Pomoc s výběrem auta pro přítelkyni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stále nic nemám, ale známí možná budou prodávat Civica. Tuším 2001, sedmá generace. 1.6 81 kW. Vím, že to hezky jelo, moc nežralo, nikdy s tím nebyl problém. První majitelé a najeto do 120 co já vím.
Co na to říkáte z hlediska údržby?
Co na to říkáte z hlediska údržby?
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Bylo to garážovaný, co jsem to viděl naposledy, tak na první pohled kastle ok, až na nějaký šrámy na plastu. A je to V-TEC, sedan. Centrál na dálku, 4 okna v elektrice, dva pytle, manuální klima. 115k km mi teď bylo řečeno teď.. rozvody jsou tam snad ve 130, takže bych to rovnou udělal.
Zběžně co jsem koukal, tak mi to z hlediska dílů drahý nepřijde. Cena by byla někde do sedmdesáti tisíc.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _sedan.jpg
Docela mě ta myšlenka vzala. Pět let zpátky jsem myslel, že bych si koupil tohle místo Octávky, nakonec zvítězil pragmatismus. Každopádně takovéhle autíčko mě vcelku láká, ale nechci do toho skočit úplně po hlavě
Zběžně co jsem koukal, tak mi to z hlediska dílů drahý nepřijde. Cena by byla někde do sedmdesáti tisíc.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _sedan.jpg
Docela mě ta myšlenka vzala. Pět let zpátky jsem myslel, že bych si koupil tohle místo Octávky, nakonec zvítězil pragmatismus. Každopádně takovéhle autíčko mě vcelku láká, ale nechci do toho skočit úplně po hlavě

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
V minulosti:
Pokial si nikdy nerobil japonca tak radsej sa nevyjadruj. Pretoze podla VIN neobjednas to co potrebujes. Asi 5x ti pride kokotina ktora tam podla VIN musi byt a realita je taka ze vymontujem dany diel a musim ho odniest ukazat do predajcu, ktory mi tvrdi ze toto v aute nemoze byt. Potom tento diel najde pod uplne inym modelom a ked na dalsie 3 pokusy ti pride ten spravny budes rad. Zopar prikladov objednavok podla VIN: Mitsubishi Lancer 1.3i kosti stabilizatora az na 6x prisli tie spravne, Mitsubishi Galant 1.8i zadne okno ani po !!!!! 15x!!!!! neprislo spravne zadne okno, nakoniec som musel kupit cele auto koly zadnemu oknu. Honda Civic 1.6i V-tec napamatam co sme chceli objednat, ale odpoved dealera znela:v pripade vasho auta sa jedna o limitovanu ediciu 50ks urcenu pre strednu europu a vami dopytovany diel sa uz neda u vyrobcu objednat. Toyota Avensis D4D r.v. 2001 po buracke, poistovna koly cene dielov nechcela zaplatit opravu dala iba totalku. Majitel kupil anglicana r.v. 2002 2.0i koly karosarskym dielom. Okrem prednych blatnikov a kolies nepasovalo nic dokonca ani dvere (mali uplne ine panty). Ani el.motor zadneho stieraca nepasoval (totalne iny) tak si musel ist do Toyoty objednat novy za 534,-eur. El. motor prisiel na prvy krat takmer ten spravny. Sice pasoval, ale nepasoval konektor to len aby sme neazabudli ze je to japonec. Tak nasledovaly stikacky, pajka a zmrstovacie guzirky 

No nevím, mám okolo 3x CRV a nějaké Mazdy3 a takové problémy nikdy nebyly... vše funglovky koupené v ČR... že co tři měsíce, to jiný filtrbox ve výrobě apod. to ano, ale to, co popisuješ opravdu nee...
U kolegy, co si koupit 323F v bazaru samozřejmě obrovský problém, neboť to bylo asi tak trochu "lego"... zadní desky s kotoučema problém, protože zadní nápravu tam někdo vyměnil z ne F verze... u motoru také lecos jinak atd.
U kolegy, co si koupit 323F v bazaru samozřejmě obrovský problém, neboť to bylo asi tak trochu "lego"... zadní desky s kotoučema problém, protože zadní nápravu tam někdo vyměnil z ne F verze... u motoru také lecos jinak atd.
GIV Variant TDi ???kW