propálený blok 2.0 103 KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dokud nejni díra v bloku jako pěst nebo válec puklej tak rozhodně spravovat
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jenže máš zákazníky co se nebudou štít z toho obvinik mechanika že něco musel podělat, protože ten motor byl podle prodejce OK.Domecek píše:přesně tak, souhlasím. Lidi jsou nevděčný parchanti většinou tak ať si přivezou motor a já ho namontuju. Jestli z toho za vratama vyletí ojnice tak je to jejich válka
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
Odpovědi: 0
Zákazník přiveze auto a sprav. Sám si nic neschání, od toho je tu mechanik.ROMEK píše:ano ale ten motor za 40 nebudeš cvakat ty ale majitel nech si ho sežene a doveze
Já radši opravit ekonomicky. Co je to ekonomicky záleží kus od kusu.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
To je zajímavé a zákazníci co si schání vlastní rozvody, oleje, filtry, ložiska?martinsidlo píše:Zákazník přiveze auto a sprav. Sám si nic neschání, od toho je tu mechanik.ROMEK píše:ano ale ten motor za 40 nebudeš cvakat ty ale majitel nech si ho sežene a doveze
Proč by nesehnali jiný motor nebo třeba převodovu skříň

Romkovi šlo o to, že nebude držet zákazníkovi garanci na motor z vrakoviště na který mu prodejce/vrakař sám žádnou garanci nedrží.
Rozhovor vcelku o nicem, starej motor z vraku je vzdy loterie a je jedno kdo ho priveze, at uz majitel nebo mechos. Kdyz klekne, za blba je stejne mechos, protoze prodejce motoru bud nebere telefon nebo te vrakac posle do pr... na tri doby, takze se vina hleda v montazi. V hospode u piva je pak zakaznich chytrej jak radio a udela servisu super reklamu. Takze pokud se to pravit da, tak se to opravi. Pak mas jistotu ze pokud neco neni jak ma byt, je vina jen a jen v montazi. Je uplne jedno jaka je dnes doba, dobra prace bude vzdy dobra a ten kdo kvuli kazdymu prdu motor meni neni mechanik 

Máš pravdu, člověk prostě musí brát fakt, že většina lidí se snaží nastalý problém přehazovat na jiné..Ty časy, kdy dovoce řekl, tak to nějak udělej a já to udělal s rizikem možného neúspěchu jsou už dávno pryč. Protože pak se něco stalo a on řekl, zajedťe za ním on ten motor "dělal"..Jak se říká, když škemrají kopnout do pr..le, pak to člověk odsere. Ale pokud je ten člověk realista a je srozuměn s rizikem, jde to udělat. A řekl bych, že dnes specializované firmy/mimo vstřikování/ jsou kvalitní, jinak by se neuživili...Takže co lze opravit, opravit.. 

nepropadat panice...
- martinsidlo
- Aktivista
Zákazník si přiveze svoje díly,ono se to po...,zákazník všude vytroubí,že tem mechoš je vůl,když to nepoznal a mechoš má o pět zákazníků méně.
Poradíli si mechoš ke spokojenosti zákazníka sám, zákazník to roztroubí a mechoš má o deset zákazníků více.
Asi tak.
Poradíli si mechoš ke spokojenosti zákazníka sám, zákazník to roztroubí a mechoš má o deset zákazníků více.
Asi tak.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
nevím jak ty ale já mám práce tolik že určite nepojedu 300km nekde pro motor a keby mám nest riziko tak určite si na tem nahodímmartinsidlo píše:Zákazník přiveze auto a sprav. Sám si nic neschání, od toho je tu mechanik.ROMEK píše:ano ale ten motor za 40 nebudeš cvakat ty ale majitel nech si ho sežene a doveze
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Tome ty si to snad jediný pochopil.Tomas.cz píše:To je zajímavé a zákazníci co si schání vlastní rozvody, oleje, filtry, ložiska?martinsidlo píše:Zákazník přiveze auto a sprav. Sám si nic neschání, od toho je tu mechanik.ROMEK píše:ano ale ten motor za 40 nebudeš cvakat ty ale majitel nech si ho sežene a doveze
Proč by nesehnali jiný motor nebo třeba převodovu skříň
Romkovi šlo o to, že nebude držet zákazníkovi garanci na motor z vrakoviště na který mu prodejce/vrakař sám žádnou garanci nedrží.
Jeden zakazník si dovezel motor nebe a dudy spokojný starý motor Hyundai byl kuslý na klikovce tak mi snad nikdo nevyvrátí že sa to melo opravovat
A druký si donesel motor kerý chlastal olej tak že za 1000Km musel pucovat svíčky takže dovi dopo co sis donesel to tam máš
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
-
- Aktivista
kamos mechanik raz montoval prevodovku ktoru si zakaznik doniesol, mala ine prevodove pomery, auto bolo TD a prevodovka bola z hladkeho diesla. Ked zakaznik asi za rok auto predaval, kupujucim sa nezdalo ake ma auto kratke kvalty. Tak ich ten predavajuci poslal za mechanikom, nech sa idu opytat aku prevodovku tam namontoval. Samozrejme hned ako odisli tak ten predavajuci volal mechanikovi, prosil ho aby povedal ze tam namotoval spravnu prevodovku. Kupujuci prisli za mechanikom a na otazku aku prevodovku tam namontoval odpovedal citujem: ´Čo si ten kokot doniesol, to som mu tam namontoval´
Pekne podakovali a obchod sa nekonal
Ludia su vselijaky...

Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
No vidis a proto bych nikdy nemontoval co si zakaznik prinese. On chce usetrit a ty ses pak za pitomce nebo ho z tebe alespon udelat chteji. Uvedomte si co jeden jedinej zakaznik dokaze udelat za "reklamu". To ze ho slusne odmitnu s tim za to takhle u me nefunguje mi nijak neublizi. Pokud ale pristoupim na jeho hru ktera mu nevyjde, tak nikde nebude vykladat ze to pos..., ale ze to zk.. ten trotl mechanik.misoVW píše:kamos mechanik raz montoval prevodovku ktoru si zakaznik doniesol, mala ine prevodove pomery, auto bolo TD a prevodovka bola z hladkeho diesla. Ked zakaznik asi za rok auto predaval, kupujucim sa nezdalo ake ma auto kratke kvalty. Tak ich ten predavajuci poslal za mechanikom, nech sa idu opytat aku prevodovku tam namontoval. Samozrejme hned ako odisli tak ten predavajuci volal mechanikovi, prosil ho aby povedal ze tam namotoval spravnu prevodovku. Kupujuci prisli za mechanikom a na otazku aku prevodovku tam namontoval odpovedal citujem: ´Čo si ten kokot doniesol, to som mu tam namontoval´![]()
Pekne podakovali a obchod sa nekonal
Ludia su vselijaky...