DPF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
kukurelli
- Přispěvovatel
Jen pro info:OD přístího roku všechny diesely od rv.2002 myslím, jdou na STK na diagnostiku která jde online na ministerstvo, a půjdou po DPF, kdo ho bude mít vyplej odstanenen jede domu..udajne to sikovny znamy na stk to obejde,ma na to byt nejaky sw, ale nikdo ho nevidel jeste a bude to na nejakou tu hodinku navic.. Takže asi tak..
-
Dr.Spiegel
- Přispěvovatel
Určitě to pojede přes EOBD protokol. Půjde o výčet chyb a readiness code. Velice by mě zajímalo, jaká to bude čtečka, aby byla kompatibilní se všema dieslama od r.v. 2004... Další věc je, že pokud tam bude závada, tak ji musíš odstranit a vytvořit readiness znovu a to může být často velká prdel...kukurelli píše:Jen pro info:OD přístího roku všechny diesely od rv.2002 myslím, jdou na STK na diagnostiku která jde online na ministerstvo, a půjdou po DPF, kdo ho bude mít vyplej odstanenen jede domu..udajne to sikovny znamy na stk to obejde,ma na to byt nejaky sw, ale nikdo ho nevidel jeste a bude to na nejakou tu hodinku navic.. Takže asi tak..
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Můžu se optat na domontování dpf?
Koupil jsem auto, na kterém původní majitel odstranil dpf a já bych ho chtěl znovu zamontovat. Chci koupit použitý s tím, že dle stavu nechám vyčistit. Buďto na autě přes vag nebo pokud bude total tak nějak odborně.
Ale zajímá mě, zda je možné nainstalovat jiný filtr než přesně ten, co tam byl. Na tento motor (BPW) se shání těžko. Ale vidím spoustu nabídek na jiné, které by tam mohly jít.
Jak třeba vag pozná, že je filtr plný?
Předem díky.
Koupil jsem auto, na kterém původní majitel odstranil dpf a já bych ho chtěl znovu zamontovat. Chci koupit použitý s tím, že dle stavu nechám vyčistit. Buďto na autě přes vag nebo pokud bude total tak nějak odborně.
Ale zajímá mě, zda je možné nainstalovat jiný filtr než přesně ten, co tam byl. Na tento motor (BPW) se shání těžko. Ale vidím spoustu nabídek na jiné, které by tam mohly jít.
Jak třeba vag pozná, že je filtr plný?
Předem díky.
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB