Andre píše:Je rozdíl přiznat chybu a nebo nechat si srát na hlavu.
Je to pořád dokola... Když to auto u nás v zimě bylo, tak to turbo protitlak mělo a s ručně napumpovanou plechovkou tlačilo na 5ku ve 2000ot 1,5bar.
Byl tam problém s podtlakem, chvíli 0,6 pak zase 0,5bar. A ta jedna desetina právě rozhoduje o tom jak se tu turbo bude chovat a kolik naměříš protitlak. A tento problém byl na autě ještě 14dní zpátky.
V zimě nepadlo z tvojí strany o nějakém přefukování ani slovo.
Jako svojí chybu vidím to, že jsem to turbo podruhé předělával a snažil se ti splnit sen o 2260ce která bude nastupovat jako 1749ka, to už se nikdy opakovat nebude.
Jestli se to táhlo příčilo nebo ne neumím zpětně posoudit, obzvlášt pokud to někdo minimálně 2x rozebral (ne jednou jak píšeš, jednou jsi měnil celou plechovku a po druhé jste to turbo celé rozebírali).
Stejně jako v případě kolegy bych rád věřil, že s tím jeho táhlem už nikdo nekroutil, ale taky těžko můžu uvěřit že za odpoledne přehodil tvoje turbo do svého a zpět.
Těchto předělaných turb jsme prodali víc jak 100 a kromě ulomených táhel ve sváru (neměl jsem dostatek prodloužených, musel jsem je navařovat) tuším ve 2 případech se nám kvůli plechovce nevrátilo ani jedno.
Na seriových turbech jsme tyto plechovky prodali už možná na tisíce a opravdu si momentálně nevybavuju případ, že by se nám jediná vrátila zpět.
1. v zimě nic nepřefukovalo,jen prostě nešel naladit spodek
2. protitlak nebyl proto jsem tě otravoval(dle mne nemůže ukázat nějaký foukání do svodů nasimulovat pulsování motoru)
3. nikdy jsem nechtěl aby nabíhalo jako 1749
4. přehození za odpoledne sem a tam nemohu soudit.
5. ovládání se muselo sundat kvuli podezření na špatně fungující regulaci,máš pravdu,tedy 2x(vráceno na původní místo,které nastavil TS)
6. problém s podtlakem vyřešen,ovšem s propadáním tlaku a přefukováním NE
7. já nikdy táhlem nekroutil,mysli co chceš.vždy jsem radši šel za odborníkem(TS)
8. proč neříct,že se jednou nezadařilo?(ale to se v TS nemůže stát)
9. jako LAIK se tedy ptám. proč to teď funguje??????¨
mrzí mě tato debata,ale všichni víme jak jsem se natrápil a sralo mě to.