FR4NK!3 píše:chci na něm udělat takový upravy aby extreme nezralo,neodeslo,a melo nakej prijatelnej vykon
Zacni tim ze to auto nekupuj. Stara nafta od Fiatu ... nejhorsi co muze byt. Vubec bych se v tom nehrabal ... stejne by to ten motor nerozdejchal ... ... ty motory sou dobry tak do 100 000 km. A v zime pri -15 majitele Fiatu dou automaticky na vlak nebo autobus ... co mi k tomu reknes ?
...a to si s kade prosim ta nabral,myslím že to bol jeden s tých naj. td motorov co fiat vyrobil a myslím ze vecsina mi da za pravdu.Už v serii to ide hadam tak dobre ako octavka 66 kw...ak nie lepsie... no možno ja som mal stastie ale tempra 1.9td chytá aj v extremnych mrazoch a motor ma uz 240 000km a možno aj viac a stale tahá ako divá...ale to len tak aby reč nestala...
Kolega má Pasovce z 93 a řeší jak přidat z těch 55KW.
Má vůbec čerpadlo tlakový korektor přidávání nafty??
Tam kde většina TD motorů má na Boschi na hlavě korektoru víko s
hadičkou k turbu on má jen rovnou destičku.
To tedy nechápu vyrobce.
Proč tam tedy rovnou nedal atmosferickýho bosche.
Asi tam byl požadavek na dlouhou životnost motoru 1,9tD s 55kW.
Co se nechá čekat od turba ,které bylo určeno k nízkotlaku.
To víko korektoru se do čerpadla bude muset schánět is membránou +kužel?
Keflek píše:Vsichni pisete neco o100 a vice konich,ale muj golf se k tomu nejak nema. Motor ok,turbo ok,cerpadlo ok...Je mi to nejaky podezrely
co máš za úpravy, že se ti to nezdá?
Uz jsem Te i otravoval prez telefon...mam upravenej i ten pridavac,zvednutej tlak turba ( i kdyz se nemuzu dostat vic nez prez 0.8 b ) Ale porad mi prijde,ze to tak nejak nejede