Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
prosím, mohl by někdo poradit jak to turbo rozpůlit v domácích podmínkách? Nějaký rozumný způsob, přípravek, stahovák.. Už jsem z toho v koncích.. poklepávám, zkoušel jsem i nahřát v troubě, ale prostě nechce povolit..
Když to ohřeješ v troubě, tak nabyde všechno stejně, tak co sis od toho sliboval? Akorát smrděl spálenej olej.
Musí se ohřát povrch a to velmi rychle, aby se nestačil ohřát vnitřek a tím vznikne vůle která umožní oddělení. Bez autogenu to nerozebereš a klepáním to akorát zmorduješ.
Ahojte...dnes jsem se pustil do rozebrani turba. Docela jsem vsechno zvladnul,ale problem nstal pri rozebrani turba. Ty dva srouby co drzi banku..nemuzu ani za boh povolit. Desitka se pretaci,golovka na to nevleze..je tam malo mista.
Poradite reseni?Je na to specialni naradi?
Nejsem zadny levacek,ale tohle jsem nikdy nedelal.
Diky moc
Odrezovac byl..ocko desitka se protaci. Autogen nemam..jeste jsem chtel sekackem ve smeru odsroubovani..ale muzu znicit sroub a pak kde sezenu novy.
Sakra...sere me to:-(
Ale me se zda,ze i kdyz to sundam..je tam stale malo mista na orech z golovky..to jsem zkousel. Na jedne strane je vice prostoru,ale i tak to nasadit nepujde.
Nebo nevim co myslis stator:-)