepocitujem. kazdy tu pise ze na bosch sa maju dat 2 diody. Co by sa zmenilo keby som dal 2 diody?
auto prostě nejelo podle tohoto příspěvku jsem si objednal diody, našel jse pěti´pinový konektor proletoval 4 a 5 diodou a auto jede
nie celkom chapem tomu co si napisalslovacek.milos píše:já taky léčil 2,5 a dvědíody nic, tak jsem ji odstříhl a OK pořád stejné,aligi píše:ja mam bosch vahu na 2.5 tdi, dal som tam len 1 diodu, lepsie to taha od spodu, ale cca od 100km/h uz ziadna zmena, aspon nepocitujem. kazdy tu pise ze na bosch sa maju dat 2 diody. Co by sa zmenilo keby som dal 2 diody?
auto prostě nejelo podle tohoto příspěvku jsem si objednal diody, našel jse pěti´pinový konektor proletoval 4 a 5 diodou a auto jede
-
slovacek.milos
- Aktivista
aligi píše:nie celkom chapem tomu co si napisalslovacek.milos píše:já taky léčil 2,5 a dvědíody nic, tak jsem ji odstříhl a OK pořád stejné,aligi píše:ja mam bosch vahu na 2.5 tdi, dal som tam len 1 diodu, lepsie to taha od spodu, ale cca od 100km/h uz ziadna zmena, aspon nepocitujem. kazdy tu pise ze na bosch sa maju dat 2 diody. Co by sa zmenilo keby som dal 2 diody?
auto prostě nejelo podle tohoto příspěvku jsem si objednal diody, našel jse pěti´pinový konektor proletoval 4 a 5 diodou a auto jedenajprv si tam daval ine diody ako sa tu pise v navode a auto neslo, dal si tam aj 2 diody a stejne neslo, a ked si daval presne tento typ diody 1ks, tak to uz ide dobre?
dík za trening prostě jsem si našel na netu podle prvního příspěvku že je potřeba bav 21 diody načel jsem na netu internetový obchod, objednal jsem 2O idod za 16O korun, váha měla pět pinů tak sjem diodu naletovaql na pin čtyři a pět tou hlavičkou dopedu a auto ok
pak jsem přiletoval ještě jednu diodu ale nic se nekonalo, výon stejný ale nemám nic potvrzeno vagem borec to chce za pochodu a neabyl čas, prost jen příspěvek, mám ješ 18 diod a já napíšu
pokud nechavas konektor pripojenej na vaze vzduchu tak bych drat se signalem do RJ prestrihnul a diodu z pinu 4 dal na kabel co vede do elektroinstalace (puvodne z pinu 5). Ty dve diody nedal si je nahodou paralelne a ne seriove? EGR mas zaslepenej?slovacek.milos píše:aligi píše:nie celkom chapem tomu co si napisalslovacek.milos píše: já taky léčil 2,5 a dvědíody nic, tak jsem ji odstříhl a OK pořád stejné,
auto prostě nejelo podle tohoto příspěvku jsem si objednal diody, našel jse pěti´pinový konektor proletoval 4 a 5 diodou a auto jedenajprv si tam daval ine diody ako sa tu pise v navode a auto neslo, dal si tam aj 2 diody a stejne neslo, a ked si daval presne tento typ diody 1ks, tak to uz ide dobre?
dík za trening prostě jsem si našel na netu podle prvního příspěvku že je potřeba bav 21 diody načel jsem na netu internetový obchod, objednal jsem 2O idod za 16O korun, váha měla pět pinů tak sjem diodu naletovaql na pin čtyři a pět tou hlavičkou dopedu a auto ok
pak jsem přiletoval ještě jednu diodu ale nic se nekonalo, výon stejný ale nemám nic potvrzeno vagem borec to chce za pochodu a neabyl čas, prost jen příspěvek, mám ješ 18 diod a já napíšu
Audi A4 B5 1.9TDI 66kW AHU 1997, MAF OFF, EGR OFF. Firds alá SPRINT764
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="stres3d"][quote="slovacek.milos"],
egr zaslepený nemám jen odpojený, před odpojením jsem prověřil jeho funkčnost a zavírá,
když jsem odizolovával drát na pin 4 tak jsem urval drát od pinu, moc nedržel, vidím pět pinůa tak jsem si zamapamtova 4,5 a u šesti pinů 1,6, diodu jsem zapojil správně kontroloval jsem lupou, výkon naskočil, pak jsem váhu měl i připojenou, připojil jsem i pin 4, dal jsem druhou diodu stejně vedle první, no nic se neměnilo,
pin 4 je odpojený je tam jedna dioda, konektor je na váhu připojený a tím jsem skončil nebyl as připojit ani na vag, jedu na dovču a majitel už čekal
až narazím na další zdechlinu tak se k tomuto článku vrátím miloš
egr zaslepený nemám jen odpojený, před odpojením jsem prověřil jeho funkčnost a zavírá,
když jsem odizolovával drát na pin 4 tak jsem urval drát od pinu, moc nedržel, vidím pět pinůa tak jsem si zamapamtova 4,5 a u šesti pinů 1,6, diodu jsem zapojil správně kontroloval jsem lupou, výkon naskočil, pak jsem váhu měl i připojenou, připojil jsem i pin 4, dal jsem druhou diodu stejně vedle první, no nic se neměnilo,
pin 4 je odpojený je tam jedna dioda, konektor je na váhu připojený a tím jsem skončil nebyl as připojit ani na vag, jedu na dovču a majitel už čekal
až narazím na další zdechlinu tak se k tomuto článku vrátím miloš
MAF OFF za dvě koruny
já to dělám že váhu rozkuchám a diody napájím na kontakty, pak zaleju silikonem váhu zašroubuju zapojím svorkovnici a je to.

Já jsem dal na AVF PD jednu diodu a taky to jede a nehulí.Neeo87 píše:no Priazdivci dieselpower
ja sem to skusil na PD (AJM) dal som 2 diody za sebou egr pro zacatek odpojen neskor pojdu zaslepky a vysledok..... auto taha ako ma len nevem co byto spravilo ak by som tam dal jednu diodu??
A ak mu odspodku dam podlau tak to hesky zahully...
Já zkoušel nejdřív jednu diodu a na vagíně to hlásilo chybu o signálu z váhy.Pak jsem dal do série druhou diodu a vagína sice už nehlásila chybu signálu,ale podle logu šla hodnota vzduchu při vyšších otáčkách dost dolů-horší hodnoty jak s připojenou váhou,takže jsem tam nechal jednu diodu a z chyby signálu ve vagíně si nic nedělám.
Jinak konektor jsem odpojil a na prasáka do konektoru na piny narval diodu a přelepil izolačkou.
Váhu mám Bosch s 5 piny
Jinak konektor jsem odpojil a na prasáka do konektoru na piny narval diodu a přelepil izolačkou.
Váhu mám Bosch s 5 piny
FORD Galaxy TDI AVG